خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 2.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

اسلایس نارگیل و غیسی

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,166
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 9998


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #1
اسلایس نارگیل و غیسی
[تصویر:  20120723145459_1.jpg]

مواد لازم:
بیسکویت پتی بور 250گرم
غیسی خرد شده یک پیمانه
نارگیل یک و یک دوم پیمانه
کره 125 گرم
شکلات شیری 50 گرم


طرز تهیه:
کف و دیواره سینی 18 در 28 سانتی متری را با فویل بپوشانید.بیسکویتها را داخل غذا ساز پودر کنید.
بیسکویت پودر شده ،غیسی خرد شده و نارگیل را با هم مخلوط کنید . داخل ظرفی شیر عسلی و کره را روی حرارت متوسط قرار دهید تا کره ذوب شود.سپس از حرارت برداشته به مواد خشک اضافه کنید.مواد را خوب با هم مخلوط وداخل قالب پرس کنید.
شکلات را به طریقه بن ماری ذوب کرده روی مواد داخل قالب پهن کنید.کمی که شکلات سفت شد رویش را با شانه مخصوص طرح انداخته به شکل چهارگوش برش بزنید.

[تصویر:  20120723150827_2.jpg]

قالب را درون یخچال قرار دهید تا خنک شود

غیسی زردآلوی شیرین هست که خشک آنرا تنها یا در خورش میخورند.این کلمه با قاف نوشتن غلط مشهور است(لغت نامه دهخدا).


تایپ خودمhih
امضای negin.s
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
۲-۵-۱۳۹۱, ۰۴:۴۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از negin.s به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Galaxy



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد