تبلیغات
Bia2Aroosi

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اسلایس ژله به شکل هندوانه
#1
[عکس: 20121111122058_206320_467573383264537_177421650_n.jpg]

مواد لازم:
ژله طالبی یا کیوی (یا هر ژله سبز رنگ دیگه) 1 بسته
ژله انار یا آلبالو (یا هر ژله قرمز رنگ دیگه) 1 بسته
شیر 1 پیمانه
پودر ژلاتین 1 قاشق غذاخوری سرپر
وانیل کمی
شکلات چیپسی

روش تهیه:
اول ژله سبزتون رو با یه لیوان آب گرم مخلوط کنین و روی بخار آب خوب هم بزنین تا شفاف بشه بعد ژله رو توی یه ظرف گرد پهن بریزین جوریکه قطر يله مثل عکس بشه و بذارین توی یخچال تا نیم بند بشه

توی یه کاسه کوچیک 3 تا قاشق آب بریزین و پودر ژلاتین رو روش بپاشین بذارین کنار تا اسفنجی بشه
بعد با یه لیوان شیر داغ مخلوطش کنین و روی بخار ـآب جوش هم بزنین تا خوب یکنواخت بشه وقتی از گرما افتاد بریزین روی ژله سبز نیم بند
تا ژله سفید هم نیم بند بشه ژله قرمز رو با یه لیوان آب جوش آماده کنین و بذارین از گرما بیفته و بریزین روش
دانه های شکلات چیپسی رو هم بریزین توی ژله قرمز و بذارین ببنده و برش بزنین

فقط دقت کنین که ژله تون اصلا گرم نباشه و بعد شکلات هارو اضافه کنین که آب نشه



دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد


[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
[عکس: 20131111184750_1a5239a5cbf70e68a5839c9441e5a3f2.jpg]



مواد لازم:
لایه سبز:
1 بسته پودر ژله لیمو(یا هر ژله سبز رنگ)
1 فنجان آب جوش
1/3 فنجان آب آناناس ترجیحا ًبدون شکر
1 فنجان آناناس خرد شده بدون آب

لایه سفید:
1 قاشق چای خوری پودر ژلاتین
2 قاشق غذاخوری آب سرد
220 گرم پنیر خامه ای معمولی یا پنیر ماسکارپونه یا فیلادلفیا
1 / 3 فنجان شیر

لایه قرمز:
2 بسته پودر ژله توت فرنگی
2 فنجان آب جوش
400 گرم سس توت فرنگی

خامه فرم گرفته


روش تهیه:
پودر ژله سبز رو در آب جوش حل کنین و روی بخار کتری بذارین تا کاملا شفاف بشه و بعد آب آناناس رو اضافه کنین و مخلوط کنین
مواد رو توی دیس چرب شده ای بریزین طوریکه قطر ژله خیلی نازک نشه
وقتی مواد نیم بند شد تکه های ریز شده آناناس رو اضافه و کنین و بذارین ببنده تا جاییکه هنوز روش کمی چسبنده و شل باشه

برای لایه سفید ژلاتین رو روی آب سرد بپاشین و بذارین تا اسفنجی بشه و بعد روی بخار کتری بذارین تا باز بشه
پنیر و شیر رو هم بزنین تا یکدست بشه و با ژلاتین مخلوط کنین و روی لایه سبز بکشین و بذارین تو یخچال

برای لایه قرمز پودر ژله رو با آب جوش مخلوط کنین و بذارین روی کتری تا شفاف بشه و بعد سس رو بهش اضافه کنین و بعد از اینکه از گرما افتاد روی لایه سفید ریخته و بذارین تا خنک بشه

بعد از اینکه لایه ها کاملا بست برش زده وبا خامه تزیین و سرو کنین



دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#3
اسلایس ژله ای برشی :50
طرز تهیه:
یک بسته پودر ژله آماده روطبق دستور درست میکنیم بعد یک دوم پیمانه پودر نشاسته ذرت(سفید) رو به ژله اضافه میکنیم و روی حرارت ملایم هم میزنیم تا به جوش بیاد و براق و کمی سفت شود،بعد اون رودر ظرف مستطیل شکلی که زیاد پرتی نداشته باشد میریزیم و میزاریم توی یخچال تا خودش رو بگیره( حتما یه شب تا صبح بزارید توی یخچال بمونه) بعد اون رو برش بزنید و توی پودر نارگیل بغلطونید.(من پودر نارگیلم تموم شده بود پودر پسته روش ریختم)16
[عکس: 20150525124725_img.jpg]
زندگی کوتاه است، زمان به سرعت میگذرد،
نه تکراری،نه برگشتی
پس از هر لحظه ای که می آید. لذت ببر
پاسخ }