خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

اسلایس کورن فلکسی(بدون فر)

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
515
تاریخ عضویت:
شهريور ۱۳۹۲
مدال ها
مدال برنده مسابقه عکاسی

اعتبار: 2302


محل سکونت : مشهد
ارسال: #1
اسلایس کورن فلکسی(بدون فر)
یه شیرینی خیلی خوشمزه و راحت و سریع اماده شو
[تصویر:  20140816120648_SAM_1258.JPG]
[تصویر:  20140816115044_SAM_1260.JPG]

کره به دمای محیط رسیده 80 گرم
شکلات تلخ 75 گرم
شکلات شیری 75 گرم
بادام خورد شده 40 گرم
عسل 2 ق س
کورن فلکس 2 پیمانه
پودر نارگیل 35 گرم

کره را داخل ظرفی روی حرارت ملایم بگذارید به همراه شکلات ها و اجازه دهید تا آب شوند.
عسل را اضافه کنید و ظرف را از روی حرارت بردارید.
بادام پرک یا خورد شده را بریزید.(گردو را میتوان جایگزین کرد)
کورن فلکس را اضافه کنید.(کورن فلکس هرچه ریز تر باشد بهتر است.اگر درشت بود نیم کوب کنید)
وقتی مواد با هم مخلوط شدند، داخل ظرف دیواره داری که فویل کشیده شده و با کره چرب شده به ضخامتی تا 4 سانت بریزید و فشرده کنید و رویش پودر نارگیل(یا پسته) بپاشید.
ظرف را نیم ساعت در یخچال قرار دهید و بعد برش بزنید.(اگر بیشتر در یخچال ماند و سفت شد کمی در محیط قرار دهید)
** در ظرف دربسته نگهداری شود.
امضای mary n
[تصویر:  eNortjKzUjIyMjYwN1GyBlwwFWsCzw,,98.png]
۲۵-۵-۱۳۹۳, ۱۱:۰۷ صبح
یافتن سپاس نقل قول
11 کاربر از mary n به دلیل این ارسال سپاس کرده.
1368Sheri, maji, saratnt, kazemsoft, monir jun, niloofar00, مهرناز مامانی, luna, مریم خانومی 1, گلسان, naznaz
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
515
تاریخ عضویت:
شهريور ۱۳۹۲
مدال ها
مدال برنده مسابقه عکاسی

اعتبار: 2302


محل سکونت : مشهد
ارسال: #2
RE: اسلایس کورن فلکسی(بدون فر)
Yum2Yum2Yum2Yum2
[تصویر:  20140824173427_SAM_1304.JPG]
امضای mary n
[تصویر:  eNortjKzUjIyMjYwN1GyBlwwFWsCzw,,98.png]
۲-۶-۱۳۹۳, ۰۴:۳۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از mary n به دلیل این ارسال سپاس کرده.
vor0ojak, niloofar00, ایران دخت, yaldae, 1368Sheri, naznaz



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد