تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 12 رای - 2.92 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اسلایس گیلاس و بادام
#1

[عکس: 20120629190839_IMG_8249post.jpg]


برای شروع توی یه دیس پیرکس مستطیلی متوسط فویل بکشین و چربش کنین
فر رو با دمای 170 درجه سانتیگراد روشن کنین

در یک کاسه بزرگ،1 فنجان کره را با همزن برقی با سرعت بالا به مدت 30 ثانیه بزنین

[عکس: 20120629185809_IMG_8094post.jpg]


2 فنجان شکر قهوه ای و 2 قاشق چای خوری بیکینگ پودر اضاف و هم بزنین

[عکس: 20120629185853_IMG_8096post.jpg]

1 تخم مرغ و 1 قاشق چای خوری عصاره بادام اضافه و هم بزنین

[عکس: 20120629185948_IMG_8097post.jpg]

2 فنجان آرد را در دو مرحله به مخلوط اضافه و هم بزنین

[عکس: 20120629190042_IMG_8102post.jpg]

2 فنجان جو پرک و 1/2 فنجان خلال بادام اضافه و مخلوط کنین

[عکس: 20120629190138_IMG_8103post.jpg]

1/2 فنجان از خمیر بدست اومده رو از کاسه جدا کنین و کنار بگذارید.
بقیه خمیر رو توی دیس پیرکس یا تابه مستطیلی به طور یکسان و با فشار دست پهن کنین

[عکس: 20120629190334_IMG_8105post.jpg]


حدود 450 گرم مارمالا گیلاس رو روی سطح خمیر پهن کنین
بقیه خمیری که کنار گذاشته بودین رو به صورت پراکنده روی مارمالاد پخش کنین

[عکس: 20120629190601_IMG_8106post.jpg]

سینی رو داخل فر بذارین تا زمانیکه روی مواد به رنگ قهوه ای روشن در بیاد (حدود 40 دقیقه)

[عکس: 20120629190640_IMG_8126post.jpg]

بعد از اینکه کاملا سرد شد از داخل سینی خارجش کنین
لبه های فویل رو جدا کنین و بصورت مستطیلهای هم اندازه برش بزنین

[عکس: 20120629191128_IMG_8265post.jpg]


ترجمه از خانوم گل
هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد

[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  اسلایس موز و بادام زمینی negin.s 0 1,035 ۲۷-۰۱-۱۳۹۲, ۰۳:۰۳ ب.ظ
آخرین ارسال: negin.s
  اسلایس کره بادام زمینی Galaxy 0 1,240 ۰۹-۰۹-۱۳۹۱, ۱۲:۵۵ ب.ظ
آخرین ارسال: Galaxy