تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 33 رای - 2.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اسپاگتی با مرغ و پنیر ( ماکارونی به سبک جدید : تصویری )
#1
Package_favorite 

[عکس: 20120619195003_ma4201-265x300.jpg]

♦ این مقدار برای 5 نفر کافیست.



مواد لازم:
• اسپاگتی 1.7 ... 450 گرم
• قارچ ... 300 گرم
• پیاز ... دو عدد متوسط
• سیر ... یک حبه
• ران مرغ ... 5 عدد
• پنیر ورقه ای(پیتزا) ... 6 عدد
• آرد سوخاری ... 3 قاشق غذاخوری
• کورن فلکس ... نصف پیمانه
• کره ... 30 گرم
• رب ... 4 قاشق غذاخوری
• نمک ... به مقدار لازم
• فلفل ... به مقدار دلخواه
• آب لیمو ... یک قاشق غذاخوری
• روغن مایع ... 4 قاشق غذاخوری
• آویشن ... یک قاشق غذاخوری


• مرغ ها را شسته و به اندازه کافی نمک زده و به مدت 2 ساعت داخل یخچال استراحت دهید.

• مرغ ها را از یخچال خارج نموده و بشورید.

• مرغ های شسته شده را به همراه پیاز و یک لیوان آب کاملا بپزید.

• پیاز دومی را به صورت نگینی ریز خرد نموده و به همراه 4 قاشق غذاخوری روغن مایع تفت دهید.

• قارچ های درشت را به صورت ورقه ای برش داده و به همراه یک قاشق غذاخوری آب لیمو داخل ماهی تابه اضافه نمایید.

• 3 قاشق غذاخوری رب را داخل ماهی تابه اضافه نموده و کاملا تفت دهید.

• ماهی تابه را از روی حرارت برداشته و سیر را داخل آن رنده کرده و مخلوط نمایید.

• اسپاگتی را آبکش نمایید.


• اسپاگتی آبکش شده را با سس قارچ کاملا مخلوط نمایید.

• کف ظرف پیرکسی را با یک قاشق غذاخوری کره نرم شده چرب نموده و مخلوط اسپاگتی را داخل آن بریزید.


• فر را با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.

• سطح اسپاگتی را صاف نموده و پنیر ها را روی آن بچینید.

• داخل کاسه مناسبی کورن فلکس ها را کمی خرد نموده و با 2 قاشق غذاخوری آرد سوخاری مخلوط نمایید.

• سطح لایه پنیر را با مخلوط آرد سوخاری کاملا بپوشانید.

• آویشن را روی اسپاگتی پخش نموده و ظرف را با فویل آلومنیمی پوشانده و با چنگال چند جای آن را سوراخ نمایید.

• ظرف اسپاگتی را به مدت 20 دقیقه(بسته به کیفیت فر زمان کمتر و یا بیشتر) داخل فر قرار دهید.

• اسپاگتی را از فر بیرون آورده و فویل را بردارید.

• گریل فر را روشن نموده و اسپاگتی را به مدت چند دقیقه داخل فر قرار دهید.

• داخل ماهی تابه مناسبی، باقیمانده کره را ریخته و یک قاشق غذاخوری آرد سوخاری اضافه نمایید.

• آرد سوخاری را به مدت خیلی کم تفت داده و یک قاشق غذاخوری رب را به همراه دو قاشق غذاخوری از آب مرغ، داخل ماهی تابه اضافه نمایید.

• ران مرغ های پخته شده را داخل ماهی تابه اضافه کرده و به مدت چند دقیقه تفت دهید.

• اسپاگتی را از فر خارج نموده و به همراه مرغ سرو نمایید.



عکس: ساران

منبع: آموزشگاه آشپزی ساران
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  اسپاگتی با پنیر پارمسان خاله سیما 1 829 ۱۶-۰۶-۱۳۹۵, ۰۳:۴۰ ب.ظ
آخرین ارسال: kimiya.kd
  اسپاگتی اسفناج و پنیر elipari 1 655 ۰۸-۰۷-۱۳۹۳, ۱۱:۳۶ ق.ظ
آخرین ارسال: معصومه خانومی
  فهرست تاپیک های موجود در زیر انجمن انواع اسپاگتی(ماکارونی رشته ای) elhaam 0 424 ۱۰-۰۴-۱۳۹۳, ۰۱:۲۵ ب.ظ
آخرین ارسال: elhaam
  اسپاگتی در فر با پنیر ریکوتا Galaxy 0 990 ۲۴-۰۲-۱۳۹۲, ۰۳:۲۴ ب.ظ
آخرین ارسال: Galaxy
  اسپاگتی با پنیر و گردو Galaxy 0 561 ۲۸-۰۸-۱۳۹۱, ۱۰:۰۴ ب.ظ
آخرین ارسال: Galaxy
Package_favorite ماکارونی پنیر با طعم خردل tanha28 0 803 ۱۲-۰۱-۱۳۹۰, ۰۷:۳۱ ب.ظ
آخرین ارسال: tanha28