خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

اسکان یا اسکون (Scone)

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
اسکان یا اسکون (Scone)
[عکس: 20141201004507_5.jpg]


اسکان یا اسکون (Scone) یه عصرونه قدیمی و خوشمزه انگلیسی ایرلندیه که چیزی بین نان و کیک هست و میشه جزو دسته نان شیرینی ها طبقه بندیش کرد
در طعم های مختلف پخته میشه و همراه با چای برای عصرانه سرو میشه
نوع ساده ش معمولا با مارمالاد سرو میشه
اینجا دستور اسکون خامه ای رو میذارم ه یه اسکون ساده س و میشه خالی همراه چای یا با لایه ای از مارمالاد سرو کرد
اسکونهارو معمولا بصورت گرد یا بصورت برش پیتزایی قالب زده و میپزن
خمیرش خیلی راحت آماده میشه و نیاز به استراحت نداره
پس اگه بی هوا دلتون یه کیک،بیسکوییت یا نون شیرین خوشمزه خواست سریع دست بکار بشین


مواد لازم:
2 پیمانه آرد الک شده
1 قاشق غذاخوری بکینگ پودر
4 قاشق غذاخوری شکر دانه ریز
1/2 قاشق چایخوری نمک
4 قاشق غذاخوری کره سرد، مکعبی ریز بریده یا با رنده درشت رنده شده
3/4 پیمانه خامه صبحانه
1 تخم مرغ کمی زده شده
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
2 قاشق غذاخوری پودر شکر برای پاشیدن بر اسکونها

روش تهیه:
فر رو با دمای 200 درجه سانتی گراد روشن کنین
آرد، شکر، نمک، بکینگ پودر، و کره رو در غذاساز بریزین

[عکس: 20141201003558_1.jpg]

با پالس های 3 ثانیه ای مخلوط کنین و هربار بکمک کاردک اطراف ظرف رو تمیز کنین و بزنین تا بشکل زیر در بیاد

[عکس: 20141201003723_2.jpg]

مواد رو به یک کاسه بزرگ انتقال بدین و خامه،تخم مرغ و وانیل رو اضافه و مخلوط کنین تا خمیر بدست بیاد
این خمیر کمی چسبنده و مرطوب باید باشه
(میتونین این مرحله رو هم در غذاساز و با قلاب خمیرگیر انجام بدین)

خمیر رو روی سطح آردپاشی شده بریزین و اندازه نارنگی از خمیر وردارین و روی سطح با فشار کمی تخت کنین تا قطری حدود یک تا یک و نیم سانت داشته باشه
کمی پودر شکر روش بپاشین و به 4 قسمت تقسیمش کنین
این میزان خمیر باید حدود 16 تکه اسکون بهتون بده

[عکس: 20141201003809_3.jpg]

توی سینی فر کاغذ روغنی بندازین و خمیرهارو روش بچینین و به مدت 15 دقیقه تا زمانی که کف اسکون ها قهوه ای طلایی رنگ بشه در فر قرار بدین

[عکس: 20141201004632_4.jpg]

اسکونهارو بعد از پخت روی پایه فلزی قرار بدین تا خنک بشه ویا بصورت داغ سرو کنین
میتونین لاشون کمی کره و مارمالاد قرار بدین


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
02-12-2014, 11:33 AM,
یافتن نقل قول


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  اسکان کدو حلوایی Galaxy 0 669 24-11-2015, 01:07 PM
آخرین ارسال: Galaxy
  اسکان انار Galaxy 0 850 14-12-2014, 10:53 AM
آخرین ارسال: Galaxy


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد