خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

اسکان یا اسکون (Scone)

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
اسکان یا اسکون (Scone)
[تصویر:  20141201004507_5.jpg]


اسکان یا اسکون (Scone) یه عصرونه قدیمی و خوشمزه انگلیسی ایرلندیه که چیزی بین نان و کیک هست و میشه جزو دسته نان شیرینی ها طبقه بندیش کرد
در طعم های مختلف پخته میشه و همراه با چای برای عصرانه سرو میشه
نوع ساده ش معمولا با مارمالاد سرو میشه
اینجا دستور اسکون خامه ای رو میذارم ه یه اسکون ساده س و میشه خالی همراه چای یا با لایه ای از مارمالاد سرو کرد
اسکونهارو معمولا بصورت گرد یا بصورت برش پیتزایی قالب زده و میپزن
خمیرش خیلی راحت آماده میشه و نیاز به استراحت نداره
پس اگه بی هوا دلتون یه کیک،بیسکوییت یا نون شیرین خوشمزه خواست سریع دست بکار بشین


مواد لازم:
2 پیمانه آرد الک شده
1 قاشق غذاخوری بکینگ پودر
4 قاشق غذاخوری شکر دانه ریز
1/2 قاشق چایخوری نمک
4 قاشق غذاخوری کره سرد، مکعبی ریز بریده یا با رنده درشت رنده شده
3/4 پیمانه خامه صبحانه
1 تخم مرغ کمی زده شده
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
2 قاشق غذاخوری پودر شکر برای پاشیدن بر اسکونها

روش تهیه:
فر رو با دمای 200 درجه سانتی گراد روشن کنین
آرد، شکر، نمک، بکینگ پودر، و کره رو در غذاساز بریزین

[تصویر:  20141201003558_1.jpg]

با پالس های 3 ثانیه ای مخلوط کنین و هربار بکمک کاردک اطراف ظرف رو تمیز کنین و بزنین تا بشکل زیر در بیاد

[تصویر:  20141201003723_2.jpg]

مواد رو به یک کاسه بزرگ انتقال بدین و خامه،تخم مرغ و وانیل رو اضافه و مخلوط کنین تا خمیر بدست بیاد
این خمیر کمی چسبنده و مرطوب باید باشه
(میتونین این مرحله رو هم در غذاساز و با قلاب خمیرگیر انجام بدین)

خمیر رو روی سطح آردپاشی شده بریزین و اندازه نارنگی از خمیر وردارین و روی سطح با فشار کمی تخت کنین تا قطری حدود یک تا یک و نیم سانت داشته باشه
کمی پودر شکر روش بپاشین و به 4 قسمت تقسیمش کنین
این میزان خمیر باید حدود 16 تکه اسکون بهتون بده

[تصویر:  20141201003809_3.jpg]

توی سینی فر کاغذ روغنی بندازین و خمیرهارو روش بچینین و به مدت 15 دقیقه تا زمانی که کف اسکون ها قهوه ای طلایی رنگ بشه در فر قرار بدین

[تصویر:  20141201004632_4.jpg]

اسکونهارو بعد از پخت روی پایه فلزی قرار بدین تا خنک بشه ویا بصورت داغ سرو کنین
میتونین لاشون کمی کره و مارمالاد قرار بدین


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۱-۹-۱۳۹۳, ۱۱:۳۳ صبح
یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
1368Sheri, niloofar00, vidia, saharr, یلداجونی, Atefe joon, مهرناز مامانی


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  اسکان کدو حلوایی Galaxy 0 543 ۳-۹-۱۳۹۴ ۰۱:۰۷ عصر
آخرین ارسال: Galaxy
  اسکان انار Galaxy 0 769 ۲۳-۹-۱۳۹۳ ۱۰:۵۳ صبح
آخرین ارسال: Galaxy


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد