تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اسکلاپ مرغ
#1
فيله مرغ 250 گرم يا 5 عدد
قارچ 200 گرم
زعفران دم كرده 1 قاشق سوپخوري
پياز خرد شده 1 عدد متوسط
فلفل و نمك به مقدار كافي
جعفري مقداري براي تزئين
خامه 150 گرم
روغن 1 قاشق سوپخوري
طرز تهيه:
فيله مرغ را پاك كرده و در پياز، فلفل، نمك و زعفران به مدت 4 ساعت در يخچال خوابانده تا كاملاً ترد شود. بعد فيله ها را با بيفتك كوب به آرامي مي كوبيم تا پهن شود و روي چدن سرخ مي كنيم. قارچ را در تابه اي جدا با روغن سرخ كرده و در آخر خامه را به قارچ اضافه كرده، اسكالپ را در ظرف قرار داده و قارچ را به عنوان سس روي اسكالپ ريخته با جعفري و ليموترش و سبزيجات تزئين كرده سرو مي نماييم.

[عکس: 20131020115613_DSC_0362.jpg]

[عکس: 20131020115716_DSC_0363.jpg]


منبع: مجله هنر آشپزی

خیلی خوشمزسYum2Yum2Yum2
پاسخ }