تبلیغات
Bia2Aroosi

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اسکندر کباب
#1
[عکس: 20150601140110_iskender.kebabi.jpg]

اسکندر کباب نوعی کباب گوشت قرمز هست که در شهر بورسای ترکیه برای اولین بار در سال 1867 تهیه و حالا در منوی همه رستورانهای سنتی این کشور دیده میشه
بصورت دونر کباب یا در نسخه خانگی در ماهیتابه تهیه میشه و با نون پیتا بصورت ساندویچ یا با نون بربری سرخ شده همراه با ماست و سس تهیه شده از رب گوجه فرنگی و کره سرو میشه
tr.wikipedia.org

در نسخته رستورانی گوشت به سیخ کشیده میشه و روی حرارت ذغال و با چرخشی مداوم خوب پخته و کباب میشه و بعد با چاقویی بسیار تیز برشهای خیلی نازک زده مشه و با نون پیتا یا بربری سرخ شده و سس مخصوص سرو میشه

برای تهیه نسخه خانگی اسکندر کباب
[عکس: 20150601135532_Untitled.jpg]

گوشت گوساله لطیف که نه پر چرب و نه بدون چربی باشه رو برشهای بسیار بسیار نازک بزنین
(میتونین گوشت تازه رو کمی در فریزر قرار بدید تا نیمه منجمد بشه تا بتونین براحتی نازک برش بزنین)

گوشتهارو با کره تفت بدید تا بپزه ولی اصلا خشک نشه

در تابه کره ذوب کنین و رب و کمی فلفل سیاه توش تفت بدید بعد کمی آب گوشت یا عصاره حل شده در آب جوش بهش اضافه و بذارین کمی بجوشه و غلیظ بشه

نون هارو برش بدید و در تابه با کمی کره تفت بدید یا در دستگاه ساندویچ ساز بریزین و گریل کنین

نونهارو در ظرف بریزین و کمی سس
گوشتهارو روی نونها ریخته و سس و کمی کره آب شده روی اون ریخته با ماست و گوجه و فلفل کبابی یا سرخ شده سرو کنین

[عکس: 20150601140828_es.jpg]



دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }