۱۶-۰۲-۱۳۹۲, ۱۰:۴۲ ق.ظ
![[عکس: 20130505114310_DSC_0069.jpg]](http://uploadcenter.khanoomgol.com/results/20130505114310_DSC_0069.jpg)
مواد لازم:
خمیر (از خمیر پیراشکی یا خمیر آماده میتونین استفاده کنین)
5 عدد تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری شیر
نمک و فلفل
شوید
2 قاشق غذاخوری فلفل دلمه ای قرمز کبابی(روش گریل کردن فلفل دلمه ای)
2 قاشق غذاخوری اسفناج تازه، خرد شده
پنیر سفید فتا
روش تهیه:
فر رو با دمای 190 درجه روشن کنین تا گرم بشه
تابه رو روی حرارت متوسط بذارین و کمی روغن داخلش بریزین
شیر رو با تخم مرغ خوب بزنین و نمک و فلفل و شوید اضافه کنین و توی تابه بریزین
وقتی یه کم خودشو گرفت تخم مرغ اطراف تابه رو با کمک قاشق جدا کنین و تابه رو کمی تکون بدین و وقتی خودشو گرفت فلفل دلمه کبابی و اسفناج رو اضافه و هم بزنین تا جاییش شل نمونه ولی حالت نرم خودش رو هم حفظ کنه و از روی حرارت وردارین
خمیر رو روی کاغذ روغنی یا صفحه سلفونی نسوز مخصوص فر روی سینی فر پهن کنین و مثل شکل اطرافش رو برش بزنین
![[عکس: 20130505113602_DSC_0039.jpg]](http://uploadcenter.khanoomgol.com/results/20130505113602_DSC_0039.jpg)
مواد رو وسط خمیر بریزین و روش رو با پنیر فتا بپوشونین و خمیر رو مثل شکل جمع کنین
![[عکس: 20130505114233_DSC_00412.jpg]](http://uploadcenter.khanoomgol.com/results/20130505114233_DSC_00412.jpg)
اگه دوست دارین روی اشترودلتون خوشرنگ بشه زرده تخم مرغ روش بمالین توی فر بذارین تا حدود نیم ساعت بمونه و خوب بپزه و برشته بشه
![[عکس: 20130505114357_DSC_0051.jpg]](http://uploadcenter.khanoomgol.com/results/20130505114357_DSC_0051.jpg)
دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد