خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

اشترودل گردویی

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
اشترودل گردویی
[عکس: 20130201120017_8301-strudla-sa-orasima_zoom.jpg]

مواد لازم:
برای خمیر:

2 دسی لیتر شیر ولرم
1 میلی لیتر آب
1 قاشق غذاخوری سرصاف مخمر
600 گرم آرد
2 عدد تخم مرغ
1 عدد سفیده تخم مرغ
1 قاشق چای خوری نمک
100 گرم کره

برای پر کردن:
250 گردو پودر شده
200 گرم شکر
1 قاشق غذاخوری دارچین

برای رومال:
1 زرده تخم مرغ
پودر شکر


روش تهیه:
شیر ولرم،مخمر و کمی شکر رو با هم مخلوط و بذارین کنار تا عمل بیاد
 آرد رو در یک کاسه بریزید، نمک، تخم مرغ و سفیده تخم مرغ و کره نرم شده رو به همراه مخمر عمل اومده وسطش بریزین و با نوک انگشتاتون شروع کنین مخلوط کردن تا خمیر نرمی بدست بیاد
خمیر رو خوب ورز بدین،روشو بپوشونین و یک ساعت استراحت بدین

خمیر ور اومده رو به دو قسمت تقسیم کنین و روی سطح آردپاشی شده به کمک وردنه به قطر 1/2 سانتی متر باز کنین
گردو و شکر و دارچین رو خوب با هم مخلوط کنین و روی سطح خمیر پخش کنین
حالا از یه گوشه شروع به رول کردن کنین
رول رو توی سینی که با کاغذ روغنی پوشوندین بذارین و با زرده تخم مرغ رومال کنین و بذارین 10 دقیقه بمونه
فر رو با دمای 200 درجه روشن کنین تا گرم بشه و بعد سینی فر رو حدود نیم ساعت در فر بذارین
اشترودل رو با پودر شکر تزیین و سرد یا گرم سرو کنین



دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
11-03-2013, 12:45 PM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
351
تاریخ عضویت:
Jan 2013
مدال ها

اعتبار: 1,812


محل سکونت : شمال
ارسال: #2
RE: اشترودل گردویی
(11-07-2013, 03:36 PM)ghazal 2 نوشته: سلام . چه نون خوشگلیه . میشه بگید این دسی لیتر یعنی چقدر؟
200 میلی لیتر
11-07-2013, 03:58 PM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد