تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 23 رای - 3.13 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اشترودل گوشت
#1
اشترودل گوشت

این غذا یک میان وعده کامل و مغذی میباشد . به دلیل اینکه کمی طعم و مزه پیتزا را دارد کودکان خیلی زیاد از ان لذت می برند.
مواد لازم برای تهیه خمیر:
آرد= 250 گرم
تخم مرغ= 2 عدد
مایه خمیر= 3 قاشق چای خوری
روغن و نمک= مقداری
شیر =1 پیمانه
مواد لازم برای مواد داخل اشترودل:
گوشت چرخ کرده= 300 گرم
هویج= 1 عدد
سیب زمینی= 1 عدد
فلفل دلمه ای= 1 عدد
پیاز= 1 عدد
رب گوجه= 1 قاسق غذا حوری
نمک وفلفل سیاه= مقداری
طرز تهیه خمیر:
ارد را خوب الک کرده داخل ظرف میریزیم.مایه خمیر را داخل کمی اب جوش حل کرده به ان اضافه میکنیم.بعد تخم مرغ ها را اضافه میکنیم ودر انتها نمک و روغن مایع و شیر را میریزیم.مواد را به خوبی ورز میدهیم و میگذاریم به مدت 2 سیعت در یک جای گرم بماند.
تهیه مواد داخل اشترودل:
هویج سیب زمینی و پیاز را نگینی خرد میکنیم و داخل روغن تفت میدهیم .مقدار روغن نباید زیاد باشد.بعد گوشت چرخ کرده را به ان اضافه میکنیم و هم میزنیم ودر این قسمت فلفل دلمه را خرد کرده به ان اضافه میکنیم ومیگذاریم طلایی رنگ شودودر انتها نمک فلفل و رب گوجه را اضافه میکنیم.
خمیر که حاضر شد ان را به تکه های کوچک تقسیم میکنیم و به صورت بیضی در می اوریم مواد را داخل ان ریخته ویک سمت ان را به سمت دیگر بر میگردانیم و انتهای ان را با چنگال سفت میکنیم
اشترودلها را داخل روغن به صورت کتلت سرخ میکنیم .این اشترودلها به همراه سس گوجه خوشمزه تر میشوند.
نوش جان

حـرفی نـدارم …

مـن حـاضـرم حـتی جـانم بـه لبـم رسـد …!

اگـر جـانم تـو بـاشی …
پاسخ }
#2
[عکس: 127695.jpg]

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده (مخلوط گوسفند و گوساله) 500 گرم
قارچ 500 گرم
پنیر موتزارلا 250 گرم
کره یا مارگارین 60 گرم
آرد گندم 450 گرم
روغن مایع 100 گرم
شیر 125 میلی‌لیتر
پیاز دو عدد متوسط
تخم‌مرغ یک تا دو عدد
رب گوجه‌فرنگی یک قاشق سوپ‌خوری
شکر دو قاشق سوپ‌خوری
نمک برای خمیر یک قاشق چای‌خوری
مایه‌ی خمیر دو قاشق چای‌خوری
بهبوددهنده یک قاشق چای‌خوری
نمک، فلفل سیاه به میزان لازم


طرز تهیه:


* ابتدا مایه‌ی خمیر را با مقداری شیر ولرم و یک قاشق سوپ‌خوری شکر مخلوط کنید و بگذارید عمل بیاید.
* روغن مایع و تخم‌مرغ را با هم ترکیب نموده، بهبوددهنده را نیز بیفزایید.
* آرد را کم کم اضافه نمایید تا خمیر درست شود. خمیر را مقداری ورز بدهید، روی آن را به روغن مایع آغشته کنید و در ظرف قرار دهید؛ در ظرف را با دستمال حوله‌ای بپوشانید تا حجم خمیر دو برابر شود.
* روی میز را آرد بپاشید. خمیر را با وردنه، به قطر نیم سانتی‌متر باز کنید و به صورت مستطیل 10 در 20 درآورید.
* مواد گوشتی را آماده نمایید. پیاز رنده شده را به مدت 4 دقیقه تفت داده، گوشت چرخ کرده را به آن بیفزایید.
* بعد از آن که رنگ گوشت کاملاً تغییر کرد، قارچ، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید. سپس رب گوجه فرنگی را به آن بیفزایید و به مدت 5 دقیقه روی حرارت قرار دهید تا مواد پخته شوند.
* مواد را روی خمیر پهن کنید و سطح آن را با پنیر موتزارلا رنده شده بپوشانید. بعد روی مواد را با یک لایه‌ی دیگر خمیر بپوشانید.
* در آخر روی خمیر دوم را با کارد چند چاک موازی دهید و روی آن را با روغن مایع یا کره چرب کنید.
* سپس به مدت 20 دقیقه در طبقه‌ی وسط فر با حرارت 180 درجه‌ی سانتی‌گراد تا 200 درجه و یا 400 درجه‌ی فارنهایت قرار دهید.
* می‌توانید به جای گوشت چرخ کرده از ماهی، مرغ و میگو نیز استفاده نمایید.



من معجزه می خوام خدا جون
پاسخ }
#3
مامان گلم اینجوری درست میکنن:
برای خمیر:
یه قاشق مایه خمیر رو توی یه لیوان آب ولرم و یه کم شکر میریزن تا عمل بیاد بعد با یه دونه تخم مرغ و یه لیوان روغن و نمک و یه لیوان ماست مخلوط میکنن و کم کم آرد میریزن تا خمیر بشه بعد یه ساعت استراحت میدن

مواد داخل خمیر:
پیاز داغ و گوشت ریز شده رو تفت میدن با فلفل قرمز و زردچوبه و کمی آب میریزن تا بپزه و آبش کشیده بشه بعد با رب و قارچ و فلفل دلمه ای و نمک تفت میدن و هویج پخته ریز شده اضافه میکنن

مواد همراه پنیر فراوون توی خمیر که روش سس گوجه مالیده شده پیچیده میشه و میره تو فرYum2


[عکس: 20130428170426_DSC_0067.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#4
اینم اشترودل گوشت و قارچ
البته از کیفیت بد عکسام خیلی شرمنده نمی دونم گوشیم چرا مثل سابق عکس نمیگیره ولی خیلی خوشمزه بودن Yum2
[عکس: 20130801205212_IMG__.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
از خمیر نون بربری استفاده کردم Yum2
[عکس: 20130808140222_2199.JPG]
[عکس: 20130808140327_2200.JPG]
[عکس: 20130808140421_2209.JPG][عکس: 20130808140545_2247.JPG]
پاسخ }
#6
اینم اشترودل من البته با یه فر درب و داغون
و یه اشتباهی که کردم موادم نسبت به نونش خیلی کم بود و بیشتر مزه نون میداد
ولی کلا خوشمزه بود
با دستور گیسو جون گذاشتم

[عکس: 20130829112851_DSC00232.jpg]

فر من فقط بلده آبروی منو ببره باید یه خورده باهاش دعوا کنم دست از این اخلاقش برداره
Just_Cuz_15

[عکس: 20130829113032_DSC00234.jpg]

حدیث قدسی : هر بنده ای از بندگانم به جای پناه بردن به دیگری با نیت خالص به من پناه آورد ، از کارش چاره جویی میکنم ، حتی اگر آسمانها و زمین و هر آنچه در آنهاست علیه او توطئه کنند.
پاسخ }
#7
Yum2هر دو مون عاشقشیم
مواد داخلی هم پیاز داغ ، گوشت ، فلفل دلمه ، سوسیس و کالباس رنده شده و کمی رب

[عکس: 20131015122112_201310137532.jpg]

[عکس: 20131015122149_201310137535.jpg]
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
#8
اشترودل گوشت با دستور پست 3 خودم
توش علاوه بر موادش هویج و نخود و ذرت پخته و یه عالمه پنیر هم ریختم و روشو بجای تخم مرغ فقط شیر مالیدم

چون برای پیکنیک درست کردم و عجله ای بود از برش خورده ش نشد عکس بگیرم

[عکس: 20131109143158_DSC_0179.jpg]

[عکس: 20131109143346_DSC_0182.jpg]

[عکس: 20131109143424_DSC_0184.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#9
[عکس: 20131113123217_images.jpg]

مواد لازم برای 2 عدد خمیر :

خمیر مایه فوری 1 ق س

آب ولرم یک سوم پیمانه

کره 50 گرم

تخم مرغ 1 عدد

ماست 1 ق س

آرد 2 پیمانه

نمک 1 ق م

شکر نصف ق م

مواد لازم برای داخل اشترودل :

گوشت چرخ کرده 250 گرم

پیاز متوسط ریز خرد شده 1 عدد

فلفل دلمه ای رنگی خرد شده نصف پیمانه

قارچ خرد شده 100 گرم

سس سویا 2 ق س

جعفری خرد شده 4 ق س

رب گوجه فرنگی 2 ق س

نمک - فلفل - ادویه کاری - زرد چوبه - آویشن - پودر سیر به مقدار لازم

زرده تخم مرغ 1 عدد

کنجد مقداری جهت تزیین
(در بعضی از دستورها زرشک وگردوی خرد شده هستتش)

طرز تهیه:

آب ولرم رو داخل یک کاسه بزرگ بریزید و خمیر مایه فوری و شکر رو داخل اون ریخته و با قاشق مخلوط کنید.

در یک کاسه کوچک تخم مرغ، نمک و ماست را خوب مخلوط کنید و کنار بگذارید.
در یک تابه کره را آب کنید و کمی صبر کنید تا خنک شود.
کره را به مخلوط آب و خمیرمایه اضافه کنید.
مخلوط تخم مرغ و ماست را به مواد قبلی اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

یک پیمانه از آرد را روی مخلوط الک کرده و کاملا مخلوط کنید.

پیمانه دوم آرد را کم کم اضافه کرده و ورز دهید تا خمیر حاصل شود .

سپس روی خمیر را بپوشانید و یک ساعت استراحت دهید .
برای مواد داخل خمیر پیاز خرد شده را با مقداری روغن در ماهیتابه روی حرارت متوسط قرار دهید .وقتی کمی پیاز سرخ شد فلفل دلمه ای ها را اضافه کنید.

وقتی فلفل ها کمی نرم شدند قارچ را اضافه کنید.

بمحض اینکه همه مواد کمی سرخ شدند کوشت چرخ کرده را داخل تابه بریزید.

تمامی ادویه ها و نمک و فلفل را اضافه کنید و گوشت را تفت دهید.

سس سویا و جعفری خرد شده را اضافه کرده و مخلوط کنید .

در مرحله آخر رب گوجه را کمی با آب رقیق کنید و به مواد گوشتی اضافه کنید.

کمی تفت داده و اجازه دهید جا بیفتد.مواد آماده شده را کنار بگذارید تا خنک شوند .

و اما برمی گردیم سراغ خمیرمون ؛ حجم خمیر پس از استراحت دوبرابر می شود. آن را ورز دهید تا حجم اضافی آن از بین برود و به اندازه اصلی بازگردد.

روی میز کار را کمی آرد بپاشید و خمیر را با چاقو دو قسمت کنید.

یک قسمت را داخل ظرف برگردونید و روش رو بپوشونید.
قسمت دیگر رو با وردنه به شکل زیر پهن کنید.

نیمی از مواد گوشتی را به این شکل روی خمیر بریزید.

کناره های خمیر را با چاقو به این شکل برش بدید .
اول قسمت بالا و پایین را به سمت داخل آورده.
بعد برش های کناری را به صورت چپ و راست یک در میان به داخل بیاورید.


وخمیر بعدی و بقیه مواد گوشتی را هم به همین شکل تهیه کنید. داخل سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده بگذارید. روی خمیر ها را با قلم مو کمی زرده تخم مرغ بزنید و روی آنها را کنجد بپاشید.

اشترودل ها را داخل فر با دمای 180 درجه سانتی گراد که از قبل گرم کردید بگذارید تا زمانی که نان پخته بشه. برای من 40 دقیقه طول کشید. می تونید 5 دقیقه گریل رو هم روشن کنید تا کاملا روی نان ها طلایی بشه.

برای پخت با مکروفر : از دکمه کانوکشن استفاده کرده و روی 220 درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود سپس برای پخت از سه پایه کوچک استفاده کرده و دما را روی 200 درجه تنظیم کنید و خمیر را داخل آن قرار داده و اجازه دهید روی آن طلایی شود .

نوش جان
Flowerysmile
گاهی اشتباهمان در زندگی این است که

به برخی آدم ها جایگاهی می بخشیم که هرگز لیاقت آن را ندارند
پاسخ }
#10
Yum2
[عکس: 20131119152335_DSC00020.JPG]

[عکس: 20131119152443_DSC00030.JPG]
گاهی اشتباهمان در زندگی این است که

به برخی آدم ها جایگاهی می بخشیم که هرگز لیاقت آن را ندارند
پاسخ }