تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 3 رای - 2.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اشکنه
#1
اشکنهYum2
اول تو روغن داغ زردچوبه و کمی آرد برای لعاب غذا و سیب زمینی مکعبی بزرگ ریخته و کمی تفت میدهیم بعد پیاز داغ و شنبلیله خشک میریزیم و کمی تفت میدهیم بعد کمی آب میریزیم و نمک و فلفل و میزاریم حدود نیم الی یک ساعت جا بیفتد . در آخر در آن تخم مرغ شکسته و میگذارم ببندد
غذای راحت و خوش خوراکیهYum2
[عکس: 20120823093402_DSC01702.jpg]
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=59...married in]

پاسخ }
#2
ما خیلی ساده تر درست میکنیم و الحق هم که خیلی خوشمزه میشه Yum2

پیاز داغ فراوون درست میکنیم و بهش نمک و زردچوبه میزنیم بعد کمی آب اضافه میکنیم وقتی اب جوش اومدمیگذاریم 5 دقیقه بجوشد تا کمی پیازها پخته شود و اب روغن بیندازد بعد به تعداد نفرات توش تخم مرغ میشکنیم نکته اش هم اینه که باید کم اب باشه و واسه خوردن توش نون تلیت میکنیم و با تخم مرغا میخوریمشYum2
اتفاقا پریشب خوردیم جاتون خالی همسرم گفت نمیخوای دستورشو تو خانوم گل بنویسیhih
lafangelic

فائزه بانو جان از اونجایی که خیلی این غذارو دوست دارم یه اعتبار بهت میدمClap
(1782)
پاسخ }
#3
اینم اشکنه ماYum2
خیلی وقت بود نخورده بودیمgag
[عکس: 20130722225801_.JPG]
[عکس: 20131218075301_20130410105840_579684_333...6488_n.jpg]

اینستاگرام من z.arghavani
پاسخ }
#4
[عکس: 20130819141536_DSC00003.JPG]
اشکنه شام دیشبYum2
راهی جز سقوط ندارد
برگ پاییزی...
وقتی می داند درخت
عشق برگ تازه ای در سر دارد Hanghead
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
اینم اشکنه ما بعد از مدتها البته من همیشه یه مقدار رب انار بهش اضافه می کنم خیلی خوشمزه میشه
[عکس: 20130823210125_IMG_1863.jpg]
پاسخ }