خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 20 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

اشکنه آلبالو

atefeh

وضعیت :
 
ارسال: #1
اشکنه آلبالو
مواد لازم:
آلبالو : ۵۰۰ گرم
شکر : قدری
پیاز : ۳ عدد
روغن : ۱۵۰ گرم
شنبلیله : ۱ قاشق سوپخوری
تخم مرغ : ۴ عدد
آرد سفید : ۲ قاشق سوپخوری
زردچوبه : ۱ قاشق سوپخوری
فلفل : قدری
نمک : قدری

طرز تهیه:
پیاز را خرد کرده با روغن در حرارت ملایم سرخ می‌کنیم تا طلائی شود آرد و شنبلیله را در پیاز سرخ کرده کمی سرخ می‌کنیم در صورت مصرف زرد چوبه آن را اضافه می‌نمائیم‌، بعد ۳ تا ۴ لیوان آب داخل آن می‌ریزیم می‌گذاریم مایه چند جوش بزند باندازه کافی به آن نمک و فلفل می‌زنیم تخم مرغ‌ها را در ظرفی می‌شکنیم و با کمی نمک مخلوط می‌کنیم و کم کم در مایه اشکنه می‌ریزیم، مرتب به‌هم می‌زنیم تا تخم مرغ‌ها یکجا بسته نشوند بعد از ۲ تا ۳ جوش اشکنه را در ظرف می‌شکنیم.
به مقدار نیم کیلو آلبالو را هسته می‌گیریم در اواخر طبخ داخل اشکنه می‌ریزیم و بعد از پخته شدن آلبالو آن را در ظرف می‌کشیم‌، ممکن است به این اشکنه کمی شکر بزنیم.
[تصویر:  20140203154312_00154101.jpg]


علت ویرایش آپلود عکس پیوستی
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۴-۱۱-۱۳۹۲ ۰۳:۴۵ عصر، توسط niloofar00.)
۱۹-۵-۱۳۹۰, ۱۲:۵۵ عصر
نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد