تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اشکنه تخم مرغ(کرمان )
#1
این اشکنه با نوعی که در خراسان وجود دارد تفاوت داره...


مواد لازم روغن محلی... مقداری
تخم مرغ ....سه عدد
.آب... سبزی سیریت(نوعی سبزی که در روستاهای شهرستان بافت و روستای گروه..وجود دارد با طعم پیاز اما خشک شده و کوبیده..که بعدا درباره اش مفصل توضیح میدم)
یک قاشق آرد گندم یا سفید

اول یک قاشق آرد در ظرفی با کمی روغن تف داده و بعد سبزی سریت سریع میرزیم ب کمی زردچوبه تف بخوره...شاید به 6ثانیه نکشد تف خوردنش..زود میسوزه
بعد آب را اضافه کرده می کذاریم بجوش بیاد...نمک وفلفل سیاه را اضافه میکنیم با زردچوبه...البته برخی افراد نعنا اضافه می کنند که طعم پیازچه یا همان سیریت عوض میکنه....در نبود این سبزی می توانید از طعم پیازچه استفاده کنید اما به خوبی اصلش نمیشه
خلاصه وقتی آب به جوش آمد تخم مرغها را ریخته و میذاریم کمی خودش بگیره....بعد می گذاریم با شعله ملایم حدود 5دقیقه بجوشد...خیلی خوشمزه و سالم است....وساده
[عکس: 20140916075250_655.jpg]
این پریشب مادرم درست کرد....فوری بود ...بعضی ها روغنش بیشتر می کنند خشمزه تر میشهYum2Yum2Yum2
اگر کرمان اومدین یک بار امتحانش کنید حتما
(1782)برای همه کسانی که دوستشان داریم..خواه مجازی یا واقعی
پاسخ }
#2
روز عید قربان چون گوشت زیاد مصرف میشه شامش باید سبک باشه...این اشکنه به مناسبت هضم گوشت های ناهار ظهر
[عکس: 20141007082857_887.jpg]
این دفعه چون کمی آرد تف داده شده بیشتر بود خیلی غلیظ شد....حیف که پیازچه کوهی همه جا نیست والا همه درست می کردین می فهمیدید من چی میگم...خوشمزه است یعنی جی!!!hih
اسم دیگه این غذا به وقل کرمانیها آب فلفلو....هستlaf
شاید لازم باشه همین جا بگم...سبزی پیازچه کوهی یا سیریت نوعی سبزی تو ارتفاعات کم رفت وامد استان کرمان وعمدتا در مناطق خیلی سرد یافت میشه....مثل تره نوبرانه...ریز برگ هست ولی وقتی زیاد میشه باید اون برداشت کرداردیبهشت فصل برداشت ...خانمهای خونه اون را می کوبند تا برای فصل زمستان ویا در طول سال بشه خشکش کرد اما در حین کوبیدن به شدت اشک میریزن خیلی تند هست...در نهایت این سبزی بسیار عالی کوهی...خواص زیادی داره از جمله عطرخیلی خاصی به غذا میده...باعث نشاط خاصی در آدم میشه...خواص تره را دو برابر داره....برای هوش وبرای رفع سرماخوردگی هم خوب.....در بازارهای کرمان هم به مقدار خیلی کم به فروش میره....اغلب خودمحلی ها مصرفش میکنند....
(1782)برای همه کسانی که دوستشان داریم..خواه مجازی یا واقعی
پاسخ }
#3
1 بعد از مدتها برگشتم.... از این خوشمزه مجبور شدم در قابلمه عکس بگیرم...با طعم پیازوو تازه وتخم مرغ محلی عالیه...چرب وچیلی هم باشد با نون محلی...خدا من ببخشه!!!84
اشکنه ما کاملا ساده باخراسانی ها فرق داره...این اشکنه از یک قاشق آرد گندم تقت داده شده در روغن که بهتر محلی باشد...کمی پیازو کوهی که نوعی سبزی مختص استان کرمان با طعمی شبیه پیازچه است بعد آب می ریزیم تا کمی بجوشد وکمی ترف یا قره قروت میریزیم ونیز دو تا سه تخم مرغ است...بعضی ها تخم مرغ نمی زنند اما بعضی ها یکی از تخم مرغ ها را برای دادن غلظت بیشتر سریع می زنند در اشکنه ویکی سالم می اندازند..

[عکس: 20170220140154_.jpg]
[عکس: 20160823172356_.jpg]
پاسخ }