تبلیغات
Bia2Aroosi

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اش شولي يزدي
#1
باسلام
شولي يزدي اغلب ميگن بسيارساده است اما لمم داره بخصوص براعصرونه يزدي ها توهواي گرم تابستان بسيارمناسب خوش طعمه البته بگمه بسته به دست پخت ونمك دست اشپز داره
فعلا دستورپختش روميذارم مال خودم كه اماده شد عكسشم ميذارم.
اولين پست منه فكركنيد دستورغذاي شهرمم ميذارم خداكنه خرابكاري نكنم .
چغندر همراه بابرگ
اسفناج وشويد
عدس
روغن
پياز
نعنا
سركه ياهرترشي ديگر
ارد
يه نكته اينجا بگم نعناداغ ئپيازداغ هرچي بهترتهييه بشه شولي شما خوشمزه تره
اما پختش چغندرومكعبي خورد ميكنيم وبانمك وكمي زردچوبه ميپزيم بعداز پخته شدن اسفناج وشويد واگرهم چغندربرگ داشت به همراه عدس ميگذاريم بپزه وقتي كل مواد پختن مقداري ارد رو با اب ميزنيم تاحالت دوغ سفت پيداكنه سپس كم كم به شولي اضافه وهم ميزنيم تا گلوله نشن بعدم نعناوپيازداغواسه تزيين وسركه روهم سرسفره هركس بنا به ذائقه خودش ميريزه بعضيا كشكم اضافه ميكنن درضمن قديمي ها زردكم به همراه چغندر ميريختن تو شولي
نكته اين غذا اينه كه هر كسي بنا به ذائقه افراد خونش ازسبزي يا چغندر كم وبيشتر استفاده ميكنه اما مواد اصلي همينا هستن بعضي ها بهش اش اماج هم ميگن
دليل استفاده از اين غذا هم اينه كه چغندرطبع معتدل -سركه وعدس هم سرد هستش ومناسب باگرما بخصوص مناطق يزد
نميدونم چغدرموفق بودم اصل غذاروبگم موفق باشيد

[عکس: 20141004173955_-1.jpg]
پاسخ }
#2
کردکوی ها هم یه غذا دارند به اسم ماش پتی به همین شکله با این تفاوت که به جای عدس ماش می ریزند و شوید هم نداره وچاشنی اصلی غذا آب نارنجه
[عکس: 20130804112117_b2368cb93939a4b9ba5abb69ddf6acdd-425.jpg]
پاسخ }
#3
سلاممممم

میتونید یه ذره هم شکر بریزید تا ترش وشیرین بشه

Yum2
مادربزرگ من وقتی فصل چاغله زرد الو بود به شولی میریخت خیلی خوشمزه میشد

ممنون ازپستت انسان
خدایا یاریم کن انچه میشکنم دل نباشد
پاسخ }
#4
سلام م ما. یه هفتته پیش خونه مامانم درست کردیم چغند.ر. نداشتیم جاش چنتا کدو و یه کوچولو کدو حلوای خرد کرده ریختیم اقه خش شده بود که نگو. ترشیش هم تمر هندی
پاسخ }
#5
اینم شولی یزدی-من یزدی نیستما اما برا دفعه اول شولی یزدی پزوندم و خانواده همسرجان رو بصرف شولی خورون دعوت کردم-خیلی 53-من زیاد طعم سرکه رو دوس ندارم خیلی کم ریختم12
زیره سیاه+آویشن+تخم گشنیز هم آسیاب کردم و بهش اضافه کردم
[عکس: 20150221090520___RichtoneHDR.jpg]
خدایا حافظ پسرم باش
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#6
برای اولین بار شولی پزوندم5 عالی شد. جاتون خالی . من که عاشق شولی هستم.
[عکس: 20150611181501__.jpg]
[عکس: 20151009173322_Love5.JPG]
♥ منی که کنارش تو نباشی" تومنی" نمی ارزه ................♥
پاسخ }
#7
بازم من و شولی 53535353
[عکس: 20150628154439__.jpg]
[عکس: 20151009173322_Love5.JPG]
♥ منی که کنارش تو نباشی" تومنی" نمی ارزه ................♥
پاسخ }
#8
5050منم بالاخره پزوندم البته با کمک مامانم3
ما توش حبوبات هم میریزیم و من با رب انار دوست دارم53
چون همه حمله کردن فقط از توی قابلمه عکس گرفتم20
[عکس: 20160203083724_SAM_2539.JPG]
تو رفتی و بی تو تمام خاطره هامان ز مرگ می نالند !
و اشکهای زلالم ‘ هنوز می بارند ...
تو رفتی و بی تو سحر شد و تکرار ‘ اذان شد و نماز...
نمی دانی با رفتنت چه حفره ژرفی در وجودم ایجاد شده ...
کاش بودی بابا...
پاسخ }
#9
دوباره هوا گرم شد و آش شولی که واسه عصرونه تو این هوا خیلی میچسبه56
اینم یه شولی مریم پز واسه دورهمی با اقوام که تقریبا 25 نفری بودن5

959595
[عکس: 20160429114533__.jpg]

سبزی: (نصف آن اسفناج یا برگ چغندر و نصف دیگر شوید) یک و نیم کیلو
چغندر: دو عدد بزرگ
پیاز: سه عدد
نعنا خشک دو قاشق غذا خوری
آرد: یک و نیم لیوان
عدس: یک لیوان
روغن: به میزان لازم برای پیاز و نعناع داغ
نمک: به میزان لازم
زردچوبه: دو قاشق مربا‌خوری
سرکه: به میزان دلخواه

طرز تهیه:
ابتدا چغندر را پوست کنده، سپس آن را به صورت خلالی برش داده و با مقداری آب می‌گذاریم روی شعله تا نیم‌پز شود.
بعد از نیم پز شدن چغندر، عدس و سبزی خرده شده را به آن اضافه می‌کنیم و صبر‌می‌کنیم تا کاملا بپزد.
در این فاصله نعنا و پیاز داغ را درست کرده و به آن زردچوبه را اضافه می‌کنیم. من یه کم ترخون خشک هم به نعنا داغ اضافه کردم.
به آرد حدود 4 تا 5 لیوان آب اضافه کرده و سپس با همزن دستی، کاملا آن‌ها را با هم مخلوط می‌کنیم.
وقتی سبزی و عدس پخته شد. حدود 4 لیوان آب جوش به آش اضافه می‌کنیم و سپس آرد آب گرفته را به آرامی به آش اضافه می‌کنیم و همزمان هم، خوب به هم می‌زنیم تا آرد گلوله نشود.
سپس پیاز داغ را به آش اضافه کرده و می‌گذاریم چند قل بخورد سپس سرکه را اضافه میکنیم.

نکته:
اگر آش خیلی غلیظ شد باز هم آب به آن اضافه می‌کنیم و سپس آن را خوب به هم می‌زنیم تا غلظت آن چیزی شبیه سوپ شود.
بعد از این که نمک آش را اندازه کردیم، به آن نعنا داغ و پیاز داغ و سرکه را اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم تا چند قل بزند تا بوی تند سرکه کم شود.
اگر سرکه دوست نداشتید می‌توانید آش را با رب انار یا قره قوروت میل نمایید.3
[عکس: 20151009173322_Love5.JPG]
♥ منی که کنارش تو نباشی" تومنی" نمی ارزه ................♥
پاسخ }