خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 1 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

الو شکری

مدیریار خانوم گل

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,047
تاریخ عضویت:
Nov 2012
مدال ها

اعتبار: 11,888


محل سکونت :
ارسال: #1
الو شکری
الو
شکر
ظرف مورد نظر

[عکس: 20131017225050_IMG_5834.JPG]
الوها را در آبجوش به مدت 2 تا3 دقیقه انداخته تا بتوان پوست انها را جدا کرد.بعد از اینکه پوستشون رو کندیمgagدر سینی به مدت 24ساعت در هوای آزاد داخل خانه یا بیرون گذاشته تا کمی از رطبتشان را از دست بدهند.
بعد در شیشه یا ظرف مورد نظر یک ردیف الو چیده کمی شکر میریزیم تا................آخر بعد درب ظرف را محکم بسته و در آفتاب یا کنار پنجره میگذاریم بعد از مدت 1 ماه تا 40 روز بعد قابل مصرف است.
بسیار بسیار خوشمزه(1782)

[عکس: 20131017225522_IMG_5733.JPG]
[عکس: 20131017225549_IMG_5735.JPG]

[عکس: 20131017225607_IMG_5736.JPG]

مقدار و میزان شکر هم بستگی به الو دارهDunnof
17-10-2013, 10:56 PM,
یافتن نقل قول
مدیریار خانوم گل

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,047
تاریخ عضویت:
Nov 2012
مدال ها

اعتبار: 11,888


محل سکونت :
ارسال: #2
RE: الو شکری
[عکس: 20131226150001_IMG_5836.JPG]:yumi::yumi::yumi:
26-12-2013, 03:00 PM,
یافتن نقل قول
مدیریار خانوم گل

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,047
تاریخ عضویت:
Nov 2012
مدال ها

اعتبار: 11,888


محل سکونت :
ارسال: #3
RE: الو شکری
[عکس: 20140817151243_IMG_1131.JPG]:yumi:
17-08-2014, 02:13 PM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد