تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 28 رای - 2.93 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
املت اسفناج مکزیکی
#1
Bell 
مواد لازم (برای ۲ نفر)

▪ ۴ عدد تخم مرغ
▪ یک قاشق سوپ خوری گشنیز تازه خرد شده
▪ کمی نمک
▪ کمی پودر زیره سبز
▪ روغن برای چرب کردن ماهیتابه
▪ یک چهارم پیمانه از پنیر مورد علاقه خوابانده شده در فلفل تند و روغن زیتون (این پنیر را میتوانید با قرار دادن مکعبهایی از پنیر مورد نظرتان در ظرفی پر از روغن زیتون و فلفل قرمز تند تهیه کنید. درب ظرف را بسته و در یخچال نگهداری نمایید.)
▪ سه چهارم پیمانه برگهای کوچک اسفناج
▪ چاشنی ذرت و فلفل مطابق


● روش تهیه

۱) تخم مرغها، گشنیز، نمک و زیره را در یک کاسه متوسط ریخته و تا زمانی که کف کرده و رنگ تخم مرغها روشن شود، بهم میزنیم.
۲) یک ماهیتابه نچسب متوسط را با کمی روغن چرب کرده و میگذاریم داغ شود.
۳) مخلوط تخم مرغ را دراخل آن ریخته و بدون هم زدن میگذاریم بپزد.زملنی که مخلوط در زیر و کناره ها سفت شد، دور آنرا با کفگیر کوچکی از لبه ظرف جدا کرده و با اریب گرفتن ظرف، مایه نپخته را به زیر هدایت میکنیم، به این کار ادامه میدهیم تا زمانی که تمام مخلوط تخم
مرغ تقریبا سفت و پخته شود. سپس روی آنرا با پنیر رنده شده، سه چهارم اسفناجها و
نیمی از چاشنی ذرت میپوشانیم و با کفگیر نیمی از املت را بر روی بخش دیگر تا میکنیم، بقیه اسفناج و ذرت را روی آن ریخته، املت را به دو قسمت تقسیم کرده و در ظرفها میکشیم.

چاشنی ذرت فلفل برای دو نفر: در یک کاسه کوچک یک چهارم پیمانه فلفل قرمز شیرین خرد شده را با یک چهارم پیمانه دانه ذرت پخته، ۲ قاشق سوپخوری پیاز قرمز خرد شده و ۱ قاشق سوپخوری گشنیز تازه خرد شده مخلوط میکنیم.

پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Bell املت مکزیکی atefeh 1 1,269 ۰۲-۰۶-۱۳۹۴, ۰۸:۲۷ ب.ظ
آخرین ارسال: samaneh1990
  املت اسفناج و تره فرنگی Galaxy 1 856 ۱۷-۰۹-۱۳۹۳, ۱۰:۴۳ ق.ظ
آخرین ارسال: گشنمه
  املت ذرت مکزیکی! ratina 0 848 ۱۱-۰۳-۱۳۹۲, ۰۹:۴۱ ب.ظ
آخرین ارسال: ratina