خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

املت اسپایس

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,165
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها

اعتبار: 10,000


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #1
املت اسپایس
نان سرخ شده با رویه ی گوشت
[عکس: 20130228162310_IMG_6839.jpg]

مواد لازم (برای 4 عدد):
250 گرم گوشت چرخ شده
1 پیاز متوسط، خرد شده
2 حبه سیررنده شده
گشنیز تازه خرد شده
نمک و فلفل سیاه
یک عدد نان باگت
5 عدد تخم مرغ متوسط
3 قاشق غذاخوری روغن
1 قاشق غذاخوری پوره ی گوجه فرنگی​​
گشنیز و خیارو گوجه برای تزئین
سس قرمز تند

طرز تهیه:


در یک کاسه بزرگ، گوشت ، پیاز خرد شده ،گشنیز، گوجه فرنگی و نمک و فلفل و 3 عدد تخم مرغ رو با هم مخلوط کنید و یک ساعت داخل یخچال بزارید

[عکس: 20130228162447_IMG_6758.jpg]

2 تا از تخم مرغ ها رو بزنید
نان باگت رو از وسط نصف کنید و هر نیمه رو به دو قسمت (طولی) برش بزنید و خمیر داخل نان رو خالی کنید
روی نان ها رو تخم مرغ بمالید و یک لایه مواد گوشتی روی اون بریزید و با پشت قاشق فشار بدید تا به نان بچسبه

[عکس: 20130228162431_IMG_6784.jpg]

تابه رو گرم کنید و بعد از اینکه روغن داغ شد ، نان ها رو داخل اون سرخ کنید و برگردونید تا مواد گوشتی هم با حرارت متوسط سرخ بشه.


[عکس: 20130228162325_IMG_6832.jpg]
[عکس: 20130228162340_IMG_6814.jpg]

سپس با خیار و گوجه و گشنیز سرو کنید
[عکس: 20130228162254_IMG_6857.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
(آخرین تغییر در ارسال: 13-05-2013, 08:25 PM توسط negin.s.)
28-02-2013, 07:00 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,165
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها

اعتبار: 10,000


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #2
RE: املت اسپایس
[عکس: 20130514112054_201305145325.jpg]

خیلی خوشمزه میشه Yum2

[عکس: 20130514112000_201305145330.jpg]
14-05-2013, 12:52 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,165
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها

اعتبار: 10,000


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #3
RE: املت اسپایس
(15-05-2013, 09:34 AM)oaoao نوشته: سلام نگین جون میشه روش پنیر هم ریخت یا نه بد میشه ممنون از دستور غذاهای خوب شما

سلام عزیزم
من خودم با پنیرشو امتحان نکردم
ولی اگه روی گوشت بریزی فکر نکنم خوب بشه
چون باید برگردونی و سرخش کنی، که اینجوری پنیر سرخ میشه و طعم جالبی پیدا نمیکنه
ولی میتونی یک تا دو قاشق پنیر رو با مواد گوشتی مخلوط کنی
اینطوری طعم پنیر هم حس میشه Yum2
15-05-2013, 10:48 AM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,383
تاریخ عضویت:
Jul 2012
مدال ها

اعتبار: 350


محل سکونت : دور از رشــتـ
ارسال: #4
RE: املت اسپایس
[عکس: 20130724183403_6.jpg]
24-07-2013, 05:51 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
225
تاریخ عضویت:
Oct 2012
مدال ها

اعتبار: 494


محل سکونت : مشهد
ارسال: #5
RE: املت اسپایس
املت اسپایس لقمه ای واقعا خوشمزه ستYum2ممنون نگین جونFlowerysmile
[عکس: 20130825183445_DSC00133.jpg]
(آخرین تغییر در ارسال: 25-08-2013, 05:50 PM توسط saratnt.)
25-08-2013, 05:37 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد