3 گرم عصاره گوشت
نصف پیمانه پیاز خرد شده
نصف پیمانه فلفل سبز خرد شده
3 عدد قارچ خرد شده
3 حبه سیر خرد شده
10 عدد تخم مرغ
2 قاشق سوپخوری شیر
1 قاشق سوپ خوری پونه تازه
1 قاشق سوپخوری جعفری تازه
2 تا 3 قاشق سوپخوری پنیر پارمزان رنده شده
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن زیتون را داخا تابه ریخته تا گرم شود، عصاره گوشت را ریخته تا رنگ آن تغییر کند ( 3 دقیقه) پیاز ، فلفل، قارچ را اضافه می کنیم تا زمانیکه نرم شوند. سپس سیر را اضافه می کنیم .
در ظرفی بزگ تخم مرغها را با شیر خوب مخلوط می کنیم تا کف کند مواد تفت داده شده، سبزیها و پنیر را اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم . 3 قاشق روغن زیتون در تابه ریخته و مواد را در تابه میریزیم و اجازه می دیم که خودشو بگیره به مدت 4 دقیقه بعد تا می زنیم و 2 دقیقه دیگه هم میذاریم تا بپزه
نصف پیمانه پیاز خرد شده
نصف پیمانه فلفل سبز خرد شده
3 عدد قارچ خرد شده
3 حبه سیر خرد شده
10 عدد تخم مرغ
2 قاشق سوپخوری شیر
1 قاشق سوپ خوری پونه تازه
1 قاشق سوپخوری جعفری تازه
2 تا 3 قاشق سوپخوری پنیر پارمزان رنده شده
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن زیتون را داخا تابه ریخته تا گرم شود، عصاره گوشت را ریخته تا رنگ آن تغییر کند ( 3 دقیقه) پیاز ، فلفل، قارچ را اضافه می کنیم تا زمانیکه نرم شوند. سپس سیر را اضافه می کنیم .
در ظرفی بزگ تخم مرغها را با شیر خوب مخلوط می کنیم تا کف کند مواد تفت داده شده، سبزیها و پنیر را اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم . 3 قاشق روغن زیتون در تابه ریخته و مواد را در تابه میریزیم و اجازه می دیم که خودشو بگیره به مدت 4 دقیقه بعد تا می زنیم و 2 دقیقه دیگه هم میذاریم تا بپزه