تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
املت ایتالیایی با عصاره گوشت
#1
3 گرم عصاره گوشت
نصف پیمانه پیاز خرد شده
نصف پیمانه فلفل سبز خرد شده
3 عدد قارچ خرد شده
3 حبه سیر خرد شده
10 عدد تخم مرغ
2 قاشق سوپخوری شیر
1 قاشق سوپ خوری پونه تازه
1 قاشق سوپخوری جعفری تازه
2 تا 3 قاشق سوپخوری پنیر پارمزان رنده شده
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن زیتون را داخا تابه ریخته تا گرم شود، عصاره گوشت را ریخته تا رنگ آن تغییر کند ( 3 دقیقه) پیاز ، فلفل، قارچ را اضافه می کنیم تا زمانیکه نرم شوند. سپس سیر را اضافه می کنیم .
در ظرفی بزگ تخم مرغها را با شیر خوب مخلوط می کنیم تا کف کند مواد تفت داده شده، سبزیها و پنیر را اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم . 3 قاشق روغن زیتون در تابه ریخته و مواد را در تابه میریزیم و اجازه می دیم که خودشو بگیره به مدت 4 دقیقه بعد تا می زنیم و 2 دقیقه دیگه هم میذاریم تا بپزه
[عکس: 20121010090930_omelet.JPG]
پاسخ }
#2
نصف فنجان گوجه فرنگی خرد شده
2 قاشق سوپ خوری پیازچه خرد شده
1 قاشق سوپخوری ریحان تازه خرد شده
1 قاشق سوپخوری کره
1 قاشق چایخوری سیر تازه خرد شده
4 عدد تخم مرغ
1 قاشق سوپخوری آب یا شیر
یک قاشق چایخوری نمک
یک هشتم قاشق چایخوری فلفل
نصف فنجان پنیر پیتزا موزارلا
2 قاشق سوپخوری
پنیر پارمزان رنده شده
گوجه فرنگی پیازچه و ریحان را مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم.
تخم مرغ، آب یا شیر ، نمک و فلفل را در ظرفی تا رنگ آن روشن و خوب مخلوط شود تخم مرغها را در روغن داغ ریخته و اجازه می دهیم بپزد پنیر موزارلا را روی نصفی از تخم مرغ بسته شده می ریزیم و بخش دیگر را روی بخش پنیر ریخته شده بر می گردانیم وقتی پنیر آب شد در ظرفی کشیده و پنیر پارمزان و مخلوط گوجه فرنگی را روی آن میریزم .
[عکس: 20121010090701_14634_1.jpg]
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  فریتاتا (املت ایتالیایی) Galaxy 0 987 ۱۴-۰۲-۱۳۹۲, ۱۱:۲۶ ق.ظ
آخرین ارسال: Galaxy