خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

املت با نان باگت

ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #1
املت با نان باگت
[تصویر:  97873.jpg]

مواد لازم :
تخم مرغ 3 عدد
نان باگت بیات 1 عدد
شیر نصف استکان
پنیر سفیر پر چرب 2 قوطی کبریت
پنیرپیتزا رنده شده 1 استکان
ارد 1 ق غ
کره 2 ق غ
نمک – فلفل قرمز و فلف سیاه
طرز تهیه :
نان رو مکعبی خرد میکنیم .
کره رو ذوب میکنیم و نونها رو توی کره تفت میدیم . باید همه طرف نان ها خوب و یکسان سرخ بشن . اگر موقع سرخ کردن نون ها خرده ریزه های نون تو ماهی تابه سوختن بعد از سرخ شدن کامل شون ، تو یه سبد ریخته و با تکون دادن سبد خردهای سوخته نان رو الک میکنیم .باز دوباره نان ها رو تو ماهی تابه میریزیم .
پنیر سفید – نمک – فلفل سبز و فلفل قرمز- شیر – ارد و تخم مرغ ها رو با همزن خوب مخلوط میکنیم .
پنیر پیتزا رو هم اضفه کرده با چنگال خوب هم میزینم .
مایه اماده شده رو روی نون ریخته و با حرارت متوسط میپزیم .کناره های املت رو با چنگال از ماهی تابه جدا میکنیم .
دو طرف املت رو سرخ میکنیم .
گرم سرو میکنیم .
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
۱۸-۸-۱۳۹۱, ۱۲:۵۵ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
گلسان, negin.s, aysuda



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد