خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

املت مخصوص (Shakshuka)

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,165
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها

اعتبار: 10,000


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #1
املت مخصوص (Shakshuka)
[عکس: 20121102153202_1.jpg]


مواد لازم:
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 تا 2 عدد پیاز متوسط خرد شده
1 حبه سیر
1 عدد فلفل سبز یا قرمز خرد شده
4 فنجان گوجه فرنگی رسیده رنده شده
2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز (ملایم)
1 قاشق چایخوری زیره سبز
نمک و فلفل را به طعم و مزه
5-6 تخم مرغ
1/2 قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده (تزئین)

طرز تهیه:
تابه را روی حرارت قرار دهید و پیاز ها را همراه روغن زیتون سرخ کنید تا طلایی شود سپس سیر را اضافه و سرخ کنید.سپس گوجه فرنگی و رب را همراه فلفل خرد شده اضافه کنید 5-6 دقیقه اجازه دهید تا به جوش آید.سپس حرارت را کم کنید وهم بزنیدو نمک و فلفل و ادویه ها را اضافه کرده و صبر کنید تا آب گوجه ها کشیده و بخار شود. سپس تخم مرغها را آرام و با احتیاط و به طور پراکنده درون گوجه ها بشکنید.
در تابه را بگذارید و 10 - 15 دقیقه اجازه دهید تا با حرارت کم تخم مرغها پخته شود.
با جعفری خرد شده تزئین نمائید.


[عکس: 20121102153521_5.jpg]

[عکس: 20121102153354_7.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.
02-11-2012, 06:06 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,165
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها

اعتبار: 10,000


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #2
RE: املت مخصوص (Shakshuka)
[عکس: 20130517100829_Shakshukah.jpg]

مواد لازم:
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 عدد پیاز متوسط
3 حبه سیر
1 عدد فلفل قرمز خرد شده
1 قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز
1 قاشق چای خوری زیره
1/2 قاشق چای خوری زردچوبه
400 گرم گوجه فرنگی خرد شده
2 قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی
1 فنجان یا 115 گرم پنیر فتا
4 تا 6 عدد تخم مرغ
نعناع و جعفری برای تزیین
1 فنجان کرفس تازه و ریز خرد شده (دلخواه)

طرز تهیه:
پیاز و سیر رو توی تابه همراه روغن و کره تفت بدین تا سبک بشه
ادویه ها رو اضافه کنین و با حرارت کم تفت بدین (حدود 2 دقیقه)
[عکس: 20130517100758_IMG_3783.JPG]

گوجه فرنگی ، رب گوجه ،و نمک و فلفل رو اضافه کنین و اجازه بدین 15 دقیقه بجوشه ، سپس کرفس رو اضافه کنین
[عکس: 20130517100905_IMG_3789.JPG]

بعد ازینکه گوجه پخت و سس غلیظی داخل تابه درست شد ، تخم مرغ ها رو اهسته داخل تابه بندازین و درب تابه رو بزارین تا تخم مرغ ها بپزه
پنیر فتا رو خرد کنید و در پایان همراه کمی نعناع و جعفری رو ی تخم مرغ بپاشین و گرم سرو کنین.

[عکس: 20130517101033_IMG_3808.JPG]

[عکس: 20130517101102_IMG_3817.JPG]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.
17-05-2013, 11:41 AM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد