تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
املت هندی
#1
املت هندی:
4 عدد تخم مرغ
2 قاشق سوپ خوری ماست
1 قاشق چایخوری زیره سبز
1 بته سیر
2 قاشق سوپ خوری روغن گاجره
1 عدد پیاز نگینی شده
1 عدد فلفل قرمز نگینی شده
کمی زنجبیل
2 عدد گوجه فرنگی
نمک و فلفل به میزان لازم
تخم مرغها را شکسته و ماست را هم به آن می افزاییم و با چنگال هم می زنیم تا زمانیکه سفید رنگ شود.
1 قاشق روغن را در تابه ریخته سیر، زیره، فلفل، پیاز را با حرارت بالا به مدت 2 تا 3 دقیق تفت می دهیم سپس گوجه فرنگی خرد شده را اضافه می کنیم و روی مواد ریخته و به مدت 1 تا 2 دقیقه تفت می دیم می گذاریم کمی خنک شود و داخل تخم مرغ می ریزیم و مخلوط می کنیم حالا مابقی روغن را در تابه ریخته و مواد را در روغن را می ریزیم تا سرخ شود و تخم مرغ سفت شود.حدود 2 تا 3 دقیقه
[عکس: 20121007122732_29283-indian-omelet-veget...-534x0.jpg]
پاسخ }
#2
[عکس: 20121008062019_DSC00180.JPG]
پاسخ }