تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 5 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ام علی(دسر لبنانی)
#1
ام علی(دسر لبنانی)
[عکس: 20120129214223_om-ali-eaten-500x333.jpg]
مواد لازم:
كورن فلكس=2/1 پاكت يا به اندازه دلخواه
كشمش=2/1 ليوان
مغز پسته=2/1 ليوان
شير=1 ليتر
شير خشك نيدو=4 قاشق غذاخوري
شكر=1 فنجان
خامه=2/1 ليوان
وانيل=1 قاشق چايخوري

طرز تهيه:
1. كورن فلكس را در ظرف پيركس ريخته بطوريكه تا 3/1 ظرف را بپوشاند سپس روي كورن فلكس را كشمش و مغز پسته بريزيد.
2. بقيه مواد را با هم مخلوط كرده در ماهيتابه ريخته روي حرارت ملايم بگذاريد تا وقتيكه شير بجوشد و كرم نرم و لطيفي بدست آيد. كرم بدست آمده نبايد سفت باشد.
3. كرم را روي سطح مواد ريخته بطوريكه زير و روي مواد را بپوشاند و تمام مواد با كرم مخلوط شود.
4. ظرف را در فر به مدت 20 الي 30 دقيقه با حرارت 160 درجه سانتيگراد بگذاريد تا وقتيكه روي مواد طلايي رنگ شود و كرم كمي غليظ شود.
5. اين دسر را بايد پس از خارج كردن از فر و بصورت داغ مصرف كنيد.
instageram: ir_ladies_fitness
پاسخ }