خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ام علی(دسر لبنانی)

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
262
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 741


محل سکونت : shomal
ارسال: #1
ام علی(دسر لبنانی)
ام علی(دسر لبنانی)
[تصویر:  20120129214223_om-ali-eaten-500x333.jpg]
مواد لازم:
كورن فلكس=2/1 پاكت يا به اندازه دلخواه
كشمش=2/1 ليوان
مغز پسته=2/1 ليوان
شير=1 ليتر
شير خشك نيدو=4 قاشق غذاخوري
شكر=1 فنجان
خامه=2/1 ليوان
وانيل=1 قاشق چايخوري

طرز تهيه:
1. كورن فلكس را در ظرف پيركس ريخته بطوريكه تا 3/1 ظرف را بپوشاند سپس روي كورن فلكس را كشمش و مغز پسته بريزيد.
2. بقيه مواد را با هم مخلوط كرده در ماهيتابه ريخته روي حرارت ملايم بگذاريد تا وقتيكه شير بجوشد و كرم نرم و لطيفي بدست آيد. كرم بدست آمده نبايد سفت باشد.
3. كرم را روي سطح مواد ريخته بطوريكه زير و روي مواد را بپوشاند و تمام مواد با كرم مخلوط شود.
4. ظرف را در فر به مدت 20 الي 30 دقيقه با حرارت 160 درجه سانتيگراد بگذاريد تا وقتيكه روي مواد طلايي رنگ شود و كرم كمي غليظ شود.
5. اين دسر را بايد پس از خارج كردن از فر و بصورت داغ مصرف كنيد.
امضای *sadaf*
instageram: ir_ladies_fitness
۱۰-۱۱-۱۳۹۰, ۱۲:۱۵ صبح
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از *sadaf* به دلیل این ارسال سپاس کرده.
elimamymahan, negin.s, HODHOD



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد