خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 41 رای - 2.34 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

انواع خمیر بنیه (برای سوخاری ها)

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
انواع خمیر بنیه (برای سوخاری ها)

بنیه ( Beignet ) یک خمیر فرانسوی خوشمزه !
خمیر بنیه برای پوشش دادن فیله مرغ،میگو،ماهی وسبزیجات استفاده می شود. این خمیر برای سبزیجاتی مانند پیاز،سیب زمینی ،قارچ وگل کلم یا میوه هایی مانند سیب مناسب است که می توان دور چین کرد.





1
مواد لازم :

آرد 1 پیمانه ، آرد برنج 0.5 پیمانه ، نشاسته ذرت 0.25 پیمانه، بیکینگ پودر یک هشتم پیمانه
نمک بمقدار لازم،آب یا ماء الشعیر بحدیکه خمیر شل در آید

طرز تهیه :
تمام مواد خشک را در ظرفی ریخته آرام ، آرام آب یا ماء الشعیر را اضافه کرده تا خمیر به غلظت ماست غلیظ در آید 2 ساعت در یخچال قرار دهید سپس استفاده نمایید.



...................................................................................



2
مواد لازم:

نيم پيمانه شير
يك پيمانه آرد
سه عدد تخم مرغ
دو قاشق غذاخوري روغن زيتون يا روغن مايع
يك قاشق مربا خوري جوش شيرين یا بيكينگ پودر
نمك و فلفل به اندازه لازم

طرز تهیه :
جوش و شيرين و نمك و فلفل رو توي شير حل كنيد و بعد تخم مرغ ها رو بشكنيد توش و هم بزنيد . بعد هم آرد و روغن رو بريزيد و هم بزنيد تا صاف و بدون گلوله بشه . غلظت اين خمير اندازه ی ماسته . حالا ميگو يا هرچيز ديگه كه دوست داريد ( مثل سینه ی مرغ خرد شده یا پیاز حلقه شده ) رو بريزید توي اين خمير و هم بزنید و بعد توی يك قابلمه ی كوچولو كه روغن توش ارتفاع پيدا كنه روغن رو داغ كنید و ميگوها رو دونه دونه با قاشق در بيارید طوري كه خمير هم دور و برش باشه و بندازید توي روغن .

نکته : ميشه موز يا سيب رو هم توي اين خمير زد و سرخ كرد و خيلي خوشمزه مي شه فقط ديگه فلفل نمي خواد و نمك هم يك سر چاقو بسشه. سبزیجات ( مثل کدوی حلقه شده ) رو اول توی آرد بزنید تا خمیر رو بهتر به خودشون بگیرند .


...................................................................................



3
مواد لازم:


تخم مرغ 2عدد
آرد 250 گرم (2لیوان سرخالی)
شیر 1لیوان
بکینگ پودر 1/2قاشق غذاخوری
سس خردل 1قاشق مربا خوری
زعفران دم کرده کمی
نمک وفلفل به اندازه لازم

طرز تهیه:
تخم مرغ ها را در ظرفی ریخته و مقداری هم می زنیم بعد آرد را اضافه می کنیم بعد شیر را. تدریجأ آرد و بعد شیر.بکینگ پودر و نمک و فلفل و سس خردل وزعفران را اضافه می کنیم ، سس خیلی سفتی بدست می اید.


...................................................................................


4
مواد لازم :

سفیده تخم مرغ 3 عدد
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری سر پر
ماءالشعیر 1و2/1 پیمانه
ارد 2پیمانه کمترک
نمک فلفل وادویه
زعفران به مقدار دلخواه

طرز تهیه :
ابتدا سفیده ها را کمی میزنید وبعد باقی مواد و در اخر ارد را اضافه کنید وچون جنس وبافت اردها متفاوت است ارد را در صورت نیاز کم یا اضافه کنید تا خمیر بدست امده نه شل باشد و نه خیلی سفت .برای تهیه بنیه اگر از شیر وتخم مرغ کامل استفاده شود خمیر سنگین شده وحالت پفکی پیدا نمی کند.


...................................................................................



5
مواد لازم :


ارد نول 1 پیمانه
ارد برنج 2/1 پیمانه
نشاسته ذرت 4/1 پیمانه
بیکینگ پودر 2 قاسق سوپخوری
ماءالشعیر به میزان لازم (به اندازه ای که خمیر شل شود )
وانیل کمی
پودر قند 1 قاشق سوپخوری

طرز تهیه :
ابتدا مواد خشک را مخلوط و بعد ماءالشعیر را کم کم اضافه کنید .
14-01-2012, 12:36 PM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
747
تاریخ عضویت:
Sep 2011
مدال ها

اعتبار: 1,750


محل سکونت : تهران
ارسال: #2
RE: انواع خمیر بنیه (برای سوخاری ها)
این خمیر بنیه ای هست که من استفاده میکنم عالیه
سفیده تخم مرغ 3 عدد
آب 1 پیمانه
آرد 1 پیمانه(شاید هم بیشتر.به اندازه ای میریزیم که غلظت مواد به صورت ماست باشد.)
BP و نمک و فلفل . زعفران
همه مواد را یا هم ترکیب کرده و یک ربع به آن استراحت میدیم و بعد میگو یا مرغ یا قارچ و یا پیاز و سیب زمینی را به آرد سفید آغشته کرده در حدی که فقط آردی شود و اضافی آرد را می تکانیم و در مواد زده و سرخ میکنیم
[عکس: 20120628130619_DSC01285.jpg]
28-06-2012, 02:43 PM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #3
RE: انواع خمیر بنیه (برای سوخاری ها)
(21-07-2012, 09:11 PM)nazaninnabi نوشته: گیسو جون این دستورایی که دادین بعد از سرخ شدن حالت پفکی پیدا میکنه ؟؟؟ مثل مرغ سوخاری های بیرون . خیلی وقته میگردم واسه دستور اونا . اونا حالت پفکی دارن . ممنون میشم راهنمایی کنی و بگی از این 5 تا کدومش همیشه درست میکنی و بهترهFlowerysmile

بله عزیزم پفی خوشمزه میشه
من 1 و 4 رو امتحان کردم هر دو خوبه


(21-07-2012, 09:13 PM)nazaninnabi نوشته: یه سوال دیگه هم اینکه مرغ و ماهی و ... رو اول آبپز میکنین بعد تو مواد زده و سرخ میکنید یا همنطوری خام ؟؟ مثلا سینه مرغ رو باید بپزم اول یا نه ؟

نه خام باشه هم میشه
من خام توی خمیر بنیه میزنم و میندازم تو روغن داغ بعد حرارت رو یه کم میارم پایین هم مغزپخت میشه هم ترد و پفی
22-07-2012, 11:17 AM,
یافتن نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #4
RE: انواع خمیر بنیه (برای سوخاری ها)
(04-10-2012, 09:17 AM)sara90 نوشته: سلام
میخواستم ببینم هر ماء شعیری میشه استفاده کرد؟ چون من قبلا شنیده بودم باید بدون طعم باشه
لطفا اگه سریعتر جوابمو بدین ممنون میشمFlowerysmile

نه عزیزم حتما باید ماء الشعیر ساده باشه
04-10-2012, 06:07 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13
تاریخ عضویت:
Jun 2012
مدال ها

اعتبار: 37


محل سکونت : بیرجند
ارسال: #5
RE: انواع خمیر بنیه (برای سوخاری ها)
سلام خانوم گلا
من با دستور شماره 4 درست کردم
به نظر خودم خیلی خوب شود . همسرم هم تعریف کردYum2Yum2(1782)

[عکس: 20121224081219_toktam4.jpg]

[عکس: 20121224081302_toktam5.jpg]
24-12-2012, 10:43 AM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
164
تاریخ عضویت:
Jun 2013
مدال ها

اعتبار: 465


محل سکونت : لاهيجان،چابهار
ارسال: #6
RE: انواع خمیر بنیه (برای سوخاری ها)
[عکس: 20140811231250_img20140811_230109.jpg]
با پودر بنیه خارجکی آمادهhih
11-08-2014, 10:15 PM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
847
تاریخ عضویت:
Oct 2012
مدال ها

اعتبار: 3,947


محل سکونت : خراسان رضوی_سبزوار
ارسال: #7
RE: انواع خمیر بنیه (برای سوخاری ها)
بنیه سیب زمینی و گل کلم.خمیرش از روی دستور اعظم گلزار منش.گل کلم رو هم پخته و هم خام استفاده کردم.خیلی خوشمزه میشه.

[عکس: 20141119172046_DSC_0019.jpg]
19-11-2014, 05:22 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
145
تاریخ عضویت:
Oct 2012
مدال ها

اعتبار: 358


محل سکونت :
ارسال: #8
RE: انواع خمیر بنیه (برای سوخاری ها)
اینم قارچ سوخاری برای دورچین.خیلی خوشم نیومد hih
البته پاچینم درست کردم ولی موقع سرخ شدن مواد از دورش جدا شد و مجبور شدم بزارم تو فرDunnof

[عکس: 20141201135756_Photo0757.jpg]
01-12-2014, 01:58 PM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,320
تاریخ عضویت:
Apr 2012
مدال ها

اعتبار: 6,683


محل سکونت :
ارسال: #9
RE: انواع خمیر بنیه (برای سوخاری ها)
بنیه لوبیا سبز خام خیلی خوشمزه میشه
[عکس: 20150526203725_5882.jpg]
26-05-2015, 07:38 PM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
503
تاریخ عضویت:
May 2013
مدال ها

اعتبار: 3,999


محل سکونت : جنوب البته موقتی
ارسال: #10
RE: انواع خمیر بنیه (برای سوخاری ها)
بنیه مرغ، قارچ و پیاز 3

با روش 3 گیسو جون 27 بزارید مایه دست کم 1 ساعت استراحت کنه بعد از سرخ کردن مرغ و سبزیجاتتون لذت ببرید 3


[عکس: 20150527211509_B.jpg]

83
(آخرین تغییر در ارسال: 27-05-2015, 08:22 PM توسط nazgitta.)
27-05-2015, 08:17 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  خمیر مناسب انواع نان و پیراشکی غذایی elipari 28 13,223 05-04-2016, 07:40 PM
آخرین ارسال: سعیده جون66
  انواع خمیر پیتزا N-M 11 31,270 15-12-2015, 03:56 PM
آخرین ارسال: فاطي جووون
  فهرست تاپیکهای موجود در زیر انجمن انواع خمیر mozhgan57 0 572 20-02-2014, 03:56 PM
آخرین ارسال: mozhgan57


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد