تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 41 رای - 2.34 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
انواع خمیر بنیه (برای سوخاری ها)
#1

بنیه ( Beignet ) یک خمیر فرانسوی خوشمزه !
خمیر بنیه برای پوشش دادن فیله مرغ،میگو،ماهی وسبزیجات استفاده می شود. این خمیر برای سبزیجاتی مانند پیاز،سیب زمینی ،قارچ وگل کلم یا میوه هایی مانند سیب مناسب است که می توان دور چین کرد.





1
مواد لازم :

آرد 1 پیمانه ، آرد برنج 0.5 پیمانه ، نشاسته ذرت 0.25 پیمانه، بیکینگ پودر یک هشتم پیمانه
نمک بمقدار لازم،آب یا ماء الشعیر بحدیکه خمیر شل در آید

طرز تهیه :
تمام مواد خشک را در ظرفی ریخته آرام ، آرام آب یا ماء الشعیر را اضافه کرده تا خمیر به غلظت ماست غلیظ در آید 2 ساعت در یخچال قرار دهید سپس استفاده نمایید.



...................................................................................



2
مواد لازم:

نيم پيمانه شير
يك پيمانه آرد
سه عدد تخم مرغ
دو قاشق غذاخوري روغن زيتون يا روغن مايع
يك قاشق مربا خوري جوش شيرين یا بيكينگ پودر
نمك و فلفل به اندازه لازم

طرز تهیه :
جوش و شيرين و نمك و فلفل رو توي شير حل كنيد و بعد تخم مرغ ها رو بشكنيد توش و هم بزنيد . بعد هم آرد و روغن رو بريزيد و هم بزنيد تا صاف و بدون گلوله بشه . غلظت اين خمير اندازه ی ماسته . حالا ميگو يا هرچيز ديگه كه دوست داريد ( مثل سینه ی مرغ خرد شده یا پیاز حلقه شده ) رو بريزید توي اين خمير و هم بزنید و بعد توی يك قابلمه ی كوچولو كه روغن توش ارتفاع پيدا كنه روغن رو داغ كنید و ميگوها رو دونه دونه با قاشق در بيارید طوري كه خمير هم دور و برش باشه و بندازید توي روغن .

نکته : ميشه موز يا سيب رو هم توي اين خمير زد و سرخ كرد و خيلي خوشمزه مي شه فقط ديگه فلفل نمي خواد و نمك هم يك سر چاقو بسشه. سبزیجات ( مثل کدوی حلقه شده ) رو اول توی آرد بزنید تا خمیر رو بهتر به خودشون بگیرند .


...................................................................................



3
مواد لازم:


تخم مرغ 2عدد
آرد 250 گرم (2لیوان سرخالی)
شیر 1لیوان
بکینگ پودر 1/2قاشق غذاخوری
سس خردل 1قاشق مربا خوری
زعفران دم کرده کمی
نمک وفلفل به اندازه لازم

طرز تهیه:
تخم مرغ ها را در ظرفی ریخته و مقداری هم می زنیم بعد آرد را اضافه می کنیم بعد شیر را. تدریجأ آرد و بعد شیر.بکینگ پودر و نمک و فلفل و سس خردل وزعفران را اضافه می کنیم ، سس خیلی سفتی بدست می اید.


...................................................................................


4
مواد لازم :

سفیده تخم مرغ 3 عدد
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری سر پر
ماءالشعیر 1و2/1 پیمانه
ارد 2پیمانه کمترک
نمک فلفل وادویه
زعفران به مقدار دلخواه

طرز تهیه :
ابتدا سفیده ها را کمی میزنید وبعد باقی مواد و در اخر ارد را اضافه کنید وچون جنس وبافت اردها متفاوت است ارد را در صورت نیاز کم یا اضافه کنید تا خمیر بدست امده نه شل باشد و نه خیلی سفت .برای تهیه بنیه اگر از شیر وتخم مرغ کامل استفاده شود خمیر سنگین شده وحالت پفکی پیدا نمی کند.


...................................................................................



5
مواد لازم :


ارد نول 1 پیمانه
ارد برنج 2/1 پیمانه
نشاسته ذرت 4/1 پیمانه
بیکینگ پودر 2 قاسق سوپخوری
ماءالشعیر به میزان لازم (به اندازه ای که خمیر شل شود )
وانیل کمی
پودر قند 1 قاشق سوپخوری

طرز تهیه :
ابتدا مواد خشک را مخلوط و بعد ماءالشعیر را کم کم اضافه کنید .
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
این خمیر بنیه ای هست که من استفاده میکنم عالیه
سفیده تخم مرغ 3 عدد
آب 1 پیمانه
آرد 1 پیمانه(شاید هم بیشتر.به اندازه ای میریزیم که غلظت مواد به صورت ماست باشد.)
BP و نمک و فلفل . زعفران
همه مواد را یا هم ترکیب کرده و یک ربع به آن استراحت میدیم و بعد میگو یا مرغ یا قارچ و یا پیاز و سیب زمینی را به آرد سفید آغشته کرده در حدی که فقط آردی شود و اضافی آرد را می تکانیم و در مواد زده و سرخ میکنیم
[عکس: 20120628130619_DSC01285.jpg]
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=59...married in]

پاسخ }
#3
(۳۱-۰۴-۱۳۹۱, ۰۹:۱۱ ب.ظ)nazaninnabi نوشته:  گیسو جون این دستورایی که دادین بعد از سرخ شدن حالت پفکی پیدا میکنه ؟؟؟ مثل مرغ سوخاری های بیرون . خیلی وقته میگردم واسه دستور اونا . اونا حالت پفکی دارن . ممنون میشم راهنمایی کنی و بگی از این 5 تا کدومش همیشه درست میکنی و بهترهFlowerysmile

بله عزیزم پفی خوشمزه میشه
من 1 و 4 رو امتحان کردم هر دو خوبه


(۳۱-۰۴-۱۳۹۱, ۰۹:۱۳ ب.ظ)nazaninnabi نوشته:  یه سوال دیگه هم اینکه مرغ و ماهی و ... رو اول آبپز میکنین بعد تو مواد زده و سرخ میکنید یا همنطوری خام ؟؟ مثلا سینه مرغ رو باید بپزم اول یا نه ؟

نه خام باشه هم میشه
من خام توی خمیر بنیه میزنم و میندازم تو روغن داغ بعد حرارت رو یه کم میارم پایین هم مغزپخت میشه هم ترد و پفی
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#4
(۱۳-۰۷-۱۳۹۱, ۰۹:۱۷ ق.ظ)sara90 نوشته:  سلام
میخواستم ببینم هر ماء شعیری میشه استفاده کرد؟ چون من قبلا شنیده بودم باید بدون طعم باشه
لطفا اگه سریعتر جوابمو بدین ممنون میشمFlowerysmile

نه عزیزم حتما باید ماء الشعیر ساده باشه
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
سلام خانوم گلا
من با دستور شماره 4 درست کردم
به نظر خودم خیلی خوب شود . همسرم هم تعریف کردYum2Yum2(1782)

[عکس: 20121224081219_toktam4.jpg]

[عکس: 20121224081302_toktam5.jpg]
پاسخ }
#6
[عکس: 20140811231250_img20140811_230109.jpg]
با پودر بنیه خارجکی آمادهhih
من زنم اما نه تنها زرنگ و سیاستمدار نیستم بلکه آنقدر ساده م و ساده لوحانه عمل میکنم که میتونم روزی شیش بار از کسانی که دوستشون دارم ضربه بخورمHanghead
پاسخ }
#7
بنیه سیب زمینی و گل کلم.خمیرش از روی دستور اعظم گلزار منش.گل کلم رو هم پخته و هم خام استفاده کردم.خیلی خوشمزه میشه.

[عکس: 20141119172046_DSC_0019.jpg]
[عکس: 20160229025239_images60.jpg]

Insta:samira_ba
پاسخ }
#8
اینم قارچ سوخاری برای دورچین.خیلی خوشم نیومد hih
البته پاچینم درست کردم ولی موقع سرخ شدن مواد از دورش جدا شد و مجبور شدم بزارم تو فرDunnof

[عکس: 20141201135756_Photo0757.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#9
بنیه لوبیا سبز خام خیلی خوشمزه میشه
[عکس: 20150526203725_5882.jpg]
در کـــــودکــی...
در کـــُـدام بــــــــــــآزی ، راهــــــت نــَــدادنــد ،
کــــــه امـــــروز ، انـــــقَــدر دیـــــوانه وار
تــــشنـــه ی " بــــــــــازی کـَــردن " بــــــــا آدم هــــــــایی ؟
پاسخ }
#10
بنیه مرغ، قارچ و پیاز 3

با روش 3 گیسو جون 27 بزارید مایه دست کم 1 ساعت استراحت کنه بعد از سرخ کردن مرغ و سبزیجاتتون لذت ببرید 3


[عکس: 20150527211509_B.jpg]

83
[عکس: 20151225233921_m.jpg]
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  خمیر مناسب انواع نان و پیراشکی غذایی elipari 28 13,678 ۱۷-۰۱-۱۳۹۵, ۰۷:۴۰ ب.ظ
آخرین ارسال: سعیده جون66
  انواع خمیر پیتزا N-M 11 32,836 ۲۴-۰۹-۱۳۹۴, ۰۳:۵۶ ب.ظ
آخرین ارسال: فاطي جووون
  فهرست تاپیکهای موجود در زیر انجمن انواع خمیر mozhgan57 0 587 ۰۱-۱۲-۱۳۹۲, ۰۳:۵۶ ب.ظ
آخرین ارسال: mozhgan57