تبلیغات
Bia2Aroosi

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 21 رای - 2.95 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
انواع خمیر پیتزا
#1
خمیر پیتزا بدون نیاز به خمیر مایه

مواد لازم:

شیر ۱ فنجان

آرد ۳ فنجان

بیکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری سر پر

روغن زیتون نصفه فنجان

نمک یک ق م

طرز تهیه:

- همه مواد رو با هم درون غذاساز می ریزیم و با دور کند چند دقیقه ای روشن می کنیم. اگر خمیر چسبنده بود کمی آرد اضافه می کنیم. تا خمیر کاملا" یکدست بشه و بعد خمیر رو درآورده و کمی ورز می دیم با دست. نیم ساعت خمیر رو تو یخچال می ذاریم و بعد خمیر آماده استفاده است. اين خمير در عين حال كه خيلي سريع و راحت آماده ميشه بافت بسيار نرم ولطيفي هم داره.

+ اگه یه موقع روغن زیتونتون کم بود یا نداشتید از روغن مایع دیگه استفاده کنید یا از مخلوط هر دوشون. مشخصه که با روغن زیتون خوشمزه تره.



پاسخ }
#2
مواد لازم:
آرد سفید 1کیلو
آب 2 پیمانه
نمک 1 ق چ
روغن 1/2پیمانه
مایه خمیر فوری 1ق چ

طرز تهیه:
مایه خمیر را به همراه نمک و کمی شکر داخل آب 37 تا 40 درجه می ریزیم و آن را به همراه روغن به آرد اضافه کرده و ورز می دهیم.کمی آرد روی تخته ریخته و خمیر را ورز می دهیم.آن را گرد کرده،کمی روغن زده و روی آنرا یک علامت ضربدر ایجاد می کنیم.زمان استراحت 2 ساعت می باشد.امتحان کنید.پشیمون نخواهید شد.از خمیر عکس ندارم.
تا دلهایی داریم که به یاد هم میتپند بهترین ثروت ها از آن ماست:
sermeh91.blogfa.com
پاسخ }
#3
مواد لازم برای تهیه یه خمیر عالی و رژیمی که از رو مجله هنر آشپزی درست کردم :

خمیر مایه: 1 ق مربا خوری

شکر:1/4 ق مربا خوری

نمک: نصف ق مربا خوری

آرد:250 گرم(تا جایی که خمیر به دست نچسبه)

آب گرم: 2/3 پیمانه

روغن زیتون: 1/4 پیمانه

مواد خشک رو با هم مخلوط میکنید و بعد آب و روغن را اضافه میکنید ورز میدهید تا جایی که خمیر به دست نچسبد.به مدت 1 ساعت در ظرف در بسته خمیر را استراحت میدهید تا خستگیش در بره!hih

خمیر خوبی میشه مخصوصا واسه پیراشکی !
ماله خیلی وقت پیشه هم دستور هم عکس hih

[عکس: 20120510120951_Image1052.jpg]
[عکس: hRvvp3.png]
پاسخ }
#4
یک نوع خمیر پیتزا:
آرد........... 1کیلو
خمیر مایه...........20 گرم (یک ق غ سر صاف)
نمک ..........10 گرم
روغن مایع...... 15 الی 20 گرم
آب ...........حدود 600 سی سی
بهبود دهنده..........10 گرم
آرد سیب زمینی ...........2 ق غ
طرز تهیه:
خمیر مایه را با یک ق شکر وکمی آب ولرم گذاشته ور آید بعد به ترتیب مواد خشک را در ظرفی جدا مخلوط کرده آب را کم کم اضافه می کنیم تا خمیر شل نباشد وخمیر را خوب ورز می دهیم بعد 2 ق غ روغن مایع را افزوده و به خورد خمیر می دهیم وخوب ورز می دهیم با پارچه ی تمیز پوشانده تا کاملا ور آید.
[عکس: 20140103004327_rabi.jpg]
پاسخ }
#5
این روش تهیه خمیر پیتزای ایتالیاییاس که یه کم زمانبر هست
پس اگه میخواین پیتزا درست کنین باید دست کم از 6 ساعت قبل بفکر باشین


مواد لازم:
4 و 1/2 پیمانه آرد سرد (آرد رو اندازه گیری کنین و اجازه بدین دست کم یک ساعت توی یخچال بمونه تا خوب خنک بشه)
نصف قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری مایه خمیر فوری
4/1 پیمانه روغن زیتون
1 و 3/4 پیمانه آب سرد (آب یخچال که حسابی سررررررد باشه)


روش تهیه:
دلیل استفاده از آب و ـآرد سرد اینه که خمیر پیتزا نباید خیلی پف کنه فقط اینکه توش خمیر نباشه و بافت نرمی داشته باشه کافیه
این سرما کمک میکنه تا تقریبا هیچ افزایشحجمی ایجاد نشه ولی بافت خمیر نرم باشه و بعد از پخت داخلش پخته بشه و خمیر نمونه

ابتدا مواد خشک رو مخلوط کنین
حالا کم کم آب و روغن زیتون رو اضافه و مخلوط کنین (هرباز یک چهارم از مایع رو به مواد خشک اضافه و مخلوط کنین)
این کار رو ادامه بدین تا خمیری به شکل توپ وسط ظرف ایجاد بشه و بعد به مدت 10 دقیقه خمیر رو ورز بدین یا در غذاساز با تیغه خمیر زن به مدت 7 دقیقه بذارین ورز بخوره

بعد خمیر رو به 4 قسمت تقسیم کنین
هر قسمت رو بخوبی با آرد بپوشونین
4تا کیسه فریزر زیپ کیپ آماده کنین و داخلش رو با برس و روغن مایع چرب کنین و هر قسمت رو داحل یه کیسه فریزر قرار بدین و سرش رو کیپ کنین و برای یه شی یا حداقل 6 ساعت داخل یخچال قرار بدین


[عکس: 20130430174006_IMGP3488.JPG]


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#6
من همیشه از این دستور استفاده میکنم که واقعا خمیر عالیه ایه

مواد لازم:
آرد 4 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
سفیده تخم مرغ 1 عدد
مایه خمیر 1 ق غ
شکر 1 ق م
نمک 1 ق چ
شیر نصف پیمانه
آب ولرم نصف پیمانه
روغن نصف پیمانه

روش تهیه:
مایه خمیر+آب ولرم+شکر رو مخلوط کنین و بذارین عمل بیاد
توی کاسه عمیقی آرد و نمک و رو مخلوط کنین و وسطش رو گود کنین و تخم مرغ و سفیده و شیر و مایه عمل اومده و روغن رو بریزین و سط و با سر انگشت شروع کنین مخلوط کردن مواد تا خمیر بدست بیاد
خمیر رو کمی ورز بدین و روشو بپوشونین وبذارین 1 ساعت استراحت کنه


[عکس: 20130923234733_DSC_0178.jpg]

[عکس: 20130923235141_DSC_0179.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#7
من از دستور galaxy جون استفاده کردم
با اینکه فر نداشتم و رو گازم درستیدم ولی خیلی خوب شد
ممنونhih


[عکس: 20131020104250_.jpg]
[عکس: countdown.php?h=250&w=160&imgid=28&bride...=06&day=25]
پاسخ }
#8
[عکس: 20140426200328_IMG_8355.JPG]
خوبی این خمیر اینه که میشه چند ماه فریزش کرد

مواد لازم:
آرد 6 1/2 پیمانه
مایه خمیر 1 1/2 قاشق غذاخوری
آب گرم 2 3/4 پیمانه
نمک 1 قاشق غذاخوری
شکر 1 قاشق غذاخوری
روغن مایه یا روغن زیتون 1/4 پیمانه

طرز تهیه:
داخل کاسه بزرگی مایه خمیر-آب-نمک-شکر و روغن رو ترکیب کنید
[عکس: 20140426195739_1359695174.JPG]

[عکس: 20140426195755_1359695174_0.JPG]

[عکس: 20140426195811_1359695174_1.JPG]

به مخلوط آرد رو اضافه کنید

این خمیر نیاز به ورز دادن نداره ،فقط در حدی که آرد با مواد کاملا مخلوط شه کافیه
[عکس: 20140426195832_1359695174_2.JPG]

روی ظرف رو با پلاستیک بپوشونید و برای 2 ساعت به خمیر استراحت بدید
[عکس: 20140426195900_1359695834.JPG]

[عکس: 20140426195934_1359696268_0.JPG]

[عکس: 20140426200004_1359696268_1.JPG]

این مقدار خمیر برای 4 عدد پیتزاست
شما میتونید بقیه خمیر رو به این صورت فریز کنید

بعد از استراحت خمیر رو به چهار قسمت تقسیم کنید
[عکس: 20140426200217_1359696951.JPG]

داخل پلاستیک یا زیپ لاک محکم بپیچید و هوای اضافه داخل پلاستیک رو خارج کنید و بعد داخل فریزر بگذارید
[عکس: 20140426200055_1359696951_0.JPG]

[عکس: 20140426200245_1359696951_1.JPG]


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: 20140713163852_url.jpgss.jpg]
پاسخ }
#9
مایه خمیر: 1 قاشق غذا خوری سرپر
شیر: 1 لیوان
روغن مایع: 1/2 لیوان
نمک: 1/2 قاشق چای خوری
شکر:1/2 قاشق چایی خوری
آرد: به میزن لازم

مایه خمیر را در نصف لیوان آب ولرم حل کرده و نمک و شکر را اضافه میکینم و هم میزنیم و درب لیوان را میگذاریم تا هوا به آن نرسد پس از 6 الی 8 دقیقه مایه خمیر به عمل میاید
[عکس: 20150315213427__.jpg]
سپس یک لیوان شیر ولرم و روغن مایع را اضافه میکینم و مقداری آرد اضافه میکنیم و به هم میزنیم .آرد را تا حدی می ریزیم تا زمانی که دیگر خمیر به دست نچسبد سپس روی این خمیر را میپوشانیم ودر جایی گرم مانند زیر پتو یا نزدیک بخاری به مدت دو ساعت قرار میدهیم
[عکس: 20150315213737__.jpg]
ته ظرف مورد نظر را چرب و آرد پاشی کرده و خمیر را پهن میکینیم ضخامت خمیر بستگی به سلیقه افراد دارد چند چنگال روی خمیر میزنیم تا خمیر خیلی پف نکند نان ها را به مدت یک ربع داخل فر 200 درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم.
قبل از رفتن داخل فر
[عکس: 20150315214021__.jpg]
بعد از بیرون آوردن از فر
[عکس: 20150315214101__.jpg]
[عکس: 20150315214306__.jpg]
[عکس: 20151009173322_Love5.JPG]
♥ منی که کنارش تو نباشی" تومنی" نمی ارزه ................♥
پاسخ }
#10
خمیرش رو با دستور الی پری عزیز درست کردم.با کالباس خودم پز تو تابه روی گاز.
خمیرش خیلی نرم و خوشمزه بود.

[عکس: 20151012140446_2015-10-1014.04.29-1.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  خمیر مناسب انواع نان و پیراشکی غذایی elipari 28 13,298 ۱۷-۰۱-۱۳۹۵, ۰۷:۴۰ ب.ظ
آخرین ارسال: سعیده جون66
  انواع خمیر بنیه (برای سوخاری ها) Galaxy 14 71,902 ۲۵-۱۱-۱۳۹۴, ۰۴:۴۷ ب.ظ
آخرین ارسال: مهرناز مامانی
  خمیر پیتزا با سمولینا Galaxy 1 1,577 ۰۴-۱۲-۱۳۹۳, ۰۹:۳۴ ب.ظ
آخرین ارسال: sanaz26
  خمیر پیتزا تند اسپایسی Galaxy 0 1,489 ۲۸-۰۱-۱۳۹۳, ۰۲:۲۴ ب.ظ
آخرین ارسال: Galaxy
  فهرست تاپیکهای موجود در زیر انجمن انواع خمیر mozhgan57 0 573 ۰۱-۱۲-۱۳۹۲, ۰۳:۵۶ ب.ظ
آخرین ارسال: mozhgan57