خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 21 رأی - میانگین امتیازات: 2.95
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

انواع خمیر پیتزا

N-M
مدیریار خانوم گل

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
401
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 1784


محل سکونت : ايران
ارسال: #1
انواع خمیر پیتزا
خمیر پیتزا بدون نیاز به خمیر مایه

مواد لازم:

شیر ۱ فنجان

آرد ۳ فنجان

بیکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری سر پر

روغن زیتون نصفه فنجان

نمک یک ق م

طرز تهیه:

- همه مواد رو با هم درون غذاساز می ریزیم و با دور کند چند دقیقه ای روشن می کنیم. اگر خمیر چسبنده بود کمی آرد اضافه می کنیم. تا خمیر کاملا" یکدست بشه و بعد خمیر رو درآورده و کمی ورز می دیم با دست. نیم ساعت خمیر رو تو یخچال می ذاریم و بعد خمیر آماده استفاده است. اين خمير در عين حال كه خيلي سريع و راحت آماده ميشه بافت بسيار نرم ولطيفي هم داره.

+ اگه یه موقع روغن زیتونتون کم بود یا نداشتید از روغن مایع دیگه استفاده کنید یا از مخلوط هر دوشون. مشخصه که با روغن زیتون خوشمزه تره.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۰-۲-۱۳۹۱ ۰۵:۵۱ عصر، توسط reyhaneh.)
۲۶-۱-۱۳۹۱, ۰۹:۲۳ صبح
یافتن سپاس نقل قول
19 کاربر از N-M به دلیل این ارسال سپاس کرده.
مامان راستین, گل شقایق, mansore66, kapsul, 1368Sheri, loplop, nothing, marzi7, Atefe joon, پارانزیم, ثریا قدوسی, mozhgan57, فاطمه 21, niloofar00, savis, samaneh1990, elipari, mary900, صوری
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
34
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 34


محل سکونت :
ارسال: #2
خمیر پیتزای آقای طاهری
مواد لازم:
آرد سفید 1کیلو
آب 2 پیمانه
نمک 1 ق چ
روغن 1/2پیمانه
مایه خمیر فوری 1ق چ

طرز تهیه:
مایه خمیر را به همراه نمک و کمی شکر داخل آب 37 تا 40 درجه می ریزیم و آن را به همراه روغن به آرد اضافه کرده و ورز می دهیم.کمی آرد روی تخته ریخته و خمیر را ورز می دهیم.آن را گرد کرده،کمی روغن زده و روی آنرا یک علامت ضربدر ایجاد می کنیم.زمان استراحت 2 ساعت می باشد.امتحان کنید.پشیمون نخواهید شد.از خمیر عکس ندارم.
امضای پرناک
تا دلهایی داریم که به یاد هم میتپند بهترین ثروت ها از آن ماست:
sermeh91.blogfa.com
۲۰-۲-۱۳۹۱, ۰۵:۴۹ عصر
یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از پرناک به دلیل این ارسال سپاس کرده.
N-M, mansore66, kapsul, marzi7, Atefe joon, پارانزیم, ثریا قدوسی, elipari
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
383
تاریخ عضویت:
مهر ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 937


محل سکونت : قطعه ای از بهشت
ارسال: #3
RE: انواع خمیر پیتزا
مواد لازم برای تهیه یه خمیر عالی و رژیمی که از رو مجله هنر آشپزی درست کردم :

خمیر مایه: 1 ق مربا خوری

شکر:1/4 ق مربا خوری

نمک: نصف ق مربا خوری

آرد:250 گرم(تا جایی که خمیر به دست نچسبه)

آب گرم: 2/3 پیمانه

روغن زیتون: 1/4 پیمانه

مواد خشک رو با هم مخلوط میکنید و بعد آب و روغن را اضافه میکنید ورز میدهید تا جایی که خمیر به دست نچسبد.به مدت 1 ساعت در ظرف در بسته خمیر را استراحت میدهید تا خستگیش در بره!hih

خمیر خوبی میشه مخصوصا واسه پیراشکی !
ماله خیلی وقت پیشه هم دستور هم عکس hih

[تصویر:  20120510120951_Image1052.jpg]
امضای maryam banoo
[تصویر:  hRvvp3.png]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۱-۲-۱۳۹۱ ۰۱:۴۱ عصر، توسط maryam banoo.)
۲۱-۲-۱۳۹۱, ۰۱:۴۰ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
12 کاربر از maryam banoo به دلیل این ارسال سپاس کرده.
کملا, N-M, mansore66, niloofar00, 1368Sheri, marzi7, سوسن جون, Atefe joon, پارانزیم, ثریا قدوسی, znh, elipari
162
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
577
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 2138


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #4
RE: انواع خمیر پیتزا
یک نوع خمیر پیتزا:
آرد........... 1کیلو
خمیر مایه...........20 گرم (یک ق غ سر صاف)
نمک ..........10 گرم
روغن مایع...... 15 الی 20 گرم
آب ...........حدود 600 سی سی
بهبود دهنده..........10 گرم
آرد سیب زمینی ...........2 ق غ
طرز تهیه:
خمیر مایه را با یک ق شکر وکمی آب ولرم گذاشته ور آید بعد به ترتیب مواد خشک را در ظرفی جدا مخلوط کرده آب را کم کم اضافه می کنیم تا خمیر شل نباشد وخمیر را خوب ورز می دهیم بعد 2 ق غ روغن مایع را افزوده و به خورد خمیر می دهیم وخوب ورز می دهیم با پارچه ی تمیز پوشانده تا کاملا ور آید.
امضای 162
[تصویر:  20140103004327_rabi.jpg]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۸-۴-۱۳۹۱ ۰۶:۳۱ صبح، توسط 162.)
۷-۴-۱۳۹۱, ۰۵:۰۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از 162 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
گل شقایق, mansore66, Atefe joon, پارانزیم, ثریا قدوسی, elipari
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #5
خمیر پیتزا به سبک ایتالیایی
این روش تهیه خمیر پیتزای ایتالیاییاس که یه کم زمانبر هست
پس اگه میخواین پیتزا درست کنین باید دست کم از 6 ساعت قبل بفکر باشین


مواد لازم:
4 و 1/2 پیمانه آرد سرد (آرد رو اندازه گیری کنین و اجازه بدین دست کم یک ساعت توی یخچال بمونه تا خوب خنک بشه)
نصف قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری مایه خمیر فوری
4/1 پیمانه روغن زیتون
1 و 3/4 پیمانه آب سرد (آب یخچال که حسابی سررررررد باشه)


روش تهیه:
دلیل استفاده از آب و ـآرد سرد اینه که خمیر پیتزا نباید خیلی پف کنه فقط اینکه توش خمیر نباشه و بافت نرمی داشته باشه کافیه
این سرما کمک میکنه تا تقریبا هیچ افزایشحجمی ایجاد نشه ولی بافت خمیر نرم باشه و بعد از پخت داخلش پخته بشه و خمیر نمونه

ابتدا مواد خشک رو مخلوط کنین
حالا کم کم آب و روغن زیتون رو اضافه و مخلوط کنین (هرباز یک چهارم از مایع رو به مواد خشک اضافه و مخلوط کنین)
این کار رو ادامه بدین تا خمیری به شکل توپ وسط ظرف ایجاد بشه و بعد به مدت 10 دقیقه خمیر رو ورز بدین یا در غذاساز با تیغه خمیر زن به مدت 7 دقیقه بذارین ورز بخوره

بعد خمیر رو به 4 قسمت تقسیم کنین
هر قسمت رو بخوبی با آرد بپوشونین
4تا کیسه فریزر زیپ کیپ آماده کنین و داخلش رو با برس و روغن مایع چرب کنین و هر قسمت رو داحل یه کیسه فریزر قرار بدین و سرش رو کیپ کنین و برای یه شی یا حداقل 6 ساعت داخل یخچال قرار بدین


[تصویر:  20130430174006_IMGP3488.JPG]


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۰-۲-۱۳۹۲, ۰۷:۱۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
16 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mansore66, گل شقایق, niloofar00, بانوی مهربانی, rafighi, z.arghavani, kapsul, arezou, negin.s, Atefe joon, پارانزیم, ثریا قدوسی, mozhgan57, elipari, الناز بانو, Maryamho

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #6
RE: انواع خمیر پیتزا
من همیشه از این دستور استفاده میکنم که واقعا خمیر عالیه ایه

مواد لازم:
آرد 4 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
سفیده تخم مرغ 1 عدد
مایه خمیر 1 ق غ
شکر 1 ق م
نمک 1 ق چ
شیر نصف پیمانه
آب ولرم نصف پیمانه
روغن نصف پیمانه

روش تهیه:
مایه خمیر+آب ولرم+شکر رو مخلوط کنین و بذارین عمل بیاد
توی کاسه عمیقی آرد و نمک و رو مخلوط کنین و وسطش رو گود کنین و تخم مرغ و سفیده و شیر و مایه عمل اومده و روغن رو بریزین و سط و با سر انگشت شروع کنین مخلوط کردن مواد تا خمیر بدست بیاد
خمیر رو کمی ورز بدین و روشو بپوشونین وبذارین 1 ساعت استراحت کنه


[تصویر:  20130923234733_DSC_0178.jpg]

[تصویر:  20130923235141_DSC_0179.jpg]
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱-۷-۱۳۹۲, ۱۱:۵۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
25 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
shamim_13, niloofar00, negin.s, 1368Sheri, ladybird68, rahill1363, Atefe joon, N-M, McQueen, پارانزیم, sholeh.t, ارامیس, دختر شیرازی, ثریا قدوسی, mozhgan57, elipari, مهرناز مامانی, sjm, samaneh1990, Maryamho, nahide gol, *fatemeh67*, مهلا گلي, zigurat, azam1360


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  خمیر مناسب انواع نان و پیراشکی غذایی elipari 28 12,146 ۱۷-۱-۱۳۹۵ ۰۷:۴۰ عصر
آخرین ارسال: سعیده جون66
  انواع خمیر بنیه (برای سوخاری ها) Galaxy 14 63,825 ۲۵-۱۱-۱۳۹۴ ۰۴:۴۷ عصر
آخرین ارسال: مهرناز مامانی
  خمیر پیتزا با سمولینا Galaxy 1 1,397 ۴-۱۲-۱۳۹۳ ۰۹:۳۴ عصر
آخرین ارسال: sanaz26
  خمیر پیتزا تند اسپایسی Galaxy 0 1,394 ۲۸-۱-۱۳۹۳ ۰۲:۲۴ عصر
آخرین ارسال: Galaxy
  فهرست تاپیکهای موجود در زیر انجمن انواع خمیر mozhgan57 0 519 ۱-۱۲-۱۳۹۲ ۰۳:۵۶ عصر
آخرین ارسال: mozhgan57


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد