خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 15 رأی - میانگین امتیازات: 3.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

انواع شکلات

مدیر بازنشسته

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
854
تاریخ عضویت:
فروردين ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه عکاسی

اعتبار: 2349


محل سکونت : کـلان شــ طهـران ـهر
ارسال: #1
انواع شکلات
انواع شکلات
excited

- UNSWEET /BAKING/BITTER CHOCOLATE (شکلات تلخ): این همان شکلات خالص بدون شکر و شیر است که حاوی حداقل %75 عصاره شکلات میباشد. این نوع شکلات در شیرینی پزی و آشپزی مورد استفاده قرار میگیرد.

2-BITTERSWEET/DARK/NOIR CHOCOLATE(شکلات تلخ و شیرین یا سیاه): مانند شکلات تلخ بوده اما به آن لسیتین، کره کاکائو، وانیل و مقدار بسیار اندکی شکر افزوده گشته است.

3-SEMISWEET CHOCOLATE(شکلات نیمه شیرین): این شکلات مانند شکلات تلخ و شیرین بوده اما میزان شکر آن اندکی بیشتر میباشد.

4-SWEET/MILK CHOCOLATE(شکلات شیرین و یا شیری): این شکلات حاوی حداقل %20 عصاره شکلات، لسیتین، کره کاکائو، شکر و شیر میباشد.

5-WHITE CHOCOLATE(شکلات سفید): در واقع شکلات نبوده و از ترکیب کره کاکائو، شکر و شیر تهیه میگردد.

6-LOW FAT CHOCOLATE(شکلات کم چرب): کره کاکائو در این شکلات کمـتر از %10 میباشد.

7-COUVERTURE: شکلاتی است که درصد کره کاکائو در آن بالا میباشد (حداقــــــل %40). از این شکلات در شیرینی پزی برای پوشاندن سطح شیرینیها استفاده میگردد.

8-GANACH:شکلات نرمی است که از ترکیب تکه های ریز شکلات نیمه شیرین و کره کاکائو درون خامه در حال جوش تهیه میگردد.

9-GIANDUJA: شکلاتی است که از ترکیب فندق، عصاره شکلات، کره کاکائو و شکر تهیه میگردد.

واژه نامه شکلات
ـــــــــــــــــــــــــــــــ
excited
1-TRUFFLE(ترافل): نوعی شکلات که از شکلات، خامه، کره و روکشی از کاکائو تهیه میگردد.

2-DUTCH POWDER: پودر کاکائوئی میباشد که توسط ماده ای با خاصیت قلیایی فرآوری شده تا اسیدهای طبیعی موجود در آن خنثی گردد. این نوع پودر کاکائو تیره رنگ تر از پودر کاکائو معمولی بوده و طعمش نیز اندکی متفاوت تر است.

3-HOT CHOCOLATE (هات چاکلت): نــوشیدنی است
کـه از تــــرکیب شیر، شکلات و یا پودر کاکائو، و شکر تهیه
میگردد.

4-MALTITOL(مالتیتول): قند جـایـگـزین شــکر معمولی
میباشد که سبب افزایش قند و انسولین خون نشده و در شکلاتهای رژیمی از آن استفاده میگردد.



15-PRALINE(پرالین): نوعـی مــغزی شکلاتهای مغز دار میباشد که از از کارامل، بادام و یا فندق برشته و وانیل تهیه میگردد.

6-NOUGATINE(نوگاتین): نوعی مغزی شکلاتهای مغز دار میباشد که از کارامل،بادام و یا فندق برشته،سفیده تخم مرغ و عسل تهیه میگردد.

7-MARZIPAN(مارزیپان): نوعی مغزی شکلاتهای مغز دار میباشد که از بادام آسیاب شده و شکر سفید تهیه میگردد.

8-RAISIN: کشمش.

9-ALMOND: بادام.

10-HAZELNUT: فندق.

11-PISTACHIO: پسته.

12-PEANUT: بادام زمینی.

13-CASHEW: بادام هندی.

نحوه نگهداری شکلات
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــ
excited
بهترین دمای نگهداری شکلات در 15 تا 18 درجه سانتی گراد میباشد. شکلات را در یک ظرف دربسته، بدور از تابش مستقیم نور، و جای خشک نگهداری کنید. از قرار دادن مواد غذایی با بوی تند در مجاورت شکلات خودداری کنید زیرا شکلات جاذب بو میباشد. هیچگاه شکلات را در فریز نگهداری نکنید.

ترکیبات شیمیایی موجود در شکلات و فواید شکلات برای سلامتی

1-در شکلات 300 ترکیب شیمیایی متفاوت موجود میباشد.

2-ANANDAMIDE(آناندامید): شکلات دارای ترکیب روانگردان آناندامین میباشد که اثرات مشابه مواد روانگردان را در بدن ایجاد میکند. ( البته میزان این ماده بسیار ناچیز میباشد.)

3-CAFFEINE: شکلات حاوی کافئین بوده که یک ماده محرک محسوب میگردد.

4- THEOBROMINE(تئوبرومین): یک ماده محرک میباشد که در انسان مانند کافئین موجب افزایش تمرکز میگردد. مصرف این ماده برای حیواناتی همچون سگها، اسبها، گربه ها، طوطی ها و دیگر پرندگان یک سم مهلک میباشد. به همین خاطر است که میگویند نباید به سگها شکلات داد. حیوانات مذکور قادر به متابولیزه کردن این ماده نبوده و در صورت مصرف شکلات دچار تشنج، ایست قلبی، خونریزی داخلی و در نهایت مرگ میگردند.

5- TRYPTOPHAN(تریپتوفان): تریپتوفان یک نوع اسید آمینه میباشد که مصرف آن موجب ترشح سروتونین در مغز میگردد که ایجاد احساس سرخوشی، لذت و وجد میکند.

6- PHENYLETHYLAMINE(فنیل اتیل آمید): این ماده سبب ترشح دوپامین در بدن میگردد که ایجاد احساس نشاط و سر خوشی کرده و ضد افسردگی میباشد. این همان احساسی است ما هنگام عاشق شدن در بدن خود احساس میکنیم. به همین خاطر شکلات را خوراکی عاشق پیشگان مینامند.

7- EPICATECHIN(اپی کاتچین): اپی کاتچین از خانواده فلاونوئید ها میباشد. فلاونوئیدها(FLAVONOID) مواد هستند که خاصیت آنتی اکسیدان دارند. این مواد برای بدن بسیار مفید میباشند. فلاونوئیدها سبب کاهش تجمع پلاکتها در دیواره عروق گشته و سلامتی قلب و عروق را تضمین میکنند. فلاوونوئید ها همچنین از سکته پیشگیری کرده و فشار خون را نیز کاهش میدهند. هر چه شکلات سیاه تر باشد میزان فلاونوئید آن نیز بیشتر میباشد.

8- مصرف شکلات سبب ترشح آندورفین در بدن میگردد که یک ماده مخدر طبیعی بدن میباشد.

9- شکلات حاوی آهن و منیزیوم نیز میباشد.

10- شکلات یک منبع انرژی همیشه در دسترس میباشد.

دو نکته در مورد شکلات
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
excited
1- مصرف شکلات بر خلاف تصور ایجاد جوش صورت ( آکنه) نمیکند.

2- دمای ذوب شکلات پایین تر از درجه حرارت بدن میباشد به همین خاطر است که در دهان بسرعت آب میگردد.
امضای Linda
[تصویر:  sunflower3.gif]
۲۳-۵-۱۳۹۰, ۰۵:۵۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد