خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 48 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

انواع مدل شيريني با خمير هزارلا

ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #1
انواع مدل شيريني با خمير هزارلا
اين شيريني خوشمزه رو با خمير هزار لا يا خمير اسپرينگ رول درست ميكنيم به اين ترتيب كه خمير رو باز ميكنيم و كناره هاشو با يه قلم موي كوچولو خيس ميكنيم و يك ق شكلات صبحونه ميزاريم توش بعد مثل شكل ميبنديم و تو روغن داغ سرخش ميكنيم و روش پودر شكر و پودر نارگيل ميپاشيم .


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
           
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۸-۴-۱۳۹۲ ۰۷:۳۳ صبح، توسط negin.s.)
۳۰-۱۰-۱۳۸۹, ۱۱:۴۲ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
sousanm, پارانزیم, گلسا90
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #2
RE: شيريني با خمير هزارلا يا اسپرينگ رول
سلام دوستان هنرمندم معذرت اينجا رو دير ديدم
يوفكا يا خمير هزار لا دونوع هستش يكي براي بورك مورد استفاده داره نوع ديگه ش براي باقلوا استفاده ميشه .
اينجا تو شهر ما بسته اي ميفروشن نوع مثلثي يوفكا رو براي سيگارا بورگي و دايره اي رو براي موارد غذايي استفاده ميكنن .
در كل خوشمزه ميشه ميتونين تو تايپيك باقلوا كه براتون گذاشتم يوفكا رو با اون مقادير درست كنين و استفاده كنين .


[تصویر:  fb248519ba226_250-1298410679.jpg]


[تصویر:  yufka-teigblaetter-1298410480.jpg]


براي باقلوا:

[تصویر:  puff%20pastry-1298410721.jpg]

[تصویر:  yufka1-1298410804.jpg]
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۴-۱۲-۱۳۸۹ ۰۱:۱۰ صبح، توسط sima.)
۴-۱۲-۱۳۸۹, ۰۱:۰۷ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
sousanm, پارانزیم, گلسا90
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #3
انواع شیرینی با خمیر هزار لا
[تصویر:  20120724100326_05.jpg]



[تصویر:  20120724100436_016.jpg]



[تصویر:  20120724100605_024.jpg]



[تصویر:  20120724100637_019.jpg]


[تصویر:  20120724100512_020.jpg]
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۳-۵-۱۳۹۱, ۱۱:۳۶ صبح
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
kapsul, shamiiim, پارانزیم, Somayeh Banoo, گلسا90
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #4
انواع شیرینی با خمیر میلفوی یا هزارلا


توی این تاپیک دستور انواع شیرینی رو که با خمیر هزار لادرست میشه میذارم
این خمیرهارو بصورت بسته بندی از لوازم قنادی ها میتونین تهیه کنین

تهیه انواع شیرینی با این خمیر فوق العاده سریع و راحته
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۵-۶-۱۳۹۱, ۱۲:۵۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #5
شیرینی بال فرشته با خمیر هزارلا یا میلفوی


[تصویر:  20120905120655_554862_482857948392844_817003790_n.jpg]

مواد لازم:
6 عدد خمیر هزارلا
1 فنجان پودر شکر  
رنده پوست یک پرتقال(دلخواه)


تهیه:
خمیر رو با وردنه روی سطحی که شکر پاشیدین باز کنین
پودر قند و رنده پوست پرتقال رو روی سطحش پخش کنین
از وسط خمیر رو تا کنین و با وردنه باز کنین
بقیه شکر و رنده پرتقال رو روش پهن کنین و ار دو طرف خمیر شوع کنین به رول کردن تا هردو به وسط برسن و خمیر رو یک ساعت توی یخچال قرار بدین
بعد با چاقوی تیز خمیر هارو به قطر یه بند انگشت ببرین و و توی سینی فر کاغذ روغنی کشیده شده قرار بدین

[تصویر:  20120905120750_DSC_1217-1024x680.jpg]

سینی رو توی فر از پیش گرم شده با دمای 200 درجه حدود 10 دقیقه قرار بدین



دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۵-۶-۱۳۹۱, ۰۱:۳۹ عصر
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پارانزیم

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #6
RE: انواع شیرینی با خمیر میلفوی یا هزارلا
شیرینی نوتلا:

توی شکل کاملا مشخصه
روی خمیر نوتلا و چند تا دونه مارشمالو میذاریم تاش میکنیم و میذاریم تو فر

[تصویر:  20121021120815_46223_502471606431478_1834766836_n.jpg]
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۳۰-۷-۱۳۹۱, ۰۱:۳۹ عصر
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پارانزیم, گلسا90



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد