خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 40 رای - 2.38 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

انواع نون با خمير ميلفوي

ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 5,339


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #1
انواع نون با خمير ميلفوي
پيچ پيچ دارچيني :

[عکس: 99762.jpg]



مواد لازم :

خمير اماده ميلفوي ۴ عدد اگه دسترس بود اگه نداشتين از خميري كه خودتون از دسستتون خوب

در مياد ميتونين استفاده كنين

پودر شكر ۱ ق غ

مغز گردو ۳ ق غ

دارچين ۱ ق چ

زرده تخم مرغ ۱ عدد

طرز تهيه :

خمير ميلفوي رو بزارين تو يه بشقاب يا روي كاغذ روغني بزارين تا نرم بشه . گردو و دارچين و

پودر شكر رو تو اسياب بريزين و كاملا پودر كنين . روي هر دو طرف خمير ميلفوي زرده تخم

مرغ بكشين و از مواد اسياب شده يكطرف خمير رو بپوشونين تا اصلا جاي خالي نداشته باشه و

بعد خمير را به ضخامت ۱ سانتيمتر برش بزنين . بعد از دو طرف خمير گرفته و ميپيچونيم و تو

سيني فر كه كاغذ روغني انداختيم با فاصله ميچينيم.

[عکس: 99761.jpg]

با انگشت شست دو طرف خمير را فشار داده و به كاغذ روغني تو سيني فر ميچسبونيم تو فر از

قبل گرم شده با ۲۰۰ درجه ميپزيم تا طلايي بشه .
29-01-2011, 12:10 AM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 5,339


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #2
RE: انواع نون با خمير ميلفوي


[عکس: 20111023140749_99396.JPG]

چوبک هایی با پنیر و تخم خرفه :

مواد لازم برای ۱۰ عدد:

خمیر میلفوی در ابعاد ۱۰ در ۲۰ سانت ۲ عدد

تخم مرغ ۱ عدد با چنگال خوب هم میزنیم .

تخم خرفه ۲ ق غ

پنیر پارمزان رنده شده ۲ ق غ




[عکس: 20111023140817_99395.JPG]

طرز تهیه :

۱ : خمیر میلفوی رو از شب قبل از فریزر درمیاریم و میزاریم تو یخچال تا برای استفاده مون اماده بشه .

۲ : کف سینی فر رو با کاغذ روغنی میپوشونیم و بعد خمیر رو روی کاغذ میزاریم .

۳ : تخم مرغ رو کمی با چنگال هم میزنیم . و با کمک یک برس روی خمیر میکشیم .

۴ : تخم خرفه رو روی خمیر میریزیم تا به طور کلی روی خمیر رو بپوشونه . بعد با کمک یه کاغذ روغنی دیگه کمی روی خمیر رو با دست فشارش بدین . تا خمیر از حالت اصلی خارج نشه .

[عکس: 20111023140659_99393.JPG]



۵ : بعد سینی رو به مدت ۱۰ دقیقه میزاریم توی یخچال. بعد از یخچال که د راوردم خمیر رو برمیگردونیم و باز با کمک برس روش تخم مرغ میزنیم و این بار پنیر پارمزان رنده شده روش میریزیم . اگه هر نوع ادویه دوست داشتین رو میتونین تو این مرحله بهش اضافه کنین .

۶ : بعد باز با کمک کاغذ روغنی روش کمی فشار میاریم . باز به مدت ۱۰ دقیقه میزاریم تو یخچال .


[عکس: 20111023140848_99392.JPG]



نکته : این استراحت ها رو حتما به خمیر بدین . چون در مدت انجام کار میلفوی ها گرم میشن و به طبع شکل ظاهریشونو از دست میدن . و هنگامی که میخوتیم بهشون شکل و پیچشون بدیم .با مشکل مواجه میشیم .



۷ : بعد از ۱۰ دقیقه از یخچال درمیاریم و خمیر رو به عرض ۲ سانت برش مزنیم . بعد تو دو تا سینی یا ظرف فر کاغذ روغنی مییندازیم و این نوارها رو دونه دونه و با فاصله ۵ سانتی کنار هم میچینیم .

۸ : یک طرف نوار رو کمی با دست فشار میدیم تا به ظرف بچسبه بعد از طرف دیگه شروع میکنیم به پیچیدن .


[عکس: 20111023140928_99394.JPG]

نکته : سعی کنین زیاد خمیر از حالت نیفته . و به اصطلاح وا نره .

۹ : باز دوباره میزاریم تو یخچال تا استراحت بکنه .فر رو با ۱۹۰ درجه گرم میکینم . بعد از ۲۰ دقیقه چوبک هامونو از تو یخچال درمیاریم و به مدت ۱۸ - ۲۰ دقیقه میپزیم .

۱۰ : اگه از دو تا سینی فر استفاده میکنین ودو دو طبقه جدا میزارین تو فر وسطای پخت جای سینی ها رو با هم عوض کنین تا چوبکها به طور یکنواخت و با هم بپزن .

۱۱ : از فر که دراوردیم میزاریم تا ۱۵ دقیقه ولرم بشن و همونطور نیم گرم سرو میکنیم . سرد بشه مزه اصلیشو از دست میده . به خاطر همین بهتره گرم سرو بشه .

۱۲ : اگه موند با درجه حرارت کم حدود ۱۴۰ درجه ۵ دقیقه گرمشون کنین .

23-10-2011, 01:39 PM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد