خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 30 رأی - میانگین امتیازات: 2.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

انواع پنير

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
404
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 543


محل سکونت : زیر سقف آسمون
ارسال: #1
انواع پنير
انواع پنير پيتزا
1- پنير گودا: براي مصرف مي توان آن را برش داده، رنده كرد يا مكعبي ريز خرد كرد.
براي انواع سالاد ها يا كاناپه هاي سرد و نيز انواع سوپ ها و غذاهاي گرم و سس ها استفاده مي شود.
براي داشتن يك پيتزاي خوشمزه از اين پنير استفاده كنيد. بهترين دماي نگهداري آن 12 درجه سانتيگراد مي باشد و يا مي توان آن را در محفظه نگهداري ميوه در يخچال نگهداري نمود.
براي جلوگيري از خشك شدن سطح پنير، آن را در فويل شفاف بپيچيد.
براي طعم بهتر، نيم ساعت قبل از مصرف، از يخچال آنرا خارج كرده و در دماي اتاق نگهداريد.

2- پنير فيلافيلا: اين پنير را بعد از رنده كردن بايد در هر 100 گرم آن 2 قاشق سوپخوري خامه و 2 قاشق سوپخوري روغن زيتون مخلوط كنيد و روي پيتزا يا غذاي مورد نظر بريزيد.
اين پنير باعث كش آمدن مي شود.
فیلا فیلا به معنای کش دار بودن، نوعی پنیر پروسس پیتزا می باشد.این پنیر خواص بهتری نسبت به سایر پنیرهای پیتزا دارد که به چند مورد آن اشاره می شود:
پنیر فیلا فیلا از خاصیت ذوب بسیار استثنایی برخوردار بوده و به راحتی بر روی پیتزا پخش شده و به هیچ وجه آب نمی اندازد
یکی از خواص این محصول بالا بودن طول عمر فیلا فیلا در یخچال نسبت به سایر پنیرهای پیتزا می باشد که این مساله به شرایط بهداشتی و نحوه فرآیند انجام شده مناسب روی آن برمی گردد.
حتما باید پنیر رنده شده فیلا فیلا را 4 الی 5 دقیقه قبل از پایان پخت به پیتزا اضافه شود (یعنی پس از اضافه کردن پنیر رنده شده فیلا فیلا حداکثر 5 دقیقه در فر بماند) .
بهيچ وجه نبايد فريز شود. در غير اين صورت هنگام استفاده كش نمي آيد و چربي بيش از حد از آن جدا مي شود و پروتئين آن مي سوزد.

3- پنير بوتركيزه ( پنير كره اي) : بدليل داشتن عطر و بوي خاص اين پنير هنگام پخت آنرا با پنيرهاي ديگر مخلوط مي كنند.اين پنير به تنهايي كار كره و پنير صبحانه را انجام مي دهد.
از آن براي تهيه انواع ساندويچ ها، غذاهاي داراي گوشت و مرغ و ... استفاده مي شود.

4- پنير پارامسان: يك كيلو از آن ارزش غذايي 20 ليتر شير گاو را دارد. بنابراين براي كودكان بسيار مفيد است. صد گرم از اين پنير را با 300 گرم پنير موتزارلا مخلوط كنيد و روي پيتزا بريزيد.
رنده شده اين پنير براي سوپ و پاستا مناسب است.

5- پنير موتزارلا: مناسب ترين پنير براي پيتزا و لازانيا است. اين پنير به همراه روغن زيتون و نمك و فلفل و ريحان بعنوان يك پيش غذا مصرف مي شود.
جزء پنيرهاي كشدار است. مناسب براي رشد كودكان مي باشد (بعلت دارا بودن فسفر، كلسيم، و ويتامين)
چون سریع ذوب نمی شود در تهیه انواع سالاد و خوراک ها و ساندویچ های سرد استفاده می شود ترکیب این پنیر با گوجه فرنگی ، ریحان تازه و روغن زیتون از بهترین خوراکیهای روزهای گرم است

6-پنیر پروولون

این نوع پنیر دارای پوسته ی بیرونی براق و طلایی رنگ می باشد، پنیری است کشدار و از نظر شکل و اندازه و طعم دارای گونه های متفاوتی است، مثلا، با عطر یا بدون عطر، با طعم ملایم یا ادویه دار و تند. به طور کلی سه نوع مختلف از پنیر پروولون موجود می باشد.

1ـ پروولون شیرین
2ـ پروولون تند
3ـ پروولون دودی:
این پنیر بسیار غنی است و در هر کیلوی آن 4700 کالری وجود دارد، همچنین دارای 45? چربی و پروتئین می باشد و به عنوان دسر و برای پخت غذا قابل استفاده است و به عنوان چاشنی برای اسپاگتی های مختلف و پیتزاها و غذاهایی که در آن خمیر به کار برده اند نیز استفاده می شود و همچنین در غذاهایى که در فر تهیه می شود از خاصیت ذوب بسیار بالایی برخوردار است
7-توفو :

توفو پنیری است که از شیر سویا به دست میاد و اصلا کلسترول نداره و چربی خوبی داره معمولا در رژیمها میگن که از توفو استفاده کنین چون خواص خیلی زیادی داره
و میشه برای صبحانه و برای سالاد ها ازش استفاده کرد
با تشكر از سايت سايت سفره خونه
امضای صنم
چرخ بر هم زنم ار جز به مرادم گردد
من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۹-۱۰-۱۳۸۹ ۰۱:۰۱ عصر، توسط صنم.)
۲۹-۱۰-۱۳۸۹, ۱۲:۵۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
123
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 81


محل سکونت : تهران ، بچه ارومیه
ارسال: #2
RE: انواع پنير
پنیر فرآورده غذایی است که از شیر بریده شده تهیه می شود معمولاً در تهیه پنیر از شیر گاو استفاده می کنند، ولی گاهی از شیر بز و گوسفند هم پنیر تهیه می شود. این ماده در مناطق مختلف به گونه های متفاوتی تهیه می شود و نامهای جداگانه ای دارد. رنگ طبیعی پنیر بین سفید و زرد است، البته به برخی انواع پنیر هم سبزی یا ادویه اضافه می کنند که دلیلش ایجاد تنوع، در تولید انواع پنیر است. انواع متداول و پرزپطرفدار پنیر عبارتند از:


پنیر سوئیسی

به انواع پنیرهایی که اولین بار در کشور سوئیس تهیه شده اند پنیر سوئیسی گفته می شود. این نوع پنیرها شکل خاصی دارند یعنی در وسط قالب این پنیرها سوراخی وجود دارد. در این کشور ۴۵۰ نوع پنیر مختلف تولید می کنند که معمولا در تهیه ۹۹ درصد از آنها، از شیر گاو استفاده می شود و برای تهیه یک درصد باقیمانده از شیر بز یا گوسفند استفاده می کنند.



پنیر خامه ای

پنیر خامه ای نوعی پنیر نرم سفید است که طعم ملایمی دارد. تفاوت آن با پنیرهای دیگر در این است که پنیر خامه ای را به مدت طولانی نگهداری نمی کنند، بلکه به شکل تازه مصرف می شود.

این نوع پنیر در تهیه برخی دسرها از جمله کیک پنیری کاربرد دارد. روی برخی نانها از این پنیر می ریزند و همچنین در کنار خوراک ماهی آزاد از آن استفاده می کنند. پنیر خامه ای اولین بار در سال ۱۸۷۲ در ایالات متحده آمریکا تهیه شد و آن زمانی بود که یک لبنیاتی نوعی پنیر عرضه کرد که در تهیه آن به جز شیر کامل از خامه هم استفاده شده بود. سپس در سال 1880 یک تولید کننده پنیر که اهل نیویورک بود این پنیر را در داخل فویل بسته بندی و عرضه کرد.

از آنجا که در تهیه این نوع پنیر از شیرکامل به همراه خامه استفاده می کنند میزان چربی آن بالاست.



پنیر فتا

پنیر فتا نوعی پنیر است که داخل آب نمک قرار می گیرد تاریخچه تهیه آن مربوط به هزاران سال پیش و به کشور یونان بر می گردد. این نوع پنیر را فقط از شیر بز و گوسفند تهیه می کنند. پنیر فتا را پس از تهیه نمک زده و در درون محلول آب نمک یا خود آب پنیر به مدت سه تا چند ماه نگهداری می کنند، چون به محض بیرون آوردن از آب نمک، به سرعت خشک می شود. این نوع پنیر سفید رنگ است و معمولاً به شکل دایره تهیه می شود.

میزان چربی پنیر فتا از ۳۰ تا 60 درصد است، اما معمولاً آن را از شیری که تقریباً 54 درصد چربی دارد تهیه می کنند. روی پنیرهای فتا را با نوعی پوشش حفاظت کننده می پوشانند.

موارد استفاده : ویژه سالاد و غذاهای سرد و صبحانه است.







پنیر پارمسان

پنیر پارمسان نوعی پنیر سفت است که آن را پخته اند، اما فشرده نکرده اند. این نوع پنیر را از شیر گاو و بلافاصله پس از دوشیدن بعد از آنکه مقداری از چربی موجود در آن را گرفته اند، تهیه می کنند. برای تهیه این نوع پنیر به روش سنتی، خوراک گاوها فقط باید علف و یونجه باشد.

برای تهیه مایه این پنیر، تنها اجازه دارند آب پنیر طبیعی را با مایه پنیر تهیه شده از شیردان گوساله مخلوط نمایند. پنیری که با این روش تهیه شود، تا دو سال قابل نگهداری است و زمانی از آن می توانیم استفاده کنیم که پنیر کاملاً رسیده باشد.

پارمزان به دو نوع کهن و جوان وجود دارد پارمزان کهن طعمی بسیار عالی دارد و بهای بیشتری نسبت به پارمزان جوان دارد .

این پنیر جزو کالاهای تجاری به شمار می آید. در کشور ایتالیا ضوابط خاصی برای تهیه پنیر پارمسان وجود دارد. موارد استفاده از این پنیر زیاد است می توان رنده شده آن را روی انواع سسها ریخت یا همراه با نان و گوجه فرنگی میل کرد.

موارد استفاده : سس ها ، سوپ ها ، پاستاها و خوراک های با برنج و غذاهای داخل فر



چدار
پنیری انگلیسی که تکه تکه های بریده شیر را روی هم قرار می دهند و به همین دلیل به این اسم مشهور شده است چدار دارای چربی حدودا ۴۸ % در ماده خشک است و گونه ای از ان به سبب استفاده از رنگ پرتقال نارنجی است و بهای گرانتری نسبت به چدار معمولی دارد



گودا
پنیر معروف هلندی است که وطن اصلی ان شهر کوچکی است به همین نام در ابتدا از شیر خام تهیه شده است اما از اوایل قرن بیستم با شیر پاستوریزه تهیه می شود گدا دارای ۴۸ % چربی در ماده خشک است

موارد استفاده : به سبب ذوب شدن سریع برای غذاهای که داخل فر پخته می شوند مناسب است



پنیر موتزارلا

پنیری ایتالیایست که در ایران به اشتباه به ان مازارلا یا موزارلا گفته می شود به سبب تولید فراوان و عم دستیابی به شیر گاو میش از شیر گاو ساخته می شود ایتالیا یی ها از دیر باز برای پخت پیتزا از ان استفاده می کردند

پنیر موزارلا در انواع تازه دودی و نوعی که آب آن را تا حدی گرفته اند عرضه می شود. جهت حفظ حالت طبیعی پنیر البته به مدت چند روز، آن را در آب پنیر نگهداری می کنند. برای تهیه این پنیر باید شیر ترش شده را با آب پنیر گرم، مخلوط کرد، سپس مواد را با دست کشیده و ورز می دهند تا بافت ترد و لطیفی حاصل شود.

در پایان یادآور می شویم پنیر دارای مقدار زیادی مواد سفیده ای، چربی، کلسیم و فسفر است. ویتامینA،B و Cنیز دارد. البته پنیری که از شیر پرچرب تهیه شود، ارزش غذایی بیشتری دارد.

در ضمن طرز تهیه آن را هم که می دانید. شیر را کمی گرم می کنیم، بعد پنیر مایه را به آن می زنیم به فاصله چند ساعت مانند ماست می بندد سپس آن را در کیسه می ریزیم تا آبش برود و سفت شود.

موارد استفاده: چون سریع ذوب نمی شود در تهیه انواع سالاد و خوراک ها و ساندویچ های سرد استفاده می شود ترکیب این پنیر با گوجه فرنگی ، ریحان تازه و روغن زیتون از بهترین خوراکیهای روزهای گرم است



بوترکیزه
پنیر چرب المانیست که انواع ۴۰ ، ۵۰ و ۶۰ % چرب ان تولید می شود

موارد استفاده : به علت چربی زیاد وطعم خوب ان برای غذاهای داخل فر و رنده شده آن برای سالاد های سرد و به صورت ورقه ای برای صبحانه مناسب است


پنیر پروولون

این نوع پنیر دارای پوسته ی بیرونی براق و طلایی رنگ می باشد، پنیری است کشدار و از نظر شکل و اندازه و طعم دارای گونه های متفاوتی است، مثلا، با عطر یا بدون عطر، با طعم ملایم یا ادویه دار و تند. به طور کلی سه نوع مختلف از پنیر پروولون موجود می باشد.

1ـ پروولون شیرین

2ـ پروولون تند

3ـ پروولون دودی

این پنیر بسیار غنی است و در هر کیلوی آن ۴۷۰۰ کالری وجود دارد، همچنین دارای ۴۵گرم چربی و پروتئین می باشد و به عنوان دسر و برای پخت غذا قابل استفاده است و به عنوان چاشنی برای اسپاگتی های مختلف و پیتزاها و غذاهایی که در آن خمیر به کار برده اند نیز استفاده می شود و همچنین در غذاهایى که در فر تهیه می شود از خاصیت ذوب بسیار بالایی برخوردار است.



پنیر کممبر

کممبر از مهمترین پنیرهای فرانسوی است که به پنیر عشق مشهور شده است.کممبر دارای طعمی متفاوت و تند می باشد که هر چه بیشتر برسد نرمتر و بوی آن تند تر می گردد. سطح بیرونی این پنیر با کپک خوراکی سفید رنگ به طور کامل پوشانده شده است. کممبردارای بافت نرم و کش دار است که بعنوان مزه همراه بیسکویت نمکی،کراکر، انگور، هندوانه، بادام تفت داده و انجیر می تواند مورد استفاده قرار گیرد.







پنیر آبی یا بلو چیز

نامی کلی برای انواعی از پنیر است که از شیر گاو، گوسفند یا بز و به کمک کپک خوراکی آبی رنگی از خانواده پنیسیلین تهیه می‌شود. این نوع پنیر بیشتر در سالادها و یا به عنوان مزه استفاده می‌شود و طعم مخصوصی دارد.فرایند تولید آن حدود ۲ ماه طول میکشد و هر چه بماند خوشمزه تر و البته گران تر میشود

به خاطر وجود طعم تیزش معمولا مانند خاویار یا شامپاین طرفداران خاص دارد
پنیر آبی را در پوششی بدون منفذ نگهداری کنید چرا که کپک‌های روی آن خیلی راحت به سایر مواد غذایی نفوذ می‌کنند.

معمولا براساس محل تولید آن اسامی مختلفی دارد برای مثال پنیر گورگونزولا ،استیلتون، راکفورت و… هر نوع بلوچیز خصوصیات ویژه و جذاب خود را دارد، تغییرات جزیی در طعم، بافت و یا نقش هنرمندانه رگه های آبی، بلوچیز را تبدیل به پنیری بی نظیر می کند.یک کیلو پنیر بلوچیز ارزش غذایی معادل ۱۲ـ۱۰ لیتر شیرگاو را دارا می‌باشد و سرشار از مواد معدنی، فسفر و کلسیم است. طعم قوی و بوی تند بلوچیز این پنیر را از سایر پنیرها متمایز می‌سازد.



پنیر اسرم

پنیر اسرم یکی از مشهورترین پنیرهای دانمارکی می باشد و خاستگاه آن در یکی از روستاهای شمال زیلند در دانمارک است. عطر و طعم کره ایی این پنیر با طولانی شدن دوران رسیدن آن بهتر و قوی تر می گردد. هر کیلو گرم این پنیر پر انرژی و با ارزش است و از ۱۵ کیلوگرم شیر تازه گاو تهیه می گردد. این پنیر در انواع ساندویچ های سرد و گرم می تواند مورد استفاده قرار گیرد.



پنیر فیلا فیلا یا پنیر پیتزا انگلیسی

فیلا فیلا به معنای کش دار بودن، نوعی پنیر پروسس پیتزا می باشد.این پنیر خواص بهتری نسبت به سایر پنیرهای پیتزا دارد که به چند مورد آن اشاره می شود: پنیر فیلا فیلا از خاصیت ذوب بسیار استثنایی برخوردار بوده و به راحتی بر روی پیتزا پخش شده و به هیچ وجه آب نمی اندازد . یکی از خواص این محصول بالا بودن طول عمر فیلا فیلا در یخچال نسبت به سایر پنیرهای پیتزا می باشد که این مساله به شرایط بهداشتی و نحوه فرآیند انجام شده مناسب روی آن برمی گردد.

حتما باید پنیر رنده شده فیلا فیلا را ۴ الی ۵ دقیقه قبل از پایان پخت به پیتزا اضافه شود یعنی پس از اضافه کردن پنیر رنده شده فیلا فیلا حداکثر ۵ دقیقه در فر بماند
پنیر فیلا فیلا به علت داشتن بافت امولسیونی به هیچ وجه نباید به صورت فریز شده مصرف گردد.بهترین دما برای نگهداری این محصول ۴ الی ۸ درجه سانتی گراد در یخچال معمولی می باشد.چنانچه این پنیر اشتباها فریزر گردد، معایب زیر در هنگام پخت پیتزا پدیدار خواهد شد:

ــ کوتاه شدن بافت پنیر و نهایتا کاهش قابلیت کشدار شدن پنیر؛

ــ جدا شدن بیش از حد چربی در هنگام ذوب.

ــ سوختن پروتئین ها .

موارد مصرف پنیر فیلا فیلا در پیتزا، انواع غذاهای ایتالیایی و سوپ ها می باشد.


توفو
توفو پنیری است که از شیر سویا به دست میاید و اصلا کلسترول ندارد و چربی خوبی دارد معمولا در رژیمها گفته میشود که از توفو استفاده کنید چون خواص خیلی زیادی دارد و برای صبحانه و سالاد ها میتوان از آنها استفاده کرد

منبع ikomak.com
امضای samir
خوشبختي وقتي اسمش خوشبختي که بين همه تقسيم بشه.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۷-۱۰-۱۳۹۱ ۰۶:۵۳ صبح، توسط admin.)
۲۷-۱۰-۱۳۹۱, ۰۴:۴۹ صبح
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از samir به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mana88



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد