ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
خوش آمدید ورود یا ثبت نام


 
امتیاز موضوع:
  • 75 رأی - میانگین امتیازات: 2.28
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

انواع پيتزا با ماكروفر

ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5203


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #1
انواع پيتزا با ماكروفر
بدوين بياين بساط پيتزا به راهه زود.....
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
۲۹-۱۰-۱۳۸۹, ۰۹:۴۶ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
100
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 250


محل سکونت :
ارسال: #2
RE: انواع پيتزا با ماكروفر
ساده ترين روش تهيه پيتزا با ماكروفر ال جي ( سولاردوم):
مواد لازم:
خمير آماده
سوسيس
كالباس
گوشت چرخ كرده سرخ شده
رب گوجه
ذرت
قارچ
فلفل دلمه
روغن مايع
پنير پيتزا رنده شده

مواد داخل پيتزا كه سليقه اي است . من دقيقا اين مواد رو (گاهي با گوشت يا بدون گوشت) استفاده مي كنم.
طرز تهيه : ابتدا روي بشقاب سراميكي يا ظرف پيركس يك قاشق غذاخوري روغن مايع مي ريزيم تا خمير به بشقاب بعد از پخت نچسبد. روغن رو پخش كنيد تا تمام بشقاب آغشته بشه. خمير پيتزا را در بشقاب بگذاريد نصف قاشق غذاخوري رب گوجه رو روي خمير بماليد تا تمام سطح آن پوشيده شود. سپس يك لايه پنير پيتزا روي رب بريزيد و روي پنير موادي رو كه دوست داريد و در قطعه هاي كوچيك بريده شده بريزيد . ودر نهايت يك لايه پنير پيتزا روي آن بريزيد براي زيبا تر شدن مي تون مقداري(چند دانه) از ذرت و فلفل دلمه را روي پنير ريخت.

روش پخت:
بشقاب پيتزا را روي سيني فلزي قرار دهيد دكمه persian speed cook را فشار دهيد ليست 12 غذا كه دستور پخت آن در حافظه دستگاه ذخيره شده مي آيد. با پيچاندن دكمه كنترل( مثل دكمه ولوم ضبطه) عدد مربوط به پيتزا (شماره 7) رو انتخاب كنيد . دكمه enter را بزنيد تا وزن پيتزا رو از شما بپرسد (0.2kg) مناسب مي باشد. سپس دكمه استارت را بزنيد. دستگاه 8 دقيقه براي پخت اختصاص مي دهد و پخت پيتزا شروع مي شود.
پس از اتمام پخت اگر دوست داريد كه بيشتر از اين پيتزا برشته شود سه پايه بلند دستگاه را روي سيني بگذاريد و بسته به دلخواه از گريل بالاي دستگاه= گريل 1 استفاده كنيد( خودم 1تا 1:30 دقيقه پس از پخت از گريل استفاده مي كنم)
پيتزاي خوشمزه شما آماده است نوش جان.
۲۹-۱۰-۱۳۸۹, ۱۱:۱۹ صبح
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از beautymemol به دلیل این ارسال سپاس کرده.
yarauf
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
404
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 542


محل سکونت : زیر سقف آسمون
ارسال: #3
RE: انواع پيتزا با ماكروفر
ممول جون خميرش اگه آماده باشه آره مي پزه اما اگه خودت درستش كرده باشي بايد اول بدون پنير بزاري در اين صورت بايد كمي سس موادت بيشتر هم باشه كه خشك نشه و موادت رو طي دو مرحله به خمير اضافه كني مدت زمانش واسه من چشميه بعد از 15 مين چكش مي كنم -البته با خود ماكرو هم مي توني كار كني اما بيشتر خشك ميشه ولي با كانوكشن دقيقا مثل فر باهاش ميشه كار كرد.- وقتي خمير پخت بخش دوم مواد رو اضافه مي كني كه سس كمتري هم داره + پنير كه من توصيه مي كنم از دو مدل پنير استفاده كني كه موتزرلا يكيش باشه من معمولا قاطي بخش دوم موادم پنير گودا اضافه مي كنم.
امضای صنم
چرخ بر هم زنم ار جز به مرادم گردد
من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک
۲۹-۱۰-۱۳۸۹, ۱۱:۵۱ صبح
یافتن سپاس نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
404
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 542


محل سکونت : زیر سقف آسمون
ارسال: #4
RE: انواع پيتزا با ماكروفر
(۲۹-۱۰-۱۳۸۹ ۱۱:۲۵ صبح)beautymemol نوشته شده توسط:  
(۲۹-۱۰-۱۳۸۹ ۱۱:۲۱ صبح)sima نوشته شده توسط:  صنم جون ممنون اگه موارد ديگه اي هم بلدي لطفا تايپيكشو بزن تا ما هم ياد بگيريم بي زحمت ( لطفا برای مشاهده تمام محتویات خانوم گل با کلیک بر روی لینک ثبت نام مراحل عضویت را طی فرمایید .)

موافقم . صنم جون يعني فقط پيش گرمايش و گريل . خميرش ميپزه اونوقت؟

اول پيش گرمايش بعد هم خود گرمايش( كانوكشن) و در مرحله آخر گريل!
۲۹-۱۰-۱۳۸۹, ۱۱:۵۲ صبح
یافتن سپاس نقل قول
مدیر بازنشسته

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
500
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 336


محل سکونت : تهران
ارسال: #5
RE: انواع پيتزا با ماكروفر
پيتزا مخلوط (گوشت و قارچ)


300 گرم گوشت چرخ كرده
يك عدد پياز متوسط (رنده شده)
نصف پيمانه فلفل دلمه اي (خرد شده)
يك پيمانه قارچ (خرد شده)
100 گرم پنير پيتزا (رنده شده)
يك عدد خمير پيتزا آماده
به مقدار كافي نمك و فلفل

گوشت را با پياز رنده شده و نمك مخلوط مي كنيم و گوشت را ورز مي دهيم ظرف مسطحي را انتخاب كرده و كف آنرا چرب مي كنيم و ظرف را به مدت 2 دقيقه قدرت 100% در مايكروفر مي گذاريم تا داغ شود سپس گوشت را با قطر نازك در آن پهن مي كنيم ظرف را بدون در به مدت 4-5 دقيقه قدرت 80% در مايكروفر مي گذاريم. (مثل كباب تابه اي)
بعد از در آوردن گوشت, خمير را به تنهايي روي سه پايه فلزي قرار مي دهيم و آنرا به مدت 2-1 دقيقه قدرت 60% در مايكروفر مي گذاريم تا آب خمير كمي گرفته شود. سپس با سس گوجه فرنگي سطح خمير را مي پوشانيم و روي آنرا كمي پنير پيتزا رنده شده مي ريزيم. گوشت را خوب به هم مي زنيم تا باز شود و با بقيه مواد را كه به شكل دلخواه ولي با قطر نازك خرد شده اند را روي خمير مي ريزيم و لابه لاي آنرا پنير مي پاشيم, پيتزا را روي سه پايه فلزي قرار مي دهيم و دستگاه را به مدت 8-6 دقيقه با مايكرو 60% و گريل روشن مي كنيم (كليد تركيبي) تا هم پيتزا پخته و هم سطح آن برشته شود. (بهتر است بعد از گذشت 3 دقيقه از اين زمان, دوباره پنير روي پيتزا اضافه شود.)


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
   
۹-۱-۱۳۹۰, ۰۲:۳۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
10,858
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 16497


محل سکونت : Iran
ارسال: #6
RE: انواع پيتزا با ماكروفر
اینم پیتزایی که دیشب پختم
اولین پیتزای زندگی مشترک

ولی تو فر بیشتر دوست دارم
زیر خمیرش برشته نشد اصلا فقط پخت
سولاردوم من ژولیت هست
با برنامه C5 پختمش

( لطفا برای مشاهده تمام محتویات خانوم گل با کلیک بر روی لینک ثبت نام مراحل عضویت را طی فرمایید .)



( لطفا برای مشاهده تمام محتویات خانوم گل با کلیک بر روی لینک ثبت نام مراحل عضویت را طی فرمایید .)
امضای Galaxy
۳۱-۳-۱۳۹۰, ۰۹:۰۰ صبح
یافتن سپاس نقل قول



تبلیغات
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد