تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 11 رای - 2.45 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اُرنج گلاسه
#1
مواد لازم
آب پرتقال: 2/1 لیوان
بستنی وانیلی یا پرتقالی: 3 تا 4 اسکوپ
سن ایچ یا شهد مربای پرتقال: 1 قاشق غذاخوری
شکر در صورت ترش بودن آب پرتقال: 1 تا 2 قاشق غذاخوری
ژله پرتقال: 2/1 بسته

طرز تهیه

مرحله 1 - ژله را با 1 لیوان آب جوش حل کرده و بعد از اینکه کمی سرد شد در جام ریخته و جام را بصورت کج در یخچال قرار دهید تا ژله بسته شود.

مرحله 2 - لبه جام را داخل شهد مربا زده و سپس داخل پودر ژله بغلطانید.

مرحله 3 - مقداری یخ را پوره کرده و داخل جام ریخته، سپس بستنی را افزوده و در آخر آب پرتقال را اضافه کنید.

مرحله 4 - روی سطح گلاسه را اسپری خامه زده و با نی و قاشق سرو نمائید.



نکات

می توانید ژله را بصورت ساده ته جام بریزید و یا در ظرفی جداگانه درست کرده، سپس برش زده و بصورت خرده ژله ته جام بریزید.

در صوریتکه آب پرتقال ترش بود، شکر به آن افزوده و مخلوط کنید، سپس مورد استفاده قرار دهید.


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
پاسخ }
#2
[عکس: 20150425141845_IMG_3208.JPG]
Flowerysmile
پاسخ }