خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 35 رأی - میانگین امتیازات: 2.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

اِمپانادا تن ماهی (Empanadas au thon)

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,305
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23859


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
اِمپانادا تن ماهی (Empanadas au thon)
امپادانا همون پیراشکی هست در زبان اسپانیایی


مواد لازم برای خمیر :
آرد گندم : ۳۵۰ گرم
کره : ۱۵۰ گرم
نمک : ۱ قاشق چای خوری
آب : حدود ۱۲۰ میلی لیتر

مواد لازم برای محتویات امپانادا :
تن ماهی : حدود ۱ و نیم قوطی (۲۲۰ گرم)
فلفل دلمه ای : ۲ عدد کوچک (یکی سبز یکی قرمز)
پوره گوجه فرنگی : ۲۰۰ گرم
پیاز خرد شده : ۱ قاشق غذا خوری
فلفل جالاپنو : ۲ عدد (اختیاری)
تخم مرغ : ۱ عدد کاملا پخته
زیتون سبز : ۱۰ عدد خرد شده
روغن زیتون : ۲ قاشق سوپ خوری


طرز تهیه :
برای آماده کردن خمیر، آرد و نمک و کره را مخلوط کنید. آب را به آن اضافه کنید و ورز دهید.
بعد از اینکه کاملا ورز دهید که خمیر یک دست شد آن را به صورت یک گوله در نایلون گذاشته و بگذارید در دمای اتاق ۳۰ دقیقه بماند.
دراین فرصت محتوی امپانادا را درست کنید.


طرز تهیه محتوی امپانادا :
پیاز و فلفلهای خرد شده را در روغن زیتون داغ تف دهید.
زمانی که پیازها طلایی شد تن ماهی روغن گرفته شده و پوره گوجه فرنگی و فلفل را اضافه کنید. طبخ غذا را تا زمانی که آب غذا کاملا تبخیر شود ادامه دهید.
تخم مرغ خرد شده و زیتونها را به آن اضافه کنید و نمک بزنید.


طرز پیچاندن امپانادا :
خمیر را روی میز کاملا پهن کنید. ضخامت خمیر حدود ۳ میلیمتر باید باشد.
سپس با یک کاسه یا نعلبکی دایره هایی به قطر حدود ۱۲ سانت روی خمیر ببرید. وسط هر کدام از دایره ها یک قاشق از مواد آماده شده را بریزید.
سپس یک طرف خمیر را روی طرف دیگر قرار دهید و لبه های آن را مانند عکس به هم ببندید.
روی امپانادا ها را میتوانید زرده تخم مرغ بمالید تا موقع پختن طلائی شود.
امپانادا ها روی سینی فر قرار دهید و درفر در دمای ۲۰۰ درجه بگذارید.
حدود ۱۵ دقیقه طول میکشد تا امپانادا آماده شود و نوش جان کنید.


[تصویر:  20120102104605_empanadasauthon1.jpg]

[تصویر:  20130627120616_20120102104526_empanadasauthon2.jpg]
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۲-۱۰-۱۳۹۰, ۰۱:۱۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
parza, niloofar00
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,305
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23859


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
RE: اِمپانادا تن ماهی (Empanadas au thon)
(۱۲-۱۰-۱۳۹۰ ۰۲:۰۶ عصر)naze2002ir نوشته شده توسط:  بکینگ پودر نمی خواهد؟

نه
تو دستورش هیچ جور حجم دهنده ای نبود
سایتهای خارجی رو هم چک کردم

از خمیرشم معلومه اصلا پف نداره

(۱۲-۱۰-۱۳۹۰ ۰۸:۵۸ عصر)سیندرلا22 نوشته شده توسط:  یه سوال من می خوام الان درست کنم وزنه ندارم میشه به پیمانه بگین
و دیگه اینکه به جای فلفل دلمه ای و زیتون چیز دیگه ای توش بریزم اخه ندارم

اینجا تبدیل واحد های اندازه گیری کامل هست
http://www.khanoomgol.com/thread-3492.html

این دستور اصلی این غذاست ولی دیدم که ذرت و سیب زمینی آبپز هم میریزن
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۲-۱۰-۱۳۹۰, ۰۸:۱۸ عصر
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
اسما حسینی
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
747
تاریخ عضویت:
شهريور ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 1750


محل سکونت : تهران
ارسال: #3
RE: اِمپانادا تن ماهی (Empanadas au thon)
به خاطر اینکه تایپک اضافی باز نکنم دستور پیراشکی تن ماهی رو اینجا میزارم.
اگه اشتباه بود مدیران زحمت حذف رو بکشند.Hanghead
من از این خمیر آماده ها استفاده کردم
مواد داخل:
تن ماهی.ژامبون گوشت دودی.شوید فراوون.ذرت.پ.در سیر.کمی نمک و فلفل
[تصویر:  20120714092721_DSC01419.jpg]
امضای فائزه بانو
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...married in]
۲۴-۴-۱۳۹۱, ۱۱:۰۷ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از فائزه بانو به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, elipari, parza, اسما حسینی, niloofar00
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,508
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 6898


محل سکونت : تهران
ارسال: #4
RE: اِمپانادا تن ماهی (Empanadas au thon)
مواد میانی تن ماهی-فلفل دلمه ای رنگی-قارچ-زیتون خرد شده-پیاز-جعفری-آویشن-نمک-فلفل قرمز
خمیر رو با این دستور درست کردم

[تصویر:  20140724025735_010520158115.jpg]

[تصویر:  20140724025536_010520158120.jpg]

[تصویر:  20140724025555_010520158124.jpg]

[تصویر:  20140724025615_010520158125.jpg]
امضای elipari
[تصویر:  20140713163852_url.jpgss.jpg]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲-۵-۱۳۹۳ ۰۲:۱۲ صبح، توسط elipari.)
۲-۵-۱۳۹۳, ۰۲:۰۴ صبح
یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از elipari به دلیل این ارسال سپاس کرده.
سمیرااا, parza, elhaam, اسما حسینی, mohammad reza, parii banooo, Galaxy, niloofar00, mozhgan57, vidia



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد