تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اکبر جوجه
#1
مواد لازم برای 6 نفر:
جوجه 3 عدد
روغن مایع یک قوطی
کره 500 گرم
رب انار ملس

روش تهیه:
به جوجه نیاز داریم نه مرغ گنده
جوجه هارو از وسط نصف کنین و بدون اینکع چیزی بهش بزنین بچینین تو یه قابلمه گود

[عکس: 20130917141858_DSC07891.jpg]

روغن و کره رو بریزین روش
حالا یه آبکش یا توری سرخ کن قابلمه رو بذارین روی مرغا تا فشرده ته قابلمه بمونن و بذارین رو شعله متوسط

[عکس: 20130917140917_DSC07895.JPG]

شک نکنین که اجاقتون کثیف میشه پس میتونین فویل بکشین

[عکس: 20130917141050_DSC07893.JPG]

بعد از یه ساعت حرارت رو کمتر کنین و بذارین سه چهار ساعت ملایم سرخ بشه و بپزه

[عکس: 20130917141201_DSC07897.JPG]

[عکس: 20130917141615_DSC07898.JPG]

باید بذارین تا خوووب مغز پخت و خوشرنگ بشه

[عکس: 20130917141505_DSC07899.JPG]

بعد با پلو و رب انار و البته روغن مرغYum2 سرو کنین
البته همراه نمک و فلفل قرمز
اگه به مرغ چیزی بزنین بخصوص نمک اون حالت نرمی شو از دست میده و گوشتش سفت میشه

[عکس: 20130917141646_DSC07905.JPG]

این مرغ اینقدر پنبه ای میشه که تا چنگال بزنین وا میره
روغن و کره ش هم که محشره
میتونین توش بازم مرغ یا بادمجون سرخ کنین

مرسی از همسر دوستم بهارجان که زحمت پختش رو کشیدن و من عکس گرفتم بعدم کاش اجاقم تمیز میکردنDash2


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
(۲۶-۰۶-۱۳۹۲, ۰۲:۱۴ ب.ظ)radon نوشته:  ببخشید گیسو جان اون سیاهه چیه وسط روغن؟

(۲۶-۰۶-۱۳۹۲, ۰۲:۳۱ ب.ظ)nafasam-a نوشته:  Wavesmileدوتاسوال
چرا رنگ مرغا قرمز شد؟ چیزی بهش زدید؟
توری رو چطوری باید بزاریم روز مرغ؟
ممنونم گیسو جانFlowerysmile

چون مرغا تو قابلمه ای که توری سرخکن داشت جا نشد و از قالبمه بزرگتر استفاده کردیم،یه آبکش فلزی گذاشتیم روی مرغا و یه سنگ گذاشتیم روش که مرغا پایین بمونن و درشو بست

مرغا باید کف قابلمه بمونن و روشون رو روغن بگیره تا یکدست بپزه و سرخ بشه
علت قرمر شدن مرغ هم پختنش تو کره و روغن به مدت تقریبا 4 ساعتهDash2 از 12 مرغارو گذاشت تو دیگ 4 بهمون ناهار داد ضعف کردیم

هیچی هیچی به مرغا نزد حتی فلفل

(۲۲-۰۷-۱۳۹۲, ۰۷:۳۸ ق.ظ)saghar85 نوشته:  گيسو جون سلام من ديشب درست كردم ولي مرغش خيلي خيلي خشك شد مثل چوبDash2 همه مراحل رو انجام دادم ولي نميدونم چرا اينجوري شد خواهر شوهري بيچاره كلي دلداريم داد كه خوشمزه شدهConsoling ولي اصلا اصلا نرم و پنبه اي نبود cryingcrying ولي رنگش مثل همينا شده بود تازه با اينكه مرغاكامل داخل روغن بودن وقتي مي خواستم صافي رو از روش بردارم پوستش كلا به صافي چسبيده بود crying

عزیزم حرارت میبایست کم باشه و بعضی وقتا هم صافی ورداری و چک کنی
با این روش من چند بار اکبر جوجه خوردم هیچ وقت جز پوستش،گوشتش خشک نبودDunnof
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#3
[عکس: 20131016170407_DSCF3745.JPG]

من با جوجه درسته درست کردم هر کدوم 600 گرم بود Yum2
پاسخ }
#4
[عکس: 20131105204104_DSC09615.jpg]

[عکس: 20131105205015_20130609200053_DSC07268.jpg]
در کـــــودکــی...
در کـــُـدام بــــــــــــآزی ، راهــــــت نــَــدادنــد ،
کــــــه امـــــروز ، انـــــقَــدر دیـــــوانه وار
تــــشنـــه ی " بــــــــــازی کـَــردن " بــــــــا آدم هــــــــایی ؟
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
اینقدر هولم کردن نذاشتن برشته بشه Dash2Dash2

[عکس: 20131203175419_IMG2031758935.jpeg]
در کـــــودکــی...
در کـــُـدام بــــــــــــآزی ، راهــــــت نــَــدادنــد ،
کــــــه امـــــروز ، انـــــقَــدر دیـــــوانه وار
تــــشنـــه ی " بــــــــــازی کـَــردن " بــــــــا آدم هــــــــایی ؟
پاسخ }
#6
اینم اکبر جوجه من گیسو جون عاشقتتتتتتتم .
من به عشقش این غذا میرم ساری و نوشهر اما حالا خودم به لطف شما عینش رو پختم مرسییییdancy

[عکس: 20131215194437_PIC_1885.jpg]
[عکس: 20151006172726_pic307_www.jahaniha.com_54.jpg]
پاسخ }
#7
(۲۵-۰۹-۱۳۹۲, ۱۲:۰۰ ب.ظ)آرمیستا نوشته:  گیسو جون عزیزم میتونی میزان مواد رو برای یه جوجه هم بگی!؟ و این که چقدر زمان برای پخت 1 جوجه بدیم که گوشتش خشک نشه
و اینکه برای اون مقداری که تو دستور بود برای چند نفر ؟

سلاام جسارتا من تجربه خودم رو میگم, من برای 3 نفر 1 جوجه 1.200 گرمی گرفتم اضافه هم اومدش. من هرکاری کردم تو کتم نرفت که نمک نپاشم و روغن هم نصف قوطی رو ریختم یعنی 400 گرم . بعد یه ظرف گذاشتم رو مرغ و به زور در قابلمه رو بستم یه چیز سنگینم گذاشتم رو در قابلمه.
همونطور که گیسو جون گفته بود 1ساعت اول رو با شعله متوسط رو به کم و 2تا 3 ساعتم با شعله کم گذاشتم آروم بپزه. و 4 بار هم بهش سر زدم و زیرو روش کردم. عالییییییییییی بود خودش نرم و لطیف و پوستش هم کاملا برشته بود.Flowerysmile
[عکس: 20151006172726_pic307_www.jahaniha.com_54.jpg]
پاسخ }
#8
بسیوووو بسیووور عالیییییی
مرسی گیسو جونی
فقط من رب انار نداشتم . واسه سس اش یه ذره پیاز داغ درست کردم و بش رب آلوچه زدم ترکیبش خوب بود

[عکس: 20131218152527_DSC_3065.jpg]
[عکس: countdown.php?width=400&height=128&bg=59...married in]
Created by Wedding Favors
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#9
منم نمک میزنم angelic

[عکس: 20140120211058_DSC_0141.JPG]
پاسخ }
#10
[عکس: 20140216131858_DSCF4089.JPG]
پاسخ }