خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 2.92
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

اگر از مایکروفر استفاده میکنید حتما این مطلب را بخوانید!!

مدیر بازنشسته

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,628
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه عکاسی

اعتبار: 2212


محل سکونت : کوردستان
ارسال: #1
Kate اگر از مایکروفر استفاده میکنید حتما این مطلب را بخوانید!!
اگر از مایکروفر استفاده می کنید این مطلب بسیار مهم را بخوانید



[تصویر:  20120222144658_ExplodingWater-3.jpg]


یک فرد 26 ساله جهت درست کردن یک فنجان قهوه، یک لیوان آب را در مایکروفر قرار داد (کاری که قبلا بارها انجام داده بود). دقیقا نمی دانم چه زمانی را روی دستگاه تنظیم کرد اما او به من گفت که قصد داشته آب به جوش برسد. وقتی که دستگاه خاموش می شود، ایشان لیوان محتوی آب را از مایکروفر خارج می کند. او می گوید وقتی لیوان را برداشتم آب نمی جوشید، اما بلافاصله تمام آب داخل لیوان بصورت انفجاری به صورتش پاشیده شد و لیوان سالم و خالی در دستش باقی ماند تا زمانی که او لیوان را زمین انداخت. تمام صورتش تاول زد و دچار سوختگی درجه یک و دو گردید، به گونه ای که ممکن است جای زخمها بر صورتش بماند. همچنین ممکن است بخشی از بینایی چشم چپ ایشان از دست برود.

زمانی که ایشان در بیمارستان بود، پزشک معالج ایشان گفت که موارد دیگری مشابه اتفاقی که برای ایشان افتاده مشاهده کرده است و هیچگاه نباید آب خالص را به تنهایی در دستگاه مایکروفر قرار داد. اگر قصد گرم کردن به این روش را داریم باید حتما چیزی درون لیوان قرار داده شود تا انرژی کسب شده توسط آب پخش گردد. مثلا یک همزن چوبی یا چای کیسه ای یا چیز دیگر. اما به هر حال بهترین راه جوش آوردن آب استفاده از کتری است و نه مایکروویو.

[تصویر:  20120222144747_ExplodingWater-1.jpg]


توضیح: یک شرکت سازنده اجاق مایکروویو از طریق ایمیل:

از تماس شما متشکریم. خیلی خوشحال می شوم که بتوانم به شما کمکی کنم. مطلبی که گفته شد صحیح است. آب یا هر مایعی که اشعه ی مایکروویو کسب می کند و به دمای جوش می رسد الزاما همیشه به حالت جوشش حباب نمایان نمی شود (و قل قل نمی کند). بلکه ممکن است دمای بسیار زیادی کسب کند اما همچنان بی حرکت و بدون حباب بماند و قل قل نکند مایع یا آبی که دمای فوق العاده زیاد را توسط امواج مایکروویو کسب می کند ممکن است پس از حرکت دادن و یا هم زدن و یا مثلا قراردادن چای کیسه ای در آن به حالت ظاهری جوشیدن برسد و قبل از آن هیچ نشانه ای از جوشیدن و دمای بالا از خود نشان ندهد. برای جلوگیری از این اتفاق و جلوگیری از صدمه دیدن هرگز هیچ مایعی را به اندازه یک لیوان، بیشتر از دو دقیقه در مایکروویو قرار ندهید. همچنین بعد از خاموش شدن مایکروفر اجازه دهید سی ثانیه مایع همچنان در مایکروفر باقی بماند و آن را قبل از سی ثانیه بیرون نیاورید.
۳-۱۲-۱۳۹۰, ۰۵:۱۸ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  چرا خسته ام؟ اگر احساس خستگی میکنید بخوانید! sila 0 393 ۱۹-۲-۱۳۹۱ ۰۶:۳۹ عصر
آخرین ارسال: sila


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد