خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

اگر باردارید، این غذاها را نخورید


وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
110
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۱
مدال ها



محل سکونت :
ارسال: #1
اگر باردارید، این غذاها را نخورید
اگر باردارید و منتظر به دنیا آوردن یک نوزاد سالم بهتر است دور خوردن بعضی از خوراکی ها را خط بکشید.


شما می توانید از خوردن خیلی از خوراکی ها لذت ببرند اما لازم است در انتخاب برخی از غذاها و خوراکی ها هم دست و دلتان بلرزد و بی خیال امتحان آنها در این دوران شوید.

جگر و سایر امعاء و احشاء گوسفند و گاو

اگر چه جگر و مواد تهیه شده از احشاء حیوانات، دارای آهن و فولات هستند این مواد همچنین حاوی غلظت زیادی از ویتامین A هستند. هر 100 گرم از این مواد حاوی 13 هزار تا 40 هزار واحد بین المللی ویتامین A است که بیش از 15 برابر نیاز زن باردار است. مصرف مقادیر زیاد ویتامین A برای جنین در حال رشد در سه ماهه ی اول بارداری مُضر است. در نتیجه بهتر است از خوردن غذاهایی که حاوی مقادیر زیادی ویتامین A هستند مثل جگر، روغن‌ هایی که از کبد حیوانات تهیه می ‌شود و سایر امعاء و احشاء حیوانات پرهیز کنید. این قانون شامل حال شیر، پنیر، ماهی چرب، تخم‌ مرغ و غذاهایی با بتاکاروتن مثل هویج، میوه‌ های قرمز و نارنجی و سبزیجات و سبزیجات برگ ‌سبز نمی شود.

مغز حیوانات
مغز حیوانات حاوی باکتری‌ های مُضری چون لیستریا هستند که می تواند شما را دچار بیماری لیستریوز کند. اگر چه لیستریوز تنها دارای علامتی شبیه به آنفلوآنزا در مادر می ‌شود، این بیماری می ‌تواند به شدت جنین در حال رشد را تحت تاثیر قرار داده و سبب سقط، مرده‌ زایی یا بیماری ‌های شدید در نوزاد متولد شده، شود.

تخم‌ مرغ عسلی

تخم ‌مرغی که کامل نپخته است و به اصطلاح خودمانی عسلی است و یا غذاهایی که حاوی تخم‌ مرغ نپخته هستند مثل سُس مایونز خانگی و بستنی ‌های غیر پاستوریزه نباید در دوران بارداری مصرف شود چرا که ممکن است حاوی باکتری سامونلا باشد که می ‌تواند سبب مسمومیت غذایی شود.

غذاهای نپخته یا سرد

به کل بهتر است بی خیال خوردن مواد غذایی خام شوید؛ غذای شما باید کاملاً پخته باشد. غذاهای سرد را هم باید مجددا گرم کنید به طوری که بخار از آن ها خارج شود.

گوشت و مرغ خام

توکسوپلاسموزیس بیماری نادری است که توسط نوعی انگل که در گوشت خام وجود دارد، ایجاد می‌شود.زاین می‌ تواند برای جنین مُضر باشد و در بسیاری مواقع سبب نابینایی و مشکلات ذهنی و عقب ‌افتادگی در جنین شود. بنابراین باید از خوردن گوشت خام و نپخته پرهیز کنید. توکسوپلاسموز ممکن است در مدفوع گربه هم وجود داشته باشد. پس اگر از حیوانات نگهداری می ‌کنید بهتر است وقت خالی کردن مدفوع گربه حتما دست ‌کش بپوشید. پختن خوب و کامل گوشت و مرغ می ‌تواند خطر سالمونلا را نیز کاهش دهد.

بادام ‌زمینی

اگر در یک خانواده اعم از مادر کودک، پدر یا خواهر و برادر سابقه ی حساسیت به بادام ‌زمینی دارند یا تاریخچه تب یونجه، آسم، اگزما یا سایر آلرژی ‌ها را دارند، برای کاهش خطر استعداد کودک در حال رشد به حساسیت به بادام ‌زمینی بهتر است از مصرف بادام‌ زمینی و محصولات حاوی بادام‌ زمینی در دوران بارداری و شیردهی پرهیز کنید.

شیر غیر پاستوریزه

شیرهای غیر پاستوریزه مثل شیر گاو، بُز و شتر هم برای شما خوب نیست. شیر بُز می ‌تواند عاملی برای افزایش خطر توکسوپلاسموز باشد.

الکل

احتیاجی به ذکر این مورد نیست که مادر باردار باید به طور کامل از مصرف الکل در دوران بارداری بپرهیزد، مخصوصا در اوایل بارداری.

کافئین

اگر چه لازم نیست به طور کلی از مواد غذایی حاوی کافئین خودداری کرد اما بهتر است مصرف کافئین برای مادران باردار بیشتر از 300 میلی ‌گرم در روز نباشد. مصرف کافئین به میزان زیاد سبب کاهش وزن نوزاد و گاهی سقط می ‌شود.
۲۶-۱۱-۱۳۹۱, ۱۱:۰۰ صبح
یافتن سپاس نقل قول
18 کاربر از gh_sa به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mmmaaa, Roxana, عطر بر, مارال جون, ایریکا, سمیرااا, عشقم فقط..., مرضیه مهدی, گلسان, یاسی123, سراج, مامي اروين, بانو سعیده, مریم طلا, N-M, yasnajojo, reyhane banoo, مارال67



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد