وضعیت :
موضوعها: 0
اعتبار: 85 سلام batistaجون
نه این کارو نکردیم. وقتی روی آب باشه یعنی چیه؟
میشه هزینه دارو ها و مراحل دقیق درمانتو بگی؟
وضعیت :
موضوعها: 1
اعتبار: 0 سلام نتم قاطی کرده ببخشید بعدا میام
وضعیت :
اعتبار: 2 سلام خانم گلا

خوبید
میشه خواهش کنم خانمایی که زیفت .ivf انجام دادن بیان بگن مراحلش چطوری هستش؟دردناکه یا نه؟
کلا چقدر درد داره
ممنون میشم

خدایا دوستت دارم
شکر خدای مهربونم توی سخت ترین شرایط همراهمی
بودنت آرومم میکنه
وضعیت :
اعتبار: 2 (۱۴-۰۸-۱۳۹۲, ۱۰:۳۶ ق.ظ)سارا539 نوشته: (۱۴-۰۸-۱۳۹۲, ۰۱:۳۱ ق.ظ)atefeeee نوشته: سلام خانم گلا 
خوبید
میشه خواهش کنم خانمایی که زیفت .ivf انجام دادن بیان بگن مراحلش چطوری هستش؟دردناکه یا نه؟
کلا چقدر درد داره
ممنون میشم 

سلام خانومی
من که دکتر پیشنهاد داده ivf انجام بدم ولی هنوز که اینکارو انجام ندادم. شما چطور ؟ مشکلتون چیه؟ راستش منم از درمان خیلی می ترسم ولی اگه خدا بخواد و مشکل مالی حل بشه حاضرم بخاطر بچه دردهاشو تحمل کنم
سلام عزیزم من خسته شدم از درمان با دارو و آمپول .این سری. دیگه میخام بگم ivf. کنیم
من فیبرم داشتم که ۱۰ماه پیش لاپراسکپی کردم اما بعدش بازم باردار نشدم و
اما از ivf. میترسم نمیدونم دردش چطوریه یا کلا چطوری هست و مراحلش چیه
خدایا دوستت دارم
شکر خدای مهربونم توی سخت ترین شرایط همراهمی
بودنت آرومم میکنه
وضعیت :
موضوعها: 1
اعتبار: 0 سلام به همه . نازیلا جونم امیدوارم حال خودت و دوقلوهات خوب باشه . هر بار که عکسشون رو میبینم تو دلم میگم خایا براش حفظشون کن . آمین .
دوستای گلم که دنبال درمانین من دو ساله دارم این راه رو میرم و تازه اگر خدا بخواد تیر انتقال دارم . اگر سوالی داشتین تا این مرحله که رفتم در خدمتم . دوستای خوبم انقدر استرس درد رو نداشته باشید باور کنین اصلا اونجوری که فکر میکنین نیست . عکس رنگی هم خیلی ها میگن دردش زیاده اما واقعا من دردی نداشتم . البته بسته به شرایط بدنی هر فرد هم داره اما مطمئنم که اصلا غیر قابل تحمل نیستش و اگر هم مختصری درد باشه بیشتر از چند دقیقه نیست. اما به نظرم به بغل کردن نی نی خود آدم میارزه .