امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اگ ناگ (eggnog)
#1
[عکس: 20170130181904_Eggnog-in-a-cup1.jpg]

اول اینکه اگ ناگ چیه؟ ویکی پدیا اینطور میگه:
اِگ ناگ نوعی نوشیدنی لبنی است که طعم شیرین دارد. برای تهیهٔ اگ ناگ شیر یا خامه ،شکر و تخم مرغ (که بافتی کف آلود به نوشیدنی می‌دهد) را با هم مخلوط کرده و در نهایت نوشیدنی‌های تقطیری مانند شراب براندی، رام (نوعی مشروب که از نیشکر بدست می‌آید) یا ویسکی بوربن را به آن اضافه می‌کنند. در هنگام سرو کردن این نوشیدنی خوش طعم آن را با دارچین و یا جوز هندی تزیین می‌کنند. اگ ناگ را ممکن است به عنوان چاشنی در کنار غذا یا نوشیدنی‌هایی مثل قهوه و چای قرار دهند.

اگ ناگ در مراسم‌هایی مانند کریسمس و روز شکرگزاری در سراسر آمریکا و کانادا مصرف می‌شود.

حالا ورژن بدون الکلش رو اینجا آموزش میدیم که نوشیدنی لذیذه که بصورت داغ همراه کیک، فرنچ تست و وافل تو عصرهای سرد خیلی میچسبه و یا خنک بعنوان یه دسر عالی میتونه استفاده بشه
همینطور میشه برای طعم دهی قهوه هم ازش استفاده کرد
اگ ناگ طعمی مشابه با کرم مخصوص کرم کارامل داره 27

مواد لازم:
6 عدد تخم مرغ
3 پیمانه شیر
1 پیمانه خامه صبحانه
1 پیمانه شکر
½ قاشق چای خوری عصاره وانیل
½ قاشق چای خوری نمک
جوز هندی و دارچین

روش تهیه:
 در یک کاسه  شکر و نمک ر مخلوط کنین سپس تخم مرغهارو اضافه و حسابی بزنین تا خوب یکدست بشه

[عکس: 20170130180351_whisk-together-the-sugar-and-salt.jpg]

[عکس: 20170130180429_6-eggs-whisk.jpg]

[عکس: 20170130180457_egg-and-sugar-mixed.jpg]

شیر رو در قابلمه ریخته روی حرارت متوسط قرار بدید تا زماینکه خوب داغ بشه و روش کف سفید جمع بشه ولی نجوشه و بعد مخلوط تخم مرغی رو کم کم بهش اضافه و همزمان سریع مدام هم میزنین تا تخم مرغ نپزه و گلوله نشه

[عکس: 20170130180656_pour-milk-into-pot.jpg]

[عکس: 20170130180716_add-egg-mixture-to-milk.jpg]

به هم زدن ادامه بدید تا مواد خوب غلیظ بشه به غلظت فرنی برسه (حدود 7 تا 10 دقیقه طول میکشه)

[عکس: 20170130180941_mix-egg-mixture-with-milk-quickly.jpg]

[عکس: 20170130180959_whisk-until-thick.jpg]

وقتی خوب غلیظ شد از روی حرارت وردارین و خامه رو با نصف پیمانه شیر مخلوط کنین تا رقیق بشه و همراه عصاره وانیل به مواد  اضافه و خوب مخلوط کنین تا یکدست بشه . میتونین از همزن برقی یا گوشتکوب برقی هم استفاده کنین تا زودتر به نتیجه دلخواه برسین

[عکس: 20170130181211_whisk-once-more.jpg]

اگ ناگ رو در پارچ بریزین و درش رو ببندین.حدود هشت ساعت در یخچال قرار بدید تا خنک و غلیظ بشه و موقع سرو کمی هم بزنین و در ظرف ریخته  روش دارچین یا جوز هندی بپاشین

[عکس: 20170130181648_put-eggnog-into-container-and-cover.jpg]


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
[عکس: 20170130182746_Egg_Nog61.jpg]

این هم یه ورژن دیگه از اگ ناگ فقط با زرده تخم مرغ که خوشمزه تر از ورژن با تخم مرغ کامله به شرط اینکه درست مراحل رو انجام بدین و بپزین تا بوی تخم مرغ از بین بره

مواد لازم:
6 زرده تخم مرغ بزرگ
1/2 پیمانه شکر
1 پیمانه خامه صبحانه
2 پیمانه شیر
1/2 قاشق چایخوری جوز هندی
کمی نمک
1/4 قاشق چایخوری عصاره وانیل
دارچین

روش تهیه:
زرده تخم مرغ و شکر را با هم در یک کاسه بزنین تا کمی بشه

در یک قابلمه روی حرارت متوسط ​​رو به بالا، خامه، شیر، جوز و نمک رو مخلوط کنین و آروم آروم هم بزنین تا مخلوط به دمای نزدیک جوش برسه روش کفی بشه
یک قاشق از شیر داغ رو به مخلوط تخم مرغ اضافه و سریع همزمان هم بزنین (دقت کنین سریع هم بزنین تا تخم مرغ با مواد یکدست بشه وگرنه میپزه وگلوله میشه) این عمل روچندین باز تکرار کنین تا تمام شیر داغ با مخلوط تخم مرغ یکدست بشه سپس مخلوط تخم مرغی رو به قابلمه برگردونین و سریعا هم بزنین تا وقتیکه مواد غلیظ بشه مثل فرنی شل (اگه دماسنج مخصوص آشپزی دارین متونین چک کنین وقتی دمای مخلوط به 160 درجه فارنهایت رسید قابلمه رو از روی حرارت وردارین)
قابلمه رو از روی حرارت وردارین و وانیل رو بهش اضافه و ترکیب کنین
مواد رو در پارچ یا ظرف دردار بیزین و در یخچال قرار بید تا کاملا خنک بشه
موقع سرو میتونین چند قاشق شیر بهش اضافه و هم بزنین تا کمی رقیقتر بشه بعد در لیوان ریخته با خامه فرم گرفته دارچین تزیین و سرو کنین


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }