(۳-۸-۱۳۹۱, ۱۰:۰۴ صبح)totalitrain نوشته است: بچه ها من تو خونه کار میکنم کار تبلیغاتی
گل های کابینتی با فوم(بلندر) درست میکنم
آهن ربایی که پشتش میزنم گرد و وسطش سوراخه کارت ویزیت شرکت مربوطه رو پانچ میکنم با ربان یا نخ مخصوص وصل میکنم به آهن ربا و به گل میچسبونم
و بسته بندی میکنم
برای یه ارایشگاه درست کردم با منجوق و سیم کارتو وصل کردم
قبلا دونه ای 1200 میدادم
الان 1500 میدم
تعدادش که زیاد باشه به صرفس
من یه 200 تا سفارش گرفتم
یه 500 تا خوب لوازمشون رو هم شد 100 تومن
سودش بد نیست نه؟.gif)
اینم فکرخوبیه. آهنرباها رو ازکجا باید خرید؟دونه ای میفروشن؟قیمتش چنده؟بعد اینکه چطور سفارش بگیرم؟شما میری در مغازه ها راجع به کارتون توضیح میدی؟
هوا رو از من بگیر لبخندتو هرگز
" پابلو نرودا "
سلام منم کارهای هنری رو خیلی دوست دارم وانجام میدم کارهای خمیری از رویخچالی گرفته تا مجسمه های بزرگتر و دکوپاژ وترک و...قبلنا در طول سال سفارش میگرفتمو درست میکردم اما 3ساله که دیگه فقط 2ماهه اخر سالو هفت سین درست میکنم البته گهگاهی شاگرد هم دارم و اموزش میدم/من اول نمونه کار میزنم بعد میرم نشون میدم هر چقدر سفارش بدن درست میکنم یه مغازه هست که اشناست و 3 ساله که برای اون کار میکنم درامدش هم خوب بوده اما امسال خیلی وسایل گرون شده نمیدونم برام بصرفه یا نه
تو مرا یاد کنی یا نکنی
باورت گر بشود گرنشود
حرفی نیست.....اما...!
نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست[/size]

باران جون سلام روبان دوزی اتفاقا خیلی کاربرد داره به نظر من از همین الان یه ایده هایی رو در نظر بگیر و چند مدل هفت سین درست کن بعد نمونه ها رو اول به دوستو اشنا یا مثلا ارایشگاهی که بیشتر میری یا اگر مغازه یا فروشگاهی که بشناسی نشون بده موفق میشی گلم
تو مرا یاد کنی یا نکنی
باورت گر بشود گرنشود
حرفی نیست.....اما...!
نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست[/size]
بچه ها به نظرتون آدم بخواد بدلیجات درست کنه تو خونه وبفروشه چطوره؟
باید چطو بازاریابی کنه وبفروشه؟کسی میدونه راهنمایی کنه؟
خدايا دلم گرفته