خانوما منم چیزایی که بفکرم رسید یا دیدمو میگم...
اگه به گلسازی علاقه ای دارید میتونید به مغازه و جاهایی که آموزش کار هنری میدن و همونجا هم فروش دارن کارو با وسیله هایی که خودشون بهتون میدن بگیری و ببری خونه درست کنی حالا میشه بلندر باشه یا الیاف یا گل کریستال که جدیدا هم خیلی تو بورسه/یا کارهای هنری تون رو درست کنین و اگه کسی رو دارین که از این فداکاریا براتون بکنه

بدین ببره بازار روز بفروشه به عینه دیدم که زیورآلات مفتولی خیلی زیبایی رو همونجا آماده میکنن و میفروشن حتی میتونه به سلیقه و پیشنهاد مشتری همونجا براش آماده کنی داغ داغ
.gif)
/دیگه اینکه من خودم تو هر هنری یه دستی دارم مثلا یادمه چندین سال پیش نمارومی یاد گرفتم که هر کی میدید خوشش میومد و چندنفرم -که البته فامیل بودن و خسیس

-سفارش دادن ولی من چون به عنوان منبع درآمد زایی بهش نگاه نمیکردم پیشنهادشون رد شد یا گل بلندر که درست میکردم مربی م از تمیزکاریم خیلی خوشش میومد و بهم سفارش کار میداد و دوباره توسط من...رد میشد

و خیلی موردای دیگه م بوده ه ه

حکایت من حکایت اون آدمیه که کار دنبالش میاد ازش فراری بود

ولی بهترین کاری که خودم هم از انجام دادنش لذت میبردم و مایشم خوب بود آرایشگری بود به این صورت که چون دیپلم آرایشگری رو داشتم و دوستامو غیره هم میدونستن هرموقع جشن و مراسمی بود یا کوتاهی و کاری داشتن به من مراجعه یا من به خونه ی اونا

مراجعه و کارشون انجام میدادم.حتی یکی از دوستان برای خودش کیفی درست کرده بود و کارت ویزیتشو بینه آشنایان و همسایه ها پخش کرده بود به عنوان آرایشگر سیار

کار میکرد
راستی میتونید نمونه کارهای هنری تونو ببرید بازار بزرگ نشون بدید و سفارش بگیرید تو شبکه بازار خانومی رو به عنوان بانوی موفق در این زمینه نشون میداد که میگفت از همین طریق کلی درآمد زایی کرده
دعا میکنم زیر این سقف بلند
روی دامان زمین
هرکجاخسته شدی یا که پرغصه شدی
دستی از غیب به دادت برسد....
و چه زیباست که آن دست خدا باشد و بس............