۰۹-۰۶-۱۳۹۲, ۰۳:۰۵ ب.ظ
![[عکس: 20130831160531_il_570xN_335748162.jpg]](http://uploadcenter.khanoomgol.com/results/20130831160531_il_570xN_335748162.jpg)
در تمام رنج هایی که میبریم,صبر,اوج احترام به قوانین الهی است.[/quote]
این کلاه رو چطور ببافم؟ |
۱۹-۰۶-۱۳۹۲, ۱۱:۴۳ ق.ظ سلام می شه بگید این کلاه چطور بافته می شه ؟؟ ![]() ![]() ۱۹-۰۶-۱۳۹۲, ۱۲:۳۲ ب.ظ اینجا نقشه بافت کلاه کفشدوزکی هست: http://www.khanoomgol.com/Thread-%D9%86%...#pid578961 سلاااااااااااااااااااااااااااام خانوم گلای هنرمند ![]() بدوووووووووووووووووووووویــــــــــــــــــد کمک میخوام ؟؟ ![]() کسی آموزش این مدل کلاه رو داره ؟؟ ![]() زندگی دفتری از خاطره هاست ، یک نفر در دل شب ، یک نفر در دل خاک ، یک نفر همدم خوشبختی هاست ، یک نفر همسفر سختی هاست ، چشم تا باز کنیم ، عمرمان می گذرد ، ما همه همسفریم ... ۰۷-۰۷-۱۳۹۲, ۰۱:۲۷ ب.ظ (۰۶-۰۷-۱۳۹۲, ۰۱:۵۲ ب.ظ)رنا نوشته: سلاااااااااااااااااااااااااااام خانوم گلای هنرمند سلام خانمی این کلاه بافت خاصی نداره با یک دایره در مرکز و پر شدن پایه بلند شروع شده و همش پایه بلند هست به صورت دایره ای با کم و زیاد کردن پایهها حالت کلاه رو در اوردند. اول تعداد پایهها زیاد میشه تا گردی و گشادی کلاه که به اندازه کافی رسید دوباره تعداد پایهها رو کم میکنیم. تا اندازهی دور سر دربیاد. بازم اگر متوجه نشدی گلی بگو که توضیح بدم ![]() ![]() کانال فروشگاهی ملزومات گلهای کریستالی/تل/تاج/رومیزیآموزش رایگان و ارسال پکهای آموزشی به سراسر ایران فروشگاه ملزومات گلهای کریستالی ۰۷-۰۷-۱۳۹۲, ۰۱:۴۰ ب.ظ سلام. رویا جون لطفا کلاه اولی رو آموزش بده .خیلی نازه. ![]() ![]() ۰۷-۰۷-۱۳۹۲, ۰۶:۲۱ ب.ظ سلام رویا جون ممنون تا حدودی گرفتم چی شد ولی بازم نمیتونم خودم اول کارو برم . ![]() ![]() ممنون میشم نقشه اولشو برام بکشی ! ![]() خب این مدل شال گردنیه که دارم میبافم دقیقا همین بافت کلاه . ![]() ![]() زندگی دفتری از خاطره هاست ، یک نفر در دل شب ، یک نفر در دل خاک ، یک نفر همدم خوشبختی هاست ، یک نفر همسفر سختی هاست ، چشم تا باز کنیم ، عمرمان می گذرد ، ما همه همسفریم ... ۰۷-۰۷-۱۳۹۲, ۰۷:۲۰ ب.ظ (آخرین تغییر در ارسال: ۰۷-۰۷-۱۳۹۲, ۰۷:۲۱ ب.ظ توسط رويا صادقي.) رنا جون شما نقشه خوانی رو خوب بلد نیستید برای اینکه بهتر نقشه خوانی رو یاد بگیرید بافت زیرلیوانی توی کارگاه اول قلاب بافی رو بهتره که ببافید اون موقع بافتن این شال و پترنهای دیگه براتون راحت میشه. بافت زیرلیوانی کانال فروشگاهی ملزومات گلهای کریستالی/تل/تاج/رومیزیآموزش رایگان و ارسال پکهای آموزشی به سراسر ایران فروشگاه ملزومات گلهای کریستالی ۱۷-۰۸-۱۳۹۲, ۰۶:۰۶ ب.ظ (آخرین تغییر در ارسال: ۱۸-۰۸-۱۳۹۲, ۰۴:۰۴ ق.ظ توسط mamane kiana.) سلام خانومای هنر مند.. تو قسمت آموزش ها این آم.زش بود اما من متوجه نمیشم باید چیکار کنم... ممکنه کمکم کنید تا ببافمش؟ ![]() تبدیل لینک به تصویر ۲۲-۱۰-۱۳۹۲, ۰۷:۲۸ ب.ظ سلام خانم های هنرمند ![]() این کلاه رو میخوام ببافم اما به نظرم واقعا سخته و اینکه بنده فایل pdf این کلاه رو که نحوه بافت رو توضیح داده دارم اما سر در نیاوردم . اگر کسی بلده لطفا به زبان ساده از نحوه بافت ( از ابتدا تا انتها ) برام توضیح بده لطفا یه پیام خصوصی بده به من تا فایل رو براشون ایمیل کنم . ![]() |
|