خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

باترکریم رو

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,508
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 6898


محل سکونت : تهران
ارسال: #1
باترکریم رو
رو roux به تركيبي از كره (يا روغن) و آرد اطلاق ميشه كه براي تهيه و غليظ كردن سسها ازش استفاده ميشه. رو بيس خيلي از سسهاي معروف از جمله بشامله و حتي براي غليظ كردن سوپها يا خيلي غذاهاي تفت دادني هم از همين رو استفاده ميشه.
شايد استفاده از آرد توي باتركريم تو ديد اول عجيب به نظر برسه منتها زماني كه كرم رو بچشيد متوجه اين طعم جادوييش خواهيد شد.

كره 250 گرم
شكر 1 ليوان
آرد 4 ق غ
شير 1 ليوان
وانيل 1 ق چ
اسانس و رنگ



آرد و شير سرد رو با هم مخلوط كرده و هم ميزنيم تا آرد به خوبي مخلوط شده و هيچ گلوله آردي توش وجود نداشته باشه
[تصویر:  20140607115243_110320157700.jpg]

حالا روي حرارت ملايم همش ميزنيم تا غليظ شه
[تصویر:  20140611122903_110320157701.jpg]

خيلي حساسه يعني در چشم بر هم زدني غليظ و سفت ميشه اينه كه هم بايد حرارت كم باشه و هم مرتب هم بزنيد و هم تا غليظ شد سريع از روي اجاق برش داريد


صرفا محض احتياط "رو" رو از صافي رد ميكنيم تا اگر هم احيانا اين وسط گلوله اي تشكيل شده باشه از سيستم حذف شه


الان يه سس غليظ و يكدست داريد
ممكنه اين مرحله اش رو هميشه نياز نداشته باشيد. مثلا من انجامش نميدم اما چون ميدونم ممكنه خيلي ها به اين مشكل بر بخورن توي مراحل آوردمش


حالا باز ميريزيمش توي تابه و با حرارت ملايم به هم زدن ادامه ميديم
به سرعت سفت ميشه
وقتي آماده است كه رو از تابه جدا شه
[تصویر:  20140611121601_110320157702.jpg]fak

يعني حسابي سفت شده باشه
حالا توي يه بشقاب بزرگ ريخته و پهنش ميكنيم و اجازه ميديم توي اتاق سرد شه. يه وقت نذاريد توي يخچال!
[تصویر:  20140611121801_110320157711.jpg]

كره بايد نرم باشه. پس حتما از قبل برنامه ريزي كرده و از ساعتها قبل از شروع به كار كره رو از يخچال بيرون بياريد
از شكر استفاده ميكنيم و نه پودر قند
كره و شكر رو به خوبي هم بزنيد يعني خيلي زياد
[تصویر:  20140611121823_110320157703.jpg]

[تصویر:  20140611121945_110320157704.jpg]

تا زماني كه مطمئن شيد كه شكر حل شده و رنگ كره روشن شده و به كرم يكدستي رسيده باشيد
[تصویر:  20140611122109_110320157708.jpg]

حالا رو كه كاملا سرد شده رو اضافه ميكنيم
[تصویر:  20140611122128_110320157712.jpg]

و ديگه هم زدن رو شروع ميكنيم
اينقدر هم ميزنيم تا كرم سفيد رنگ و كاملا لطيف و يكدستي بوجود بياد
اسانس وانيل بيرنگ و اسانس ميوه اي يا بادامي و همينطور رنگ رو اضافه كرده و تا حدي كه رنگش يكدست شه هم ميزنيم
[تصویر:  20140611122155_110320157713.jpg]

[تصویر:  20140611122238_110320157716.jpg]

باتركريم ها يكي از مناسبترين گزينه ها براي تزئين كيك هاي تولد و مجلسي هستند دليلش هم اينه كه تحملشون در برابر گرما زياده و به اين سادگيها ذوب نميشن. بسيار عالي فرم ميگيرن و كافيه قيف و ماسوره داشته باشيد تا به اشكال مختلف كيكهاتون رو تزئين كنيد.

باتركريم رو يه رنگ سفيد اصطلاحا "آف وايت" داره يعني يه ذره شيريه. دقيقا همين رنگي كه توي تصوير ميبينيد. اينه كه براي تزئين كيكهاي رنگارنگ كاملا مناسبه.


اینم کیک هویج من که با باترکریم رو تزئین کردم
[تصویر:  20140611122439_110320157730.jpg]

باترکریم رو واقعا خوشمزه ستYum2 من از مارگارین استفاده کردم و اصلا بوی کره نمیداد

در این حد بهتون بگم که پسر من که اصلا لب به کره نمیزنه همه ی کرم روی کیک رو تنهایی خوردlaf


دستور کپی شده از سایت شف طیبه
عکس ها از خودم
امضای elipari
[تصویر:  20140713163852_url.jpgss.jpg]
۲۱-۳-۱۳۹۳, ۱۱:۳۸ صبح
یافتن سپاس نقل قول
29 کاربر از elipari به دلیل این ارسال سپاس کرده.
1368Sheri, z.arghavani, nahid26, naghmeh24, elhaam, گلاره69, خاله سیما, مریم خانمی 1, ladybird68, niloofar00, yaldae, mozhgan57, negin.s, tina63, گلسا90, mary n, laleh joon, الیسا جون, shamim_13, monamona, مهرناز مامانی, مامي اروين, minaarash, Galaxy, vidia, Atefe joon, negare, رها نبوی, mariyan
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,927
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 11756


محل سکونت : گیـــــــــــــــلان
ارسال: #2
RE: باترکریم رو
رولت خامه ای با باتر کریم روYum2Yum2Yum2

[تصویر:  20140820120550_IMG__.jpg]
[تصویر:  20140820120641_IMG__.jpg]
اینم کرم آماده شده Yum2Yum2
[تصویر:  20140820120945_IMG__.jpg]
امضای niloofar00
گاهی اشتباهمان در زندگی این است که

به برخی آدم ها جایگاهی می بخشیم که هرگز لیاقت آن را ندارند
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۹-۵-۱۳۹۳ ۱۲:۴۷ عصر، توسط niloofar00.)
۲۹-۵-۱۳۹۳, ۱۱:۱۲ صبح
یافتن سپاس نقل قول
14 کاربر از niloofar00 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
1368Sheri, mozhgan57, elhaam, elipari, گلسان, vidia, مهرناز مامانی, ایران دخت, loyee_15, negare, mahsan3, رها نبوی, mariyan, azam1360
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
285
تاریخ عضویت:
خرداد ۱۳۹۳
مدال ها

اعتبار: 4218


محل سکونت : زیر سایه خداوند
ارسال: #3
RE: باترکریم رو
Wavesmile
کیک اسفنجی چهار تخم مرغی شف طیبه 37بین لایه ها هم باتر کریم وگردو وموز
همه دوست داشتن چون واقعا خوشمزه اس 16

[تصویر:  20160119201646_IMG_20160119_180928_128.jpg]

83
امضای negare
[تصویر:  20150112172607_IMG_20150112_172126.jpg]
۲۹-۱۰-۱۳۹۴, ۰۸:۱۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
16 کاربر از negare به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mahsan3, نم نم بارون, Galaxy, 20neda20, رها نبوی, گلسان, mayok, ریحون گلی$, مرضی سادات, 1368Sheri, فاطي جووون, mariyan, یکتا20, naghmeh24, azam1360, سعیده جون66
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
196
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 292


محل سکونت : قزوین
ارسال: #4
RE: باترکریم رو
بین دو لایه هم باتر کریم و موز و گردو گذاشتم3
خوشمزه بود ممنون از دستور32
[تصویر:  20160407083953_12121.jpg]
امضای mariyan
با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمت هایش را از ما گرفت نه گناهانمان را فاش کرد.
بیندیش اگر اطاعتش کنیم چه می کند؟
۱۹-۱-۱۳۹۵, ۰۷:۴۴ صبح
یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از mariyan به دلیل این ارسال سپاس کرده.
یکتا20, Galaxy, نم نم بارون, 20neda20, mayok, asalkhanom, mahsan3, azam1360, رها نبوی, سعیده جون66



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد