تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
باترکریم رو
#1
رو roux به تركيبي از كره (يا روغن) و آرد اطلاق ميشه كه براي تهيه و غليظ كردن سسها ازش استفاده ميشه. رو بيس خيلي از سسهاي معروف از جمله بشامله و حتي براي غليظ كردن سوپها يا خيلي غذاهاي تفت دادني هم از همين رو استفاده ميشه.
شايد استفاده از آرد توي باتركريم تو ديد اول عجيب به نظر برسه منتها زماني كه كرم رو بچشيد متوجه اين طعم جادوييش خواهيد شد.

كره 250 گرم
شكر 1 ليوان
آرد 4 ق غ
شير 1 ليوان
وانيل 1 ق چ
اسانس و رنگ



آرد و شير سرد رو با هم مخلوط كرده و هم ميزنيم تا آرد به خوبي مخلوط شده و هيچ گلوله آردي توش وجود نداشته باشه
[عکس: 20140607115243_110320157700.jpg]

حالا روي حرارت ملايم همش ميزنيم تا غليظ شه
[عکس: 20140611122903_110320157701.jpg]

خيلي حساسه يعني در چشم بر هم زدني غليظ و سفت ميشه اينه كه هم بايد حرارت كم باشه و هم مرتب هم بزنيد و هم تا غليظ شد سريع از روي اجاق برش داريد


صرفا محض احتياط "رو" رو از صافي رد ميكنيم تا اگر هم احيانا اين وسط گلوله اي تشكيل شده باشه از سيستم حذف شه


الان يه سس غليظ و يكدست داريد
ممكنه اين مرحله اش رو هميشه نياز نداشته باشيد. مثلا من انجامش نميدم اما چون ميدونم ممكنه خيلي ها به اين مشكل بر بخورن توي مراحل آوردمش


حالا باز ميريزيمش توي تابه و با حرارت ملايم به هم زدن ادامه ميديم
به سرعت سفت ميشه
وقتي آماده است كه رو از تابه جدا شه
[عکس: 20140611121601_110320157702.jpg]:fak:

يعني حسابي سفت شده باشه
حالا توي يه بشقاب بزرگ ريخته و پهنش ميكنيم و اجازه ميديم توي اتاق سرد شه. يه وقت نذاريد توي يخچال!
[عکس: 20140611121801_110320157711.jpg]

كره بايد نرم باشه. پس حتما از قبل برنامه ريزي كرده و از ساعتها قبل از شروع به كار كره رو از يخچال بيرون بياريد
از شكر استفاده ميكنيم و نه پودر قند
كره و شكر رو به خوبي هم بزنيد يعني خيلي زياد
[عکس: 20140611121823_110320157703.jpg]

[عکس: 20140611121945_110320157704.jpg]

تا زماني كه مطمئن شيد كه شكر حل شده و رنگ كره روشن شده و به كرم يكدستي رسيده باشيد
[عکس: 20140611122109_110320157708.jpg]

حالا رو كه كاملا سرد شده رو اضافه ميكنيم
[عکس: 20140611122128_110320157712.jpg]

و ديگه هم زدن رو شروع ميكنيم
اينقدر هم ميزنيم تا كرم سفيد رنگ و كاملا لطيف و يكدستي بوجود بياد
اسانس وانيل بيرنگ و اسانس ميوه اي يا بادامي و همينطور رنگ رو اضافه كرده و تا حدي كه رنگش يكدست شه هم ميزنيم
[عکس: 20140611122155_110320157713.jpg]

[عکس: 20140611122238_110320157716.jpg]

باتركريم ها يكي از مناسبترين گزينه ها براي تزئين كيك هاي تولد و مجلسي هستند دليلش هم اينه كه تحملشون در برابر گرما زياده و به اين سادگيها ذوب نميشن. بسيار عالي فرم ميگيرن و كافيه قيف و ماسوره داشته باشيد تا به اشكال مختلف كيكهاتون رو تزئين كنيد.

باتركريم رو يه رنگ سفيد اصطلاحا "آف وايت" داره يعني يه ذره شيريه. دقيقا همين رنگي كه توي تصوير ميبينيد. اينه كه براي تزئين كيكهاي رنگارنگ كاملا مناسبه.


اینم کیک هویج من که با باترکریم رو تزئین کردم
[عکس: 20140611122439_110320157730.jpg]

باترکریم رو واقعا خوشمزه ستYum2 من از مارگارین استفاده کردم و اصلا بوی کره نمیداد

در این حد بهتون بگم که پسر من که اصلا لب به کره نمیزنه همه ی کرم روی کیک رو تنهایی خوردlaf


دستور کپی شده از سایت شف طیبه
عکس ها از خودم
[عکس: 20140713163852_url.jpgss.jpg]
پاسخ }
#2
رولت خامه ای با باتر کریم روYum2Yum2Yum2

[عکس: 20140820120550_IMG__.jpg]
[عکس: 20140820120641_IMG__.jpg]
اینم کرم آماده شده Yum2Yum2
[عکس: 20140820120945_IMG__.jpg]
گاهی اشتباهمان در زندگی این است که

به برخی آدم ها جایگاهی می بخشیم که هرگز لیاقت آن را ندارند
پاسخ }
#3
Wavesmile
کیک اسفنجی چهار تخم مرغی شف طیبه 37بین لایه ها هم باتر کریم وگردو وموز
همه دوست داشتن چون واقعا خوشمزه اس 16

[عکس: 20160119201646_IMG_20160119_180928_128.jpg]

83
[عکس: 20150112172607_IMG_20150112_172126.jpg]
پاسخ }
#4
بین دو لایه هم باتر کریم و موز و گردو گذاشتم3
خوشمزه بود ممنون از دستور32
[عکس: 20160407083953_12121.jpg]
با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمت هایش را از ما گرفت نه گناهانمان را فاش کرد.
بیندیش اگر اطاعتش کنیم چه می کند؟
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...