تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بادمجان
#1
مواد لازم :


گوشت چرخ كرده ۲۵۰ گرم

پياز ۱ عدد متوسط

بادمجان ۵ عدد متوسط

فلفل ۲ عدد

گوجه فرنگي ۳ عدد

سير ۲ حبه

رب گوجه فرنگي ۱ ق غ

رب فلفل ۱ ق م

جعفري مقداري

روغن مايع ۱ ق غ

براي بادمجون ها ۲ ق غ روغن زيتون

نمك - فلفل

طرز تهيه :

۱ : بادمجون ها را پوست گرفته به ضخامت ۱ سانتي حلقه حلقه ميكنيم و روي بادمجون ها نمك پاشيده و كمي صبر ميكنيم به اين صورت تلخي بادمجان گرفته ميشه بعد ميشوريم و از شوريش كم ميكنيم .

۲ : روغن زيتون را روي بادمجان ها ريخته با دست سعي ميكنيم روغن را به همه بادمجان ها برسونيم بعد حلقه هاي چرب شده مون رو در سيني فري كه كاغذ روغني انداخته ايم چيده و با درجه حرارت ۲۰۰ درجه سرخ مي كنيم .

۳ : گوشت را با پياز و سير سرخ كرده و گوشت كه سرخ شد رب ها را اضافه كرده و رب را هم سرخ ميكنيم بعد گوجه فرنگي( پو ست گرفته و نگيني خرد شده ) را همراه جعفري اضافه كرده و سرخ ميكنيم .

۴ : مواد مياني ما حاضر شدند حالا در ظرف پيركس يك رديف بادمجان و روش از مواد گوشتي باز يك ريف بادمجان..... لايه اخر بايد گوشت باشد و كمي اب ريخته و ميپزيم

ميتونيم با برنج هم بخوريم يا با سس ماست وسير

گواراي وجود








فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#2
اين هم يه نوع ديگه از بادمجان و گوشت چرخ كرده :

[عکس: 99770.jpg]

مواد لازم :

بادمجان ۳ عدد

گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم

پياز 2 عدد

سير 2 حبه

گوجه فرنگي ريز خرد شده ۱ عدد

فلفل سبز ريز خرد شده ۲ عدد

روغن مايع به اندازه كافي

نمك - فلفل- ادويه دلخواه و اق چ چاشني سبزيجات

رب ۱ ق غ

رب فلفل ا ق م

اب گرم ۱ فنجان

طرز تهيه :



ابتدا بادمجونها رو پوست گرفته و به دلخواه برش زده ميزاريم تو اب نمك ۵ دقيقه بمونه بعد ابكش كرده

و كاملا با يه دستمال تميز خشك ميكنيم .بعد توي يك ماهي تابه تفلون با روغن مايع سرخ ميكنيم و سعي

ميكنيم تا كم كم روغن مايع توش بريزيم .و دو طرفش رو كاملا با روغن كم ميپزيم .و كنار ميزاريم تو يه

ماهي تابه ديگه ۳ ق غ روغن مايع ريخته و پياز ريز خرد شده رو علاوه كرده تفت ميديم تا طلايي بشه

بعد گوشت چرخ كرده رو ميريزيم و و تفتش ميديم بعد سير رنده شده و فلفل خرد شده و گوجه فرنگي رو

اضافه ميكنيم و ۵ دقيقه ديگه تفتش ميديم .وبعد رب ها رو علاوه كرده هم ميزنيم و اب گرم رو روش

ريخته و ۲-۳ دقيقه ديگه به تفت دادن ادامه ميديم و از روي حرارت برميداريم .

يك ظرف پيركس برميداريم يك لايه بادمجون ميچينيم و يك لايه از مواد گوشتي ميريزيم تا اخر رديف اخر

از مواد گوشتي گذاشته و روش حلقه هاي گوجه فرنگي و برش فلفل گذاشته و ميزاريم تو فر با

۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقيقه .


[عکس: 99781.jpg]
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#3
من به این غذا میگم خوراک بادمجان که با ماست یا کشک خورده میشه.
پیاز را خرد و تفت میدهیم.سپس چند حبه سیر اضافه و بعد ادویه ها +رب گوجه فرنگی اضافه میکنمو بعد بادمجانهای سرخ شده با 2 ل آب و سیب زمینی میزارم تا بپزه.نیم ساعت قبل از پخت کامل گوجه فرنگی و در صورت دلخواه غوره اضافه میکنم.
با نعنا داغ گوشت چرخ کرده سرخ شده و گردوی پودر شده تزیین و نوش جانYum2[عکس: 20131025150343_IMG_5286.JPG]
پاسخ }
#4
خوراک من البته ما با گوشت خورشتی درست میکنیم و پیاز داغ فراوون و سیر. بیـــــــــــــــــــــنظیــره Yum2Yum2Yum2

در حال پخت Yum2
[عکس: 20140628164340_111.jpg]
[عکس: 20140628164446_1111.jpg]
[عکس: 20151006172726_pic307_www.jahaniha.com_54.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
[عکس: 20140722003300_File0001866.JPG]:yumi:
پاسخ }
#6
واقعا عالیه Yum2Yum2Yum2 من عاشق بادمجونم

[عکس: 20140811173153_SL374935.JPG]
پاسخ }
#7
[عکس: 20141020160125_IMG_8674.JPG]
با ماست چکیده و نون تازه و سبزی خوردنYum2Yum2Yum2Yum2
پاسخ }
#8
[عکس: 20141120151438_IMG_3455.JPG]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#9
[عکس: 20141229101305_IMG_3644.JPG]
پاسخ }
#10
بادمجون خوشمزه (بقول همسری خوشمزه نیست عالیه)53
بادمجون_پیاز_رب یا گوجه اندازه مواد دلخواه
بادمجونا رو ورقه کرده نمک میزنیم نیم ساعت بمونه بادمجونا رو آب میکشیم و
سرخ میکنیم و بعد با چنگال ریش ریش میکنیم میذاریم کنار
پیازو سرخ میکنیم رب یا گوجه بش اضاف میکنیم تف میدیم ادویه جاتو اضاف میکنیم بادمجونای ریش شده رو بش اضاف میکنیم یه استکان آب بش اضاف میکنیم میذاریم یه کوچولو بجوشه شعله رو خیلییی کم میکنیم تا غذامون جا بیوفته و روغن بندازه و بعد نوش جان

همراه با تزئین آقای همسری 27
نعنای وسطیو خودم گذاشتما چقد خوشکلش کرده84
[عکس: 20150222155428_DSC00601.JPG]
[عکس: 20160709135649_20156512234631a.jpg]
پاسخ }