خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

بادمجان سرخ شده

خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,320
تاریخ عضویت:
فروردين ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 6682


محل سکونت :
ارسال: #1
بادمجان سرخ شده
بادمجان که خیلی نازک بریده شده باشه 1 عدد
نمک
روغن 2 قاشق غذا خوری

ورقه های بادمجان رو نمک بزنید تا تلخیش بره بعد بشورید و خشکش کنیددو طرفش رو با برس کمی روغن بمالید وتوی توری کباب ودر فاصله 10 سانتی از آتش کباب کنید یا گریل کنید آنها رو پشت و رو کنید تا دو طرفش طلایی بشه
یکم وقت گیره اما به سلامتیش و اینکه روغن مصرف نمیشه میارزه
[تصویر:  20130728201253_DSC08323.jpg]

من بدون روغن اینکارو کردم خیلی عالی بود گوجه هم به همین روش پختم Yum2
امضای laleh joon
در کـــــودکــی...
در کـــُـدام بــــــــــــآزی ، راهــــــت نــَــدادنــد ،
کــــــه امـــــروز ، انـــــقَــدر دیـــــوانه وار
تــــشنـــه ی " بــــــــــازی کـَــردن " بــــــــا آدم هــــــــایی ؟
۶-۵-۱۳۹۲, ۰۷:۱۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
16 کاربر از laleh joon به دلیل این ارسال سپاس کرده.
shamim_13, marzi marzi, فانتین, bahartoranj, niloofar00, نازگل2012, samira2009, مهرناز مامانی, آیسان6700, سمیرا مامان شهاب, ایران دخت, قلب, رها نبوی, Atefe joon, گلسان, azam1360
مدیریار خانوم گل

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,001
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۱
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسی

اعتبار: 11673


محل سکونت :
ارسال: #2
RE: بادمجان سرخ شده
[تصویر:  20131029151237_IMG_5168.JPG]
[تصویر:  20131029151255_IMG_5180.JPG]
۷-۸-۱۳۹۲, ۰۳:۱۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از مهرناز مامانی به دلیل این ارسال سپاس کرده.
ایران دخت, niloofar00, rahill1363, shamim_13, laleh joon, سمیرا مامان شهاب, Atefe joon
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
114
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 137


محل سکونت :
ارسال: #3
RE: بادمجان سرخ شده
WavesmileWavesmile
[تصویر:  20141108083125_IMG_1607.JPG]
امضای مامان مهدی
لذتی که از علم حاصل می شود بی آلایش است صلوات
۱۷-۸-۱۳۹۳, ۰۸:۳۳ صبح
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از مامان مهدی به دلیل این ارسال سپاس کرده.
مریم خانومی 1, parii banooo, Atefe joon
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
515
تاریخ عضویت:
شهريور ۱۳۹۲
مدال ها
مدال برنده مسابقه عکاسی

اعتبار: 2302


محل سکونت : مشهد
ارسال: #4
RE: بادمجان سرخ شده
[تصویر:  20150625164945_SAM_3170.JPG]
امضای mary n
[تصویر:  eNortjKzUjIyMjYwN1GyBlwwFWsCzw,,98.png]
۴-۴-۱۳۹۴, ۰۳:۵۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از mary n به دلیل این ارسال سپاس کرده.
naghmeh24, نم نم بارون, fereshteh2012, azam1360, yasamin zahra, Atefe joon, گلسان, 1368Sheri, mayok, pinkgirl138
مدیریار خانوم گل

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,001
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۱
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسی

اعتبار: 11673


محل سکونت :
ارسال: #5
RE: بادمجان سرخ شده
یک روش راحت و کم روغن برای سرخ کردن بادمجان
[تصویر:  20151102150222_IMG_6402.JPG]

بادمجا نها را پوست میگیریم و کمی نمک زده تا تلخیش گرفته بشه.
در ظرفی سفیده تخم مرغ و در صورت دلخواه کمی زردچوبه بهش اضافه میکنیم و هم زده تا کف کند.
از کف سفیده تخم مرغ به سطح بادمجانها زده و سرخ میکنیم.
[تصویر:  20151102150620_IMG_6404.JPG]
۱۱-۸-۱۳۹۴, ۰۳:۰۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از مهرناز مامانی به دلیل این ارسال سپاس کرده.
sakine banoo, غزاله جون, naghmeh24, گلسان, mahsan3, yasamin zahra, Atefe joon, قلب, azam1360

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد