تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بادمجان سرخ شده
#1
بادمجان که خیلی نازک بریده شده باشه 1 عدد
نمک
روغن 2 قاشق غذا خوری

ورقه های بادمجان رو نمک بزنید تا تلخیش بره بعد بشورید و خشکش کنیددو طرفش رو با برس کمی روغن بمالید وتوی توری کباب ودر فاصله 10 سانتی از آتش کباب کنید یا گریل کنید آنها رو پشت و رو کنید تا دو طرفش طلایی بشه
یکم وقت گیره اما به سلامتیش و اینکه روغن مصرف نمیشه میارزه
[عکس: 20130728201253_DSC08323.jpg]

من بدون روغن اینکارو کردم خیلی عالی بود گوجه هم به همین روش پختم Yum2
در کـــــودکــی...
در کـــُـدام بــــــــــــآزی ، راهــــــت نــَــدادنــد ،
کــــــه امـــــروز ، انـــــقَــدر دیـــــوانه وار
تــــشنـــه ی " بــــــــــازی کـَــردن " بــــــــا آدم هــــــــایی ؟
پاسخ }
#2
[عکس: 20131029151237_IMG_5168.JPG]
[عکس: 20131029151255_IMG_5180.JPG]
پاسخ }
#3
WavesmileWavesmile
[عکس: 20141108083125_IMG_1607.JPG]
لذتی که از علم حاصل می شود بی آلایش است صلوات
پاسخ }
#4
[عکس: 20150625164945_SAM_3170.JPG]
[عکس: eNortjKzUjIyMjYwN1GyBlwwFWsCzw,,98.png]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
یک روش راحت و کم روغن برای سرخ کردن بادمجان
[عکس: 20151102150222_IMG_6402.JPG]

بادمجا نها را پوست میگیریم و کمی نمک زده تا تلخیش گرفته بشه.
در ظرفی سفیده تخم مرغ و در صورت دلخواه کمی زردچوبه بهش اضافه میکنیم و هم زده تا کف کند.
از کف سفیده تخم مرغ به سطح بادمجانها زده و سرخ میکنیم.
[عکس: 20151102150620_IMG_6404.JPG]
پاسخ }