خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 26 رای - 3.08 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

بادمجان قایقی

ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 5,339


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #1
بادمجون قایقی
[عکس: 99206.jpg]


مواد لازم : بادمجون متوسط 1 عدد
پنیر سفید له شده 1 فنجان
پنیر پیتزا رنده شده 1 فنجان
تخم مرغ 1 عدد
پیاز کوچک 1 عدد
گوجه فرنگی کوچک 1 عدد
روغن زیتون 1 فنجان قهوه خوری
برگ بو 2 برگ
پودر شکر 1 ق م
کمی ارد
شکر 1 ق م
نمک
طرز تهیه :
1: بادمجون رو از وسط نصف میکنیم و روش نمک میپاشیم و به این صورت 10 دقیقه میزاریم کنار تا بمونه و تلخیش گرفته بشه .
2 : تو یه قابلمه کمی اب و نمک رو میجوشونیم و بادمجون ها رو توش میندازیم تا قسمت گوشتیش خوب مغز پخت بشه
3 : بعد که پخت ابکش میکنیم و با کمک قاشق کمی از قسمت گوشتیشو خالی میکنیم . دقت میکنیم تا بادمجونا پاه نشن .و قسمتی رو که در اوردیم کوچولو کوچولو خردش میکنیم .
4 : پیاز رو با روغن تفت میدیم تا طلایی بشه .
5 : بادمجون های خرد شده رو هم توش میریزیم . و دوباره تفت میدیم .
6: گوجه فرنگی نگینی مخرد شده رو هم اضافه میکنیم و تفت میدیم تا زمانی که اصلا اب نداشته باشه .
7 : پنیر ها و نمک- شکر رو هم اضافه کرده و کمی تفت میدیم و از روی حرارت بر میداریم .
8 : تخم مرغ رو هم به موادمون اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم .
9 : بادمجونا رو با این مواد میانی پر میکنیم . و برگ بو رو روش میزاریم و بعد با نوک انگشت کمی روشون ارد میپاشیم .
10 : بعد تو فر با درجه حرارت 200 سانتی گراد میزاریم تا 15- 20 دقیقه بپزه و روشون طلایی بشه .



[عکس: 99205.jpg]
(آخرین تغییر در ارسال: 10-12-2012, 01:11 PM توسط sima.)
22-11-2011, 11:20 AM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
بادمجان قایقی
[عکس: 20120717204543_g.jpg]


مواد لازم:
• 2 عدد بادمجان
• 300 گرم گوشت چرخ شده
• 1 عدد پیاز
• 1 قاشق چای خوری رب گوجه فرنگی
• 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون
• 2 عدد گوجه فرنگی
• 2 عدد فلفل سبز
• نمک
• فلفل سیاه
• 150 گرم پنیر پارمزان رنده شده
• 1 عدد فلفل قرمز
• روغن آفتابگردان، برای سرخ کردن


آماده سازی:

• بادمجونهارو از درازا به دو نیم تقسیم کنین
• ذاخل بادمجونهارو با قاصله یک سانت از لبه ها خالی کنین و توی آب نمک بذارین به مدل 20 دقیقه
• پس از خارج کردن از آب نمک وقتی آب اضافیش رفت در روغن داغ کمی سرخشون کنین و کنار بذارین
• پیاز را ریز ریز کنین و در روغن زیتونتفتف بدین تا طلایی رنگ بشه
• بعد رب گوجه فرنگی بریزید و هم بزنید و به مدت 1 دقیقه بذارین تفت بخوره . گوجه فرنگی، فلفل های ریز شده رو اضافه کنین وقتی کمی تفت دادین کمی از این مایه رو کنار بذارین
•گوشت رو اضافه و همرا با نمک و ادویه تفت بدین بعد حرارت رو ملایم کنین تا گوشت بگزه
• با مخلوط گوشت بادمجونهارو پر کنین
•روش پنیر پارمسان رنده شده بپاشید.
• چند تا برش فلفل قرمز روی پنیر بذارین و در فر با دمای 180 درجه بذارین بپزه تا روی پنیرها طلایی تیره بشه
این خوراک خوشمزه رو گرم سرو کنین و هنگام سرو سسی که کنار گذاشته بودین رو دور بادمجونها بریزین




دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
17-07-2012, 10:14 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
19
تاریخ عضویت:
Nov 2011
مدال ها

اعتبار: 30


محل سکونت :
ارسال: #3
RE: بادمجان قایقی
اینم بادمجون قایقی من
ممنون گیسو جونFlowerysmile خیلی خوشمزه بود
[عکس: 20120724211534_ab30.jpg]
24-07-2012, 10:46 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #4
RE: بادمجان قایقی
بادمجات قایقی با گوشت تکه ای


[عکس: 20120801094606_asd.jpg]

مواد لازم:

6 عدد بادمجان
500 گرم فیله گوشت گوساله
3-4 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 قاشق غذا خوری سیب سرکه
2 حبه سیر
2-3 عدد فلفل سبز
1 عدد فلفل قرمز(بزرگ)
1 عدد گوجه فرنگی (بزرگ)
8-10 شاخه جعفری تازه
1 قاشق غذاخوری رب فلفل قرمز
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1 قاشق غذاخوری شکر
2 فنجان آب
نمک فلفل


روش تهیه:

بادمجوهارو به صورت راه راه پوست بگیرین و نیم ساعت در آب و نمک قرار بدین
بعد از این مدت از آب خارج کنین و با حوله کاغذی خوب خشکشون کنین
بادمجونهارو در روغن داغ خوب سرخ کنین و روی حوله کاغذی بچینین تا روغن اضافیش کشیده بشه

گوشتهارو به صورت قیمه ای ریز خرد کنین و همراه روغن زیتون،سرکه سیب، شکر،و سیر له شده مخلوط کنین و نیم ساعت داخل یخچال بذارین تا طعمهارو به خودش بگیره

بعد از این مدت موادو گوشت رو داخل ماهیتابه بودن روغن بریزین و خوب تفت بدین
بعد ازینکه گوشت نرم شد و آبش کشیده شد فلفل قرمز ریز شده رو اضافه کنین
بعد ازینکه فلفل تفت خورد و نرم شد گوجه فرنگی پوست کنده و خرد شده رو اضافه کنین و هم بزنین تا خوب سرخ بشه و بوی خامیش بره
بعد حرارت رو خاموش کنین و جعفری خرد شده و نمک و فلفل رو اضافه و هم بزنین


وسطبادمجونهارو با احتیاط باز کنین که نصف نشه و از مواد داخل شکمش رو پر کنین
در یک کاسه رب گوجه و فلفل رو با آب حل کنین و بذارین جوش بیاد

بادمجونهارو توی ظرف مناسبی بچینین و سس رو روش بریزین و بذارین روی حرارت متوسط اجاق گاز 10 دقیقه ای بپزه تا سس بخوردش بره و گرم همراه با برنج یا نون سرو کنین




دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد


01-08-2012, 11:17 AM,
یافتن نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #5
RE: بادمجان قایقی
مواد لازم:
2 عدد بادمجان
1 عدد تخم مرغ
1 فنجان پنیر چدار رنده شده
کمی جعفری ریز خرد شده
نمک و تکه های فلفل قرمز

روش تهیه:
بادمجونهارو با پوست به دو نیم تقسیم کنین و توی آب نمک بخوابونین
بعد از نیم ساعت بادمجونهارو توی آبکش بذارین تا آبش بره و در روغن سرخ کنین
بعد با احتیاط گوشت داخل بادمجون رو با قاشق بگیرین و با جفعری و تخم مرغ مخلوطش کنین
مواد رو توی بادمجونا بریزین و روشو با پنیر بپوشونین و بذارین داخل فر تا زمانیکه تخم مرغ ببنده و پنیر طلایی بشه
گرم سرو کنین


[عکس: 20120813153705_fuj.jpg]



دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد

13-08-2012, 05:13 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
215
تاریخ عضویت:
Feb 2012
مدال ها

اعتبار: 670


محل سکونت : کرمانشاه
ارسال: #6
RE: بادمجان قایقی
اینم بامجون قایقی من واسه تولد شوشو به عنوان پیش غذاYum2

[عکس: 20120822135325_DSC00425.JPG]
22-08-2012, 03:24 PM,
یافتن نقل قول
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 5,339


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #7
RE: بادمجان قایقی



[عکس: 99359.jpg]

مواد لازم :
بادمجان 4- 5 عدد
پیاز 1 عدد
سیر 1 حبه
کره نرم شده 1 ق غ
نمک – اویشن
پنیر پیتزا رنده شده
مواد لازم برای سس بشامل :
کره 2 ق غ
ارد 2 ق غ
شیر 2 لیوان
نمک
طرز تهیه :
کره – سیر –پیاز نمک و اویشن را با هم مخلوط کرده.
بادمجان ها رو کباب میکنیم .و پوستشون رو میگیریم. همه جای بادمجان ها را با کره اغشته میکنیم .
سس بشامل را اماده میکنیم . بادمجان ها را تو سینی فر چیده و روش را با سس بشامل میپوشونیم .
پنیر پیتزا رو روی سس ریخته و به مدت 10 دقیقه میزاریم تو فر تا روش کاملا طلایی بشه .
طرز تهیه سس بشامل :
ارد را با کره تفت میدیم تا تغییر رنگ بده و بوی خامی ارد از بین بره .
بعد اروم اروم شیر را اضفه کرده و با همزن دستی هم میزنیم .
نمک را اضافه کرده از روی حرارت برمیداریم .
09-12-2012, 10:05 PM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
مدیریار خانوم گل

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,047
تاریخ عضویت:
Nov 2012
مدال ها

اعتبار: 11,888


محل سکونت :
ارسال: #8
RE: قیمه بادمجان قایقی
[عکس: 20141027083140_IMG_2035.JPG]
بادمجان
گوشت چرخ کرده
لپه
پیاز
رب گوجه فرنگی
پودر لیمو عمانی
نمک و فلفل و ادویه

پیاز را رنده و در کمی روغن تفت میدهیم ؛پیازها که سبک شدن گوشت چرخ کرده را اضافه و بعد که کمی رنگ گوشت تغییر کرد ادویه و نمک و رب را نیز اضافه و خوب تفت و مخلوط کرده بعد لپه ایی را که از قبل پخته شده را نیز اضافه کرده و در آخر پودر لیمو و کمی آب میریزیم و میگذاریم تا چند جوش بزند.
بادمجانها را که یکی درمیون یا راه راه پوست گرفتیم و تلخی گرفته شده و سرخ میکنیم.وبعد از سرخ شدن یک شکاف در شکم بادمجان داده و از موادی که آماده شده است به مقدار مناسب در شکم بادجان جا میدهیم.
وبعد از اینکه شکم بادجانها رو یکی یکی پر کردیم در ظرف پیرکس چیده و کمی آب ولرم میریزیم.
درون فر یا روی اجاق گاز میشود پخت.


[عکس: 20141027082140_IMG_2027.JPG]
[عکس: 20141027083056_IMG_2039.JPG]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع
(آخرین تغییر در ارسال: 27-10-2014, 08:36 AM توسط مهرناز مامانی.)
27-10-2014, 08:34 AM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
15
تاریخ عضویت:
Jun 2013
مدال ها

اعتبار: 51


محل سکونت : زیر آسمان خدا
ارسال: #9
RE: بادمجان قایقی
اینم از بادمجون قایقی من
***** ممنون گیسو جون*****
من زیاد بادمجون خور نیستم اما این واقعأ خوشمزه بود،همسری هم خوشش اومد3

[عکس: 20150507182058_20150507154243_IMG_20150506_205417.jpg]
لینک تصحیح شد
(آخرین تغییر در ارسال: 07-05-2015, 05:21 PM توسط Galaxy.)
07-05-2015, 02:51 PM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,105
تاریخ عضویت:
Dec 2011
مدال ها

اعتبار: 5,644


محل سکونت :
ارسال: #10
RE: بادمجان قایقی
توي بادمجان ها را گوشت چرخ كرده +سيب زميني +قاغرچ ريختم .پنير هم كه كم زدم
توي سس اش اما كمي زرشك زدم كه محشر شد5

[عکس: 20160130234234_.jpg]
30-01-2016, 11:42 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد