خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 26 رأی - میانگین امتیازات: 3.08
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

بادمجان قایقی

ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #1
بادمجون قایقی
[تصویر:  99206.jpg]


مواد لازم : بادمجون متوسط 1 عدد
پنیر سفید له شده 1 فنجان
پنیر پیتزا رنده شده 1 فنجان
تخم مرغ 1 عدد
پیاز کوچک 1 عدد
گوجه فرنگی کوچک 1 عدد
روغن زیتون 1 فنجان قهوه خوری
برگ بو 2 برگ
پودر شکر 1 ق م
کمی ارد
شکر 1 ق م
نمک
طرز تهیه :
1: بادمجون رو از وسط نصف میکنیم و روش نمک میپاشیم و به این صورت 10 دقیقه میزاریم کنار تا بمونه و تلخیش گرفته بشه .
2 : تو یه قابلمه کمی اب و نمک رو میجوشونیم و بادمجون ها رو توش میندازیم تا قسمت گوشتیش خوب مغز پخت بشه
3 : بعد که پخت ابکش میکنیم و با کمک قاشق کمی از قسمت گوشتیشو خالی میکنیم . دقت میکنیم تا بادمجونا پاه نشن .و قسمتی رو که در اوردیم کوچولو کوچولو خردش میکنیم .
4 : پیاز رو با روغن تفت میدیم تا طلایی بشه .
5 : بادمجون های خرد شده رو هم توش میریزیم . و دوباره تفت میدیم .
6: گوجه فرنگی نگینی مخرد شده رو هم اضافه میکنیم و تفت میدیم تا زمانی که اصلا اب نداشته باشه .
7 : پنیر ها و نمک- شکر رو هم اضافه کرده و کمی تفت میدیم و از روی حرارت بر میداریم .
8 : تخم مرغ رو هم به موادمون اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم .
9 : بادمجونا رو با این مواد میانی پر میکنیم . و برگ بو رو روش میزاریم و بعد با نوک انگشت کمی روشون ارد میپاشیم .
10 : بعد تو فر با درجه حرارت 200 سانتی گراد میزاریم تا 15- 20 دقیقه بپزه و روشون طلایی بشه .



[تصویر:  99205.jpg]
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۰-۹-۱۳۹۱ ۰۱:۱۱ عصر، توسط sima.)
۱-۹-۱۳۹۰, ۱۱:۲۰ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
honar, negin.s, گلسا90, niloofar00
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
بادمجان قایقی
[تصویر:  20120717204543_g.jpg]


مواد لازم:
• 2 عدد بادمجان
• 300 گرم گوشت چرخ شده
• 1 عدد پیاز
• 1 قاشق چای خوری رب گوجه فرنگی
• 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون
• 2 عدد گوجه فرنگی
• 2 عدد فلفل سبز
• نمک
• فلفل سیاه
• 150 گرم پنیر پارمزان رنده شده
• 1 عدد فلفل قرمز
• روغن آفتابگردان، برای سرخ کردن


آماده سازی:

• بادمجونهارو از درازا به دو نیم تقسیم کنین
• ذاخل بادمجونهارو با قاصله یک سانت از لبه ها خالی کنین و توی آب نمک بذارین به مدل 20 دقیقه
• پس از خارج کردن از آب نمک وقتی آب اضافیش رفت در روغن داغ کمی سرخشون کنین و کنار بذارین
• پیاز را ریز ریز کنین و در روغن زیتونتفتف بدین تا طلایی رنگ بشه
• بعد رب گوجه فرنگی بریزید و هم بزنید و به مدت 1 دقیقه بذارین تفت بخوره . گوجه فرنگی، فلفل های ریز شده رو اضافه کنین وقتی کمی تفت دادین کمی از این مایه رو کنار بذارین
•گوشت رو اضافه و همرا با نمک و ادویه تفت بدین بعد حرارت رو ملایم کنین تا گوشت بگزه
• با مخلوط گوشت بادمجونهارو پر کنین
•روش پنیر پارمسان رنده شده بپاشید.
• چند تا برش فلفل قرمز روی پنیر بذارین و در فر با دمای 180 درجه بذارین بپزه تا روی پنیرها طلایی تیره بشه
این خوراک خوشمزه رو گرم سرو کنین و هنگام سرو سسی که کنار گذاشته بودین رو دور بادمجونها بریزین




دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۷-۴-۱۳۹۱, ۱۰:۱۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Linda, مارال جون, honar, negin.s, گلسا90, niloofar00
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
19
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 30


محل سکونت :
ارسال: #3
RE: بادمجان قایقی
اینم بادمجون قایقی من
ممنون گیسو جونFlowerysmile خیلی خوشمزه بود
[تصویر:  20120724211534_ab30.jpg]
امضای محبت
[تصویر:  eNortjKzUjIyMDA3MFKyBlwwFUwCyA,,39.png]
۳-۵-۱۳۹۱, ۱۰:۴۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از محبت به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Linda, مارال جون, honar, negin.s, mozhgan57, گلسا90
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #4
RE: بادمجان قایقی
بادمجات قایقی با گوشت تکه ای


[تصویر:  20120801094606_asd.jpg]

مواد لازم:

6 عدد بادمجان
500 گرم فیله گوشت گوساله
3-4 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 قاشق غذا خوری سیب سرکه
2 حبه سیر
2-3 عدد فلفل سبز
1 عدد فلفل قرمز(بزرگ)
1 عدد گوجه فرنگی (بزرگ)
8-10 شاخه جعفری تازه
1 قاشق غذاخوری رب فلفل قرمز
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1 قاشق غذاخوری شکر
2 فنجان آب
نمک فلفل


روش تهیه:

بادمجوهارو به صورت راه راه پوست بگیرین و نیم ساعت در آب و نمک قرار بدین
بعد از این مدت از آب خارج کنین و با حوله کاغذی خوب خشکشون کنین
بادمجونهارو در روغن داغ خوب سرخ کنین و روی حوله کاغذی بچینین تا روغن اضافیش کشیده بشه

گوشتهارو به صورت قیمه ای ریز خرد کنین و همراه روغن زیتون،سرکه سیب، شکر،و سیر له شده مخلوط کنین و نیم ساعت داخل یخچال بذارین تا طعمهارو به خودش بگیره

بعد از این مدت موادو گوشت رو داخل ماهیتابه بودن روغن بریزین و خوب تفت بدین
بعد ازینکه گوشت نرم شد و آبش کشیده شد فلفل قرمز ریز شده رو اضافه کنین
بعد ازینکه فلفل تفت خورد و نرم شد گوجه فرنگی پوست کنده و خرد شده رو اضافه کنین و هم بزنین تا خوب سرخ بشه و بوی خامیش بره
بعد حرارت رو خاموش کنین و جعفری خرد شده و نمک و فلفل رو اضافه و هم بزنین


وسطبادمجونهارو با احتیاط باز کنین که نصف نشه و از مواد داخل شکمش رو پر کنین
در یک کاسه رب گوجه و فلفل رو با آب حل کنین و بذارین جوش بیاد

بادمجونهارو توی ظرف مناسبی بچینین و سس رو روش بریزین و بذارین روی حرارت متوسط اجاق گاز 10 دقیقه ای بپزه تا سس بخوردش بره و گرم همراه با برنج یا نون سرو کنین




دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۱-۵-۱۳۹۱, ۱۱:۱۷ صبح
یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Linda, مارال جون, mana, honar, negin.s, گلسا90, niloofar00
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #5
RE: بادمجان قایقی
مواد لازم:
2 عدد بادمجان
1 عدد تخم مرغ
1 فنجان پنیر چدار رنده شده
کمی جعفری ریز خرد شده
نمک و تکه های فلفل قرمز

روش تهیه:
بادمجونهارو با پوست به دو نیم تقسیم کنین و توی آب نمک بخوابونین
بعد از نیم ساعت بادمجونهارو توی آبکش بذارین تا آبش بره و در روغن سرخ کنین
بعد با احتیاط گوشت داخل بادمجون رو با قاشق بگیرین و با جفعری و تخم مرغ مخلوطش کنین
مواد رو توی بادمجونا بریزین و روشو با پنیر بپوشونین و بذارین داخل فر تا زمانیکه تخم مرغ ببنده و پنیر طلایی بشه
گرم سرو کنین


[تصویر:  20120813153705_fuj.jpg]



دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۳-۵-۱۳۹۱, ۰۵:۱۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Linda, honar, negin.s, mozhgan57, گلسا90, niloofar00

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
215
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 670


محل سکونت : کرمانشاه
ارسال: #6
RE: بادمجان قایقی
اینم بامجون قایقی من واسه تولد شوشو به عنوان پیش غذاYum2

[تصویر:  20120822135325_DSC00425.JPG]
امضای narin
مهم نیست قفل ها دست کیست مهم این است که کلیدها دست خداست
۱-۶-۱۳۹۱, ۰۳:۲۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از narin به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Linda, honar, negin.s, mozhgan57, گلسا90, niloofar00, belfy



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد