تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بادمجان قایقی
#1
[عکس: 99206.jpg]


مواد لازم : بادمجون متوسط 1 عدد
پنیر سفید له شده 1 فنجان
پنیر پیتزا رنده شده 1 فنجان
تخم مرغ 1 عدد
پیاز کوچک 1 عدد
گوجه فرنگی کوچک 1 عدد
روغن زیتون 1 فنجان قهوه خوری
برگ بو 2 برگ
پودر شکر 1 ق م
کمی ارد
شکر 1 ق م
نمک
طرز تهیه :
1: بادمجون رو از وسط نصف میکنیم و روش نمک میپاشیم و به این صورت 10 دقیقه میزاریم کنار تا بمونه و تلخیش گرفته بشه .
2 : تو یه قابلمه کمی اب و نمک رو میجوشونیم و بادمجون ها رو توش میندازیم تا قسمت گوشتیش خوب مغز پخت بشه
3 : بعد که پخت ابکش میکنیم و با کمک قاشق کمی از قسمت گوشتیشو خالی میکنیم . دقت میکنیم تا بادمجونا پاه نشن .و قسمتی رو که در اوردیم کوچولو کوچولو خردش میکنیم .
4 : پیاز رو با روغن تفت میدیم تا طلایی بشه .
5 : بادمجون های خرد شده رو هم توش میریزیم . و دوباره تفت میدیم .
6: گوجه فرنگی نگینی مخرد شده رو هم اضافه میکنیم و تفت میدیم تا زمانی که اصلا اب نداشته باشه .
7 : پنیر ها و نمک- شکر رو هم اضافه کرده و کمی تفت میدیم و از روی حرارت بر میداریم .
8 : تخم مرغ رو هم به موادمون اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم .
9 : بادمجونا رو با این مواد میانی پر میکنیم . و برگ بو رو روش میزاریم و بعد با نوک انگشت کمی روشون ارد میپاشیم .
10 : بعد تو فر با درجه حرارت 200 سانتی گراد میزاریم تا 15- 20 دقیقه بپزه و روشون طلایی بشه .



[عکس: 99205.jpg]
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#2
[عکس: 20120717204543_g.jpg]


مواد لازم:
• 2 عدد بادمجان
• 300 گرم گوشت چرخ شده
• 1 عدد پیاز
• 1 قاشق چای خوری رب گوجه فرنگی
• 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون
• 2 عدد گوجه فرنگی
• 2 عدد فلفل سبز
• نمک
• فلفل سیاه
• 150 گرم پنیر پارمزان رنده شده
• 1 عدد فلفل قرمز
• روغن آفتابگردان، برای سرخ کردن


آماده سازی:

• بادمجونهارو از درازا به دو نیم تقسیم کنین
• ذاخل بادمجونهارو با قاصله یک سانت از لبه ها خالی کنین و توی آب نمک بذارین به مدل 20 دقیقه
• پس از خارج کردن از آب نمک وقتی آب اضافیش رفت در روغن داغ کمی سرخشون کنین و کنار بذارین
• پیاز را ریز ریز کنین و در روغن زیتونتفتف بدین تا طلایی رنگ بشه
• بعد رب گوجه فرنگی بریزید و هم بزنید و به مدت 1 دقیقه بذارین تفت بخوره . گوجه فرنگی، فلفل های ریز شده رو اضافه کنین وقتی کمی تفت دادین کمی از این مایه رو کنار بذارین
•گوشت رو اضافه و همرا با نمک و ادویه تفت بدین بعد حرارت رو ملایم کنین تا گوشت بگزه
• با مخلوط گوشت بادمجونهارو پر کنین
•روش پنیر پارمسان رنده شده بپاشید.
• چند تا برش فلفل قرمز روی پنیر بذارین و در فر با دمای 180 درجه بذارین بپزه تا روی پنیرها طلایی تیره بشه
این خوراک خوشمزه رو گرم سرو کنین و هنگام سرو سسی که کنار گذاشته بودین رو دور بادمجونها بریزین




دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#3
اینم بادمجون قایقی من
ممنون گیسو جونFlowerysmile خیلی خوشمزه بود
[عکس: 20120724211534_ab30.jpg]
[عکس: eNortjKzUjIyMDA3MFKyBlwwFUwCyA,,39.png]
پاسخ }
#4
بادمجات قایقی با گوشت تکه ای


[عکس: 20120801094606_asd.jpg]

مواد لازم:

6 عدد بادمجان
500 گرم فیله گوشت گوساله
3-4 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 قاشق غذا خوری سیب سرکه
2 حبه سیر
2-3 عدد فلفل سبز
1 عدد فلفل قرمز(بزرگ)
1 عدد گوجه فرنگی (بزرگ)
8-10 شاخه جعفری تازه
1 قاشق غذاخوری رب فلفل قرمز
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1 قاشق غذاخوری شکر
2 فنجان آب
نمک فلفل


روش تهیه:

بادمجوهارو به صورت راه راه پوست بگیرین و نیم ساعت در آب و نمک قرار بدین
بعد از این مدت از آب خارج کنین و با حوله کاغذی خوب خشکشون کنین
بادمجونهارو در روغن داغ خوب سرخ کنین و روی حوله کاغذی بچینین تا روغن اضافیش کشیده بشه

گوشتهارو به صورت قیمه ای ریز خرد کنین و همراه روغن زیتون،سرکه سیب، شکر،و سیر له شده مخلوط کنین و نیم ساعت داخل یخچال بذارین تا طعمهارو به خودش بگیره

بعد از این مدت موادو گوشت رو داخل ماهیتابه بودن روغن بریزین و خوب تفت بدین
بعد ازینکه گوشت نرم شد و آبش کشیده شد فلفل قرمز ریز شده رو اضافه کنین
بعد ازینکه فلفل تفت خورد و نرم شد گوجه فرنگی پوست کنده و خرد شده رو اضافه کنین و هم بزنین تا خوب سرخ بشه و بوی خامیش بره
بعد حرارت رو خاموش کنین و جعفری خرد شده و نمک و فلفل رو اضافه و هم بزنین


وسطبادمجونهارو با احتیاط باز کنین که نصف نشه و از مواد داخل شکمش رو پر کنین
در یک کاسه رب گوجه و فلفل رو با آب حل کنین و بذارین جوش بیاد

بادمجونهارو توی ظرف مناسبی بچینین و سس رو روش بریزین و بذارین روی حرارت متوسط اجاق گاز 10 دقیقه ای بپزه تا سس بخوردش بره و گرم همراه با برنج یا نون سرو کنین




دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد


[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
مواد لازم:
2 عدد بادمجان
1 عدد تخم مرغ
1 فنجان پنیر چدار رنده شده
کمی جعفری ریز خرد شده
نمک و تکه های فلفل قرمز

روش تهیه:
بادمجونهارو با پوست به دو نیم تقسیم کنین و توی آب نمک بخوابونین
بعد از نیم ساعت بادمجونهارو توی آبکش بذارین تا آبش بره و در روغن سرخ کنین
بعد با احتیاط گوشت داخل بادمجون رو با قاشق بگیرین و با جفعری و تخم مرغ مخلوطش کنین
مواد رو توی بادمجونا بریزین و روشو با پنیر بپوشونین و بذارین داخل فر تا زمانیکه تخم مرغ ببنده و پنیر طلایی بشه
گرم سرو کنین


[عکس: 20120813153705_fuj.jpg]



دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد

[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#6
اینم بامجون قایقی من واسه تولد شوشو به عنوان پیش غذاYum2

[عکس: 20120822135325_DSC00425.JPG]
مهم نیست قفل ها دست کیست مهم این است که کلیدها دست خداست
پاسخ }
#7



[عکس: 99359.jpg]

مواد لازم :
بادمجان 4- 5 عدد
پیاز 1 عدد
سیر 1 حبه
کره نرم شده 1 ق غ
نمک – اویشن
پنیر پیتزا رنده شده
مواد لازم برای سس بشامل :
کره 2 ق غ
ارد 2 ق غ
شیر 2 لیوان
نمک
طرز تهیه :
کره – سیر –پیاز نمک و اویشن را با هم مخلوط کرده.
بادمجان ها رو کباب میکنیم .و پوستشون رو میگیریم. همه جای بادمجان ها را با کره اغشته میکنیم .
سس بشامل را اماده میکنیم . بادمجان ها را تو سینی فر چیده و روش را با سس بشامل میپوشونیم .
پنیر پیتزا رو روی سس ریخته و به مدت 10 دقیقه میزاریم تو فر تا روش کاملا طلایی بشه .
طرز تهیه سس بشامل :
ارد را با کره تفت میدیم تا تغییر رنگ بده و بوی خامی ارد از بین بره .
بعد اروم اروم شیر را اضفه کرده و با همزن دستی هم میزنیم .
نمک را اضافه کرده از روی حرارت برمیداریم .
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#8
[عکس: 20141027083140_IMG_2035.JPG]
بادمجان
گوشت چرخ کرده
لپه
پیاز
رب گوجه فرنگی
پودر لیمو عمانی
نمک و فلفل و ادویه

پیاز را رنده و در کمی روغن تفت میدهیم ؛پیازها که سبک شدن گوشت چرخ کرده را اضافه و بعد که کمی رنگ گوشت تغییر کرد ادویه و نمک و رب را نیز اضافه و خوب تفت و مخلوط کرده بعد لپه ایی را که از قبل پخته شده را نیز اضافه کرده و در آخر پودر لیمو و کمی آب میریزیم و میگذاریم تا چند جوش بزند.
بادمجانها را که یکی درمیون یا راه راه پوست گرفتیم و تلخی گرفته شده و سرخ میکنیم.وبعد از سرخ شدن یک شکاف در شکم بادمجان داده و از موادی که آماده شده است به مقدار مناسب در شکم بادجان جا میدهیم.
وبعد از اینکه شکم بادجانها رو یکی یکی پر کردیم در ظرف پیرکس چیده و کمی آب ولرم میریزیم.
درون فر یا روی اجاق گاز میشود پخت.


[عکس: 20141027082140_IMG_2027.JPG]
[عکس: 20141027083056_IMG_2039.JPG]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#9
اینم از بادمجون قایقی من
***** ممنون گیسو جون*****
من زیاد بادمجون خور نیستم اما این واقعأ خوشمزه بود،همسری هم خوشش اومد3

[عکس: 20150507182058_20150507154243_IMG_20150506_205417.jpg]
لینک تصحیح شد
خستگی را تو به خاطر مسپار که افق نزدیک است و خدایی که تو را می بیند و به عشق تو همه حادثه ها را می چیند که تو یادش افتی و بدانی که همه بخشش از اوست و همینش زیباست.
پاسخ }
#10
توي بادمجان ها را گوشت چرخ كرده +سيب زميني +قاغرچ ريختم .پنير هم كه كم زدم
توي سس اش اما كمي زرشك زدم كه محشر شد5

[عکس: 20160130234234_.jpg]
خوشحال ميشم از فروشگاه ني ني هاي ايراني بازديد كنيد.83
لينك كانال تلگرام:
http://tlgrm.me/joinchat/Cfh5-D7SNu2WaypUh8IQbg
پاسخ }