خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 19 رأی - میانگین امتیازات: 3.74
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

بادنجان چینی

atefeh

وضعیت :
 
ارسال: #1
بادنجان چینی
مواد لازم

بادنجان يك كيلوگرم

گوشت چرخ‌كرده 300 گرم

پياز دو عدد

زرشك 100 گرم

قارچ 200 گرم

ادويه، نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم

كاري قاشق مرباخوري

پودرليموعماني قاشق مرباخوري

رب گوجه‌فرنگي، پنيرپيتزا و پودرسير به ميزان لازم


طرز تهيه

بادنجان را پوست گرفته و از وسط برش مي‌زنيم. سپس در تابه كه كمي روغن و ليوان آب ريخته‌ايم بادنجان را مي‌پزيم.

گوشت چرخ‌كرده‌ را با پياز تفت مي‌دهيم سپس نمك، فلفل، زردچوبه، كاري، پودر ليموعماني و پودرسير اضافه مي‌كنيم آن‌گاه قارچ نگيني خرد شده را به همراه زرشك اضافه مي‌كنيم پس از سرخ شدن دو قاشق غذاخوري رب گوجه‌فرنگي مي‌افزاييم و پس از مخلوط شدن مواد، خوب مي‌پزيم.

دراين لحظه مواد پخته شده را در شكم بادنجان پر مي‌كنيم بعد پنير پيتزا را روي مواد مي‌ريزيم و پنج دقيقه در فر يا مايكروفر قرار مي‌دهيم.

بادنجان را در روغن زياد سرخ نكنيد كمي روغن اضافه كنيد و فقط در قابلمه يا تابه را ببنديد تا خوب پخته شود. اين غذا را با نخودفرنگي و ذرت و شويد تزئين كنيد.


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
   
۳۱-۴-۱۳۹۰, ۱۰:۵۱ صبح
نقل قول
1 کاربر از atefeh به دلیل این ارسال سپاس کرده.
زهرا77



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد