خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 48 رأی - میانگین امتیازات: 2.52
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

باسلوق

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
313
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 452


محل سکونت :
ارسال: #1
باسلوق
[تصویر:  20120616190149_20110704204318_IMG_0206.JPG]

مواد لازم:
نشاسته : 2 پیمانه
آب : 2پیمانه
شکر : 5/1 پیمانه
گلاب : نیم پیمانه
گردو : به میزان لازم
کره : 100گرم
پودر نارگیل: به میزان لازم
طرز تهیه :
نشاسته را در آب سرد حل می کنیم و از صافی رد می کنیم. سپس ظرف را که بهتر است از جنس تفلون باشد، را روی حرارت می گذاریم. کمی که گرم شد، شکر را به آن اضافه می کنیم. بهتر است دائم آن را هم بزنیم. نشاسته کم کم گلوله می شود. نترسید ! شما همچنان هم بزنید و با پشت قاشق چوبی آن را صاف کنید. سپس گلاب را به آن اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
وقتی که نشاسته سفت شد، کره را به آن بیفزایید. و هم بزنید. این باعث می شود تمام مواد از اطراف ظرف کنده شود. سفتی نشاسته دیگر بستگی به تجربه شما دارد! باید مثل خمیر باشد. بعد از این مرحله، مقداری پودر نارگیل روی یک سینی می ریزیم و مقداری از خمیر را برمی داریم. خمیر نباید به دست بچسبد. سپس آن را روی سینی و پودر نارگیل پهن می کنیم. سپس از یک طرف آن گردوها را می چینیم.
بعد از این، خمیر را لوله می کنیم و می گذاریم کمی خنک شود.
بعد از حدود یک ساعت آن را درون یخچال می گذاریم تا چند ساعت بماند. سپس آنها را برش می زنیم و درون ظرف مورد نظر می چینیم.
نکته 1 : در برخی از دستورات طبخ باسلوق، میزان شکر، یا با میزان نشاسته برابر است و یا بیشتر. در صورت تمایل می توانید مقدار شکر را افزایش دهید.
نکته 2 : در صورت تمایل می توانید از خلال بادام یا خلال پسته نیز در کنار گردوها استفاده نمایید.
نوش جان !

اینجا!

من با این دستور باسلق درست کردم اما بنظرم باید شکر و گلابش بیشتر می بود uhum
توصیه می کنم اگر می خواین درست کنین میزان شکر رو با نشاسته برابر بگیرین hih
دفعه دیگه اگر خودم بخوام درست کنم هم گلاب و هم شکر رو بیشتر میریزم hih
پودر پسته هم به باسلوق ها اضافه کردم gag گردو رو هم وسط توپک ها گذاشتم hih
درمجموع برای خوردن کنار چایی خوبه uhum
اما خیلی چاق کننده است فکر کنم Hanghead

پینوشت : امروز از این باسلوق ها یه کوچولو برای مامی بردم
خورد و گفت هم شیرینیش خوبه هم گلابش hih
گفتم بهتون بگم که یهو شکرش رو زیاد نکنید و خیلی شیرین بشه Gigglesmile
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۷-۳-۱۳۹۱ ۰۸:۳۳ عصر، توسط sima.)
۱۳-۴-۱۳۹۰, ۰۸:۱۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول
11 کاربر از رها... به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پارانزیم, famos, لثارات91, گلفام مداح, asma72, parastooershad, Atefe joon, مهرنوش طلا, elipari, مهدیه39, hekmati009
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,304
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23857


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
RE: باسلوق زعفرانی
اینم باسلوقای زعفرونی خوشمزه من مه عشق جون کلی ذوق کرد و نصفش همون اول کار ناپدید شدGigglesmile

[تصویر:  20111216165006_151220111152.jpg]

نشاسته 100 گرم
شکر 230 گرم
گلاب نصف استکان
کره 20 گرم
آب سرد دو لیوان
محلول زعفران 2 ق س
پودر نارگیل
مغز گردو

آب سرد و نشاسته رو کاملا با هم مخلوط کردم تا نشاسته حل شد و گذاشتم رو گاز با حرارت متوسط
مدام هم زدم تا گرم شد
شکر رو اضافه کردم و بازم هم زدم
هم نزنی گلوله شده هاااااا
وقتی خودشو گرفت و غلیظ شد کره و زغفرون و گلاب رو اضافه کردم و بازم هم زدم
یه یه ساعت تا یه ساعت و نیم وقتتونو میگیره تا مواد مثل یه توپ بشه و جمع بشه وسط ظرف
حالا شعله رو خاموش کردم گذاشتم یه کم خنک بشه
تو این فاصله پودر نارگیلمو رو کاغذ روغنی پاشیدم و بعدم و بعدم خمیر رو که اصلا نباید به دست بچسبه رو به شکل یه مستطیل روش پهن کردم وسطش مغز گردو گذاشتم و رول کردم
با همون کاغذ روغنی دورش جمعش کردم دوساعتی تو یخچال بود بعد درش آوردم و بریدمشClap

[تصویر:  20111216165025_151220111156.jpg]
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۵-۹-۱۳۹۰, ۰۷:۲۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
20 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پارانزیم, NAHID.V, مامان سارینا, safoora malek, nasim88, لثارات91, ladybird68, مهرناز مامانی, گلفام مداح, pablopicasso, Atefe joon, بی هنر, mamane kiana, قلب, mozhgan57, niloofar00, elipari, 1368Sheri, hekmati009, رز ابی12
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,122
تاریخ عضویت:
شهريور ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه عکاسی

اعتبار: 1666


محل سکونت : تهران
ارسال: #3
RE: باسلوق
این باسلوق من با دستور گیسو جون[تصویر:  csxeukfbztjepfnb5k4.gif]

البته رنگ قهوه ای باسلوقم برای شکر قهوه ای که استفاده میکنمhih
دیگه تابلو شدم که شکر سفید استفاده نمیکنمBathtime

ولی من رول نکردم...تو یک فنجون نصف پودر نارگیل ریختم... یه قاشق مواد ریختم تو کاسه ...بعد دایره وار تکونش دادم...توپی شد...روشم گردو گذاشتم فشار دادمhih

[تصویر:  20111218061539_IMG_5008.jpg]
امضای shivaa
معنی سبز زندگی...معنی با تو بودنه
۲۷-۹-۱۳۹۰, ۰۸:۵۱ صبح
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از shivaa به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پارانزیم, مامان مهدی, Atefe joon, mozhgan57, ladybird68, elipari
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,122
تاریخ عضویت:
شهريور ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه عکاسی

اعتبار: 1666


محل سکونت : تهران
ارسال: #4
RE: باسلوق
(۲۷-۹-۱۳۹۰ ۱۰:۰۲ عصر)malihe_6577 نوشته شده توسط:  گیسو جون من با این دستور مسقطی درست میکنم fak به خدا راست میگم. فقط فکنم باسلوق باید بیشتر بجوشه درسته؟ یعنی ابش بیشتر بخار شه؟؟؟؟؟ha

ملیحه جون گیسو جان خودش میاد میگه ولی منم بگم که همون دستور مسقطیه...تو مسقطی خط رو مواد بیفته کافیه...ولی این خیلی باید سفت بشه...مسقطی تو 45 دقیقه حاضره ولی این 2 ساعت طول کشیدHanghead
امضای shivaa
معنی سبز زندگی...معنی با تو بودنه
۲۷-۹-۱۳۹۰, ۱۰:۳۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از shivaa به دلیل این ارسال سپاس کرده.
مامان سارینا, Atefe joon, malihe_6577, elipari
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
115
تاریخ عضویت:
ارديبهشت ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 106


محل سکونت : tabriz
ارسال: #5
RE: باسلوق
اين هم باسلوق من. ديشب پزوندم . به نظرتون چطور شده؟ امشب ميخوام ببرم خونه مامانم که يه عالمه مهمون هست خيلي استرس دارم اميدوارم مقبول بيفته. angelic0اقاي شوهر ميگه عاليه ولي زياد نميتونم به حرفش اعتماد کنم چون براي اينکه من غصه نخورم حتي اگه بد هم شده باشه ميگه خوبهConsoling

[تصویر:  20141123090703_03022011150.jpg]
آپلود عکس پیوستی
امضای ژيلا
هر كودكي با اين پيام به دنيا مي آيد كه خدا هنوز از انسان نوميد نيست
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲-۹-۱۳۹۳ ۰۹:۰۷ صبح، توسط مهرناز مامانی.)
۳۰-۹-۱۳۹۰, ۰۹:۳۰ صبح
یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از ژيلا به دلیل این ارسال سپاس کرده.
people I know, پارانزیم, مامان سارینا, Atefe joon, ladybird68, elipari, monir611

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
612
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 3009


محل سکونت : زیر آسمان خدا
ارسال: #6
RE: باسلوق
اینم از مراحل تهیه باسلوق من

[تصویر:  20120822192854_1.JPG]

[تصویر:  20120822192950_3.JPG]

[تصویر:  20120822193119_4.JPG]

[تصویر:  20120822193155_5.JPG]

[تصویر:  20120822193231_6.JPG]

[تصویر:  20120822193311_8.JPG]

[تصویر:  20120822193414_9.JPG]
امضای پارانزیم
مرا کسی نساخت ، خدا ساخت . نه آنچنان که کسی می خواست ، که من کس نداشتم . کسم خدا بود ، کس بی کسان.
[تصویر:  20121115213258_11.jpg]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱-۶-۱۳۹۱ ۰۹:۰۴ عصر، توسط پارانزیم.)
۴-۱۰-۱۳۹۰, ۰۷:۳۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
20 کاربر از پارانزیم به دلیل این ارسال سپاس کرده.
بید مجنون, people I know, N-M, NAHID.V, famos, safoora malek, sonya, مهرناز مامانی, گلفام مداح, Atefe joon, مهربون یار, نازگل خانم, mozhgan57, ladybird68, elipari, قلب, negin.s, نسرین کوچولو, henry, sara87


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  باسلوق میوه ای سمیرا مامان شهاب 69 24,860 ۹-۴-۱۳۹۵ ۰۶:۲۹ عصر
آخرین ارسال: نسیم32
  باسلوق لقمه ای sima 39 31,300 ۶-۲-۱۳۹۵ ۰۸:۲۹ صبح
آخرین ارسال: قلب
  باسلوق هندوانه ای *sogoli* 11 9,223 ۴-۱۰-۱۳۹۴ ۰۱:۴۶ صبح
آخرین ارسال: سمیرا مامان شهاب


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد