خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 48 رای - 2.52 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

باسلوق

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
313
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 452


محل سکونت :
ارسال: #1
باسلوق

[عکس: 20120616190149_20110704204318_IMG_0206.JPG]

مواد لازم:
نشاسته : 2 پیمانه
آب : 2پیمانه
شکر : 5/1 پیمانه
گلاب : نیم پیمانه
گردو : به میزان لازم
کره : 100گرم
پودر نارگیل: به میزان لازم
طرز تهیه :
نشاسته را در آب سرد حل می کنیم و از صافی رد می کنیم. سپس ظرف را که بهتر است از جنس تفلون باشد، را روی حرارت می گذاریم. کمی که گرم شد، شکر را به آن اضافه می کنیم. بهتر است دائم آن را هم بزنیم. نشاسته کم کم گلوله می شود. نترسید ! شما همچنان هم بزنید و با پشت قاشق چوبی آن را صاف کنید. سپس گلاب را به آن اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
وقتی که نشاسته سفت شد، کره را به آن بیفزایید. و هم بزنید. این باعث می شود تمام مواد از اطراف ظرف کنده شود. سفتی نشاسته دیگر بستگی به تجربه شما دارد! باید مثل خمیر باشد. بعد از این مرحله، مقداری پودر نارگیل روی یک سینی می ریزیم و مقداری از خمیر را برمی داریم. خمیر نباید به دست بچسبد. سپس آن را روی سینی و پودر نارگیل پهن می کنیم. سپس از یک طرف آن گردوها را می چینیم.
بعد از این، خمیر را لوله می کنیم و می گذاریم کمی خنک شود.
بعد از حدود یک ساعت آن را درون یخچال می گذاریم تا چند ساعت بماند. سپس آنها را برش می زنیم و درون ظرف مورد نظر می چینیم.
نکته 1 : در برخی از دستورات طبخ باسلوق، میزان شکر، یا با میزان نشاسته برابر است و یا بیشتر. در صورت تمایل می توانید مقدار شکر را افزایش دهید.
نکته 2 : در صورت تمایل می توانید از خلال بادام یا خلال پسته نیز در کنار گردوها استفاده نمایید.
نوش جان !

اینجا!

من با این دستور باسلق درست کردم اما بنظرم باید شکر و گلابش بیشتر می بود uhum
توصیه می کنم اگر می خواین درست کنین میزان شکر رو با نشاسته برابر بگیرین hih
دفعه دیگه اگر خودم بخوام درست کنم هم گلاب و هم شکر رو بیشتر میریزم hih
پودر پسته هم به باسلوق ها اضافه کردم gag گردو رو هم وسط توپک ها گذاشتم hih
درمجموع برای خوردن کنار چایی خوبه uhum
اما خیلی چاق کننده است فکر کنم Hanghead

پینوشت : امروز از این باسلوق ها یه کوچولو برای مامی بردم
خورد و گفت هم شیرینیش خوبه هم گلابش hih
گفتم بهتون بگم که یهو شکرش رو زیاد نکنید و خیلی شیرین بشه Gigglesmile
(آخرین تغییر در ارسال: 16-06-2012, 08:33 PM توسط sima.)
04-07-2011, 08:14 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
RE: باسلوق زعفرانی
اینم باسلوقای زعفرونی خوشمزه من مه عشق جون کلی ذوق کرد و نصفش همون اول کار ناپدید شدGigglesmile

[عکس: 20111216165006_151220111152.jpg]

نشاسته 100 گرم
شکر 230 گرم
گلاب نصف استکان
کره 20 گرم
آب سرد دو لیوان
محلول زعفران 2 ق س
پودر نارگیل
مغز گردو

آب سرد و نشاسته رو کاملا با هم مخلوط کردم تا نشاسته حل شد و گذاشتم رو گاز با حرارت متوسط
مدام هم زدم تا گرم شد
شکر رو اضافه کردم و بازم هم زدم
هم نزنی گلوله شده هاااااا
وقتی خودشو گرفت و غلیظ شد کره و زغفرون و گلاب رو اضافه کردم و بازم هم زدم
یه یه ساعت تا یه ساعت و نیم وقتتونو میگیره تا مواد مثل یه توپ بشه و جمع بشه وسط ظرف
حالا شعله رو خاموش کردم گذاشتم یه کم خنک بشه
تو این فاصله پودر نارگیلمو رو کاغذ روغنی پاشیدم و بعدم و بعدم خمیر رو که اصلا نباید به دست بچسبه رو به شکل یه مستطیل روش پهن کردم وسطش مغز گردو گذاشتم و رول کردم
با همون کاغذ روغنی دورش جمعش کردم دوساعتی تو یخچال بود بعد درش آوردم و بریدمشClap

[عکس: 20111216165025_151220111156.jpg]
16-12-2011, 07:20 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,122
تاریخ عضویت:
Sep 2011
مدال ها

اعتبار: 1,666


محل سکونت : تهران
ارسال: #3
RE: باسلوق
این باسلوق من با دستور گیسو جون[عکس: csxeukfbztjepfnb5k4.gif]

البته رنگ قهوه ای باسلوقم برای شکر قهوه ای که استفاده میکنمhih
دیگه تابلو شدم که شکر سفید استفاده نمیکنمBathtime

ولی من رول نکردم...تو یک فنجون نصف پودر نارگیل ریختم... یه قاشق مواد ریختم تو کاسه ...بعد دایره وار تکونش دادم...توپی شد...روشم گردو گذاشتم فشار دادمhih

[عکس: 20111218061539_IMG_5008.jpg]
18-12-2011, 08:51 AM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,122
تاریخ عضویت:
Sep 2011
مدال ها

اعتبار: 1,666


محل سکونت : تهران
ارسال: #4
RE: باسلوق
(18-12-2011, 10:02 PM)malihe_6577 نوشته: گیسو جون من با این دستور مسقطی درست میکنم fak به خدا راست میگم. فقط فکنم باسلوق باید بیشتر بجوشه درسته؟ یعنی ابش بیشتر بخار شه؟؟؟؟؟ha

ملیحه جون گیسو جان خودش میاد میگه ولی منم بگم که همون دستور مسقطیه...تو مسقطی خط رو مواد بیفته کافیه...ولی این خیلی باید سفت بشه...مسقطی تو 45 دقیقه حاضره ولی این 2 ساعت طول کشیدHanghead
18-12-2011, 10:30 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
115
تاریخ عضویت:
Apr 2011
مدال ها

اعتبار: 106


محل سکونت : tabriz
ارسال: #5
RE: باسلوق
اين هم باسلوق من. ديشب پزوندم . به نظرتون چطور شده؟ امشب ميخوام ببرم خونه مامانم که يه عالمه مهمون هست خيلي استرس دارم اميدوارم مقبول بيفته. angelic0اقاي شوهر ميگه عاليه ولي زياد نميتونم به حرفش اعتماد کنم چون براي اينکه من غصه نخورم حتي اگه بد هم شده باشه ميگه خوبهConsoling

[عکس: 20141123090703_03022011150.jpg]
آپلود عکس پیوستی
(آخرین تغییر در ارسال: 23-11-2014, 09:07 AM توسط مهرناز مامانی.)
21-12-2011, 09:30 AM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
612
تاریخ عضویت:
Jun 2011
مدال ها

اعتبار: 3,010


محل سکونت : زیر آسمان خدا
ارسال: #6
RE: باسلوق
اینم از مراحل تهیه باسلوق من

[عکس: 20120822192854_1.JPG]

[عکس: 20120822192950_3.JPG]

[عکس: 20120822193119_4.JPG]

[عکس: 20120822193155_5.JPG]

[عکس: 20120822193231_6.JPG]

[عکس: 20120822193311_8.JPG]

[عکس: 20120822193414_9.JPG]



(آخرین تغییر در ارسال: 22-08-2012, 09:04 PM توسط پارانزیم.)
25-12-2011, 07:37 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #7
RE: باسلوق
این باسلوق هارو اندازه حبه قند درست کردم
یادش بخیر بچه بودیم یه یه جور پاستیل شکری بود اسمش نرمک بود
یاد اون افتادمexcited

[عکس: 20111227105222_151220111149.jpg]


27-12-2011, 01:23 PM,
یافتن نقل قول

وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
177
تاریخ عضویت:
Dec 2011
مدال ها



محل سکونت :
ارسال: #8
RE: باسلوق
مواد لازم برای تهیه ی باسلوق:

گردو ۱۵۰ گرم
نشاسته ۳۵۰ گرم
آب یک و یک دوم لیوان
گلاب یک دوم لیوان
شکر ۳۰۰ گرم
کره ی پاستوریزه ۱ قاشق غذاخوری
پودر نارگیل به مقدار لازم

طرزتهیه باسلوق:

سوزن را نخ کنید و از وسط گردو رد کنید تا گردوها به هم متصل شوند. نشاسته را در آب (سرد) حل کنید، گلاب را به آن اضافه کرده و از صافی رد کنید تا مایه یک دست شود. سپس شکر را اضافه کنید. مخلوط را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا مایه غلیظ شود. (تقریباً غلظت آن به صورت خمیر نرم در آید) کره را اضافه کرده، سپس مایه باسلوق را از روی حرارت برداشته ، روی کاغذ روغنی که پودر نارگیل پاشیده اید پهن کنید. گردو را در یک طرف خمیر قرار داده و به کمک کاغذ آن را رول کنید و دو سر آن را بهم بچسبانید و به مدت ۸-۷ ساعت داخل یخچال قرار دهید. پس از این مدت، باسلوق را از یخچال در آورده، و به صورت دلخواه برش دهید و سرو نمایید.

11-02-2012, 10:21 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #9
RE: باسلوق
(04-03-2012, 04:56 PM)*heliya joon* نوشته: دوستان سوال فوری.........اگر بخواهیم رنگ به آن بیفزاییم باید چه زمانی این کارو انجام بدیم؟؟؟DunnofYum2

قبل از اینکه خیلی سفت بشه
قبل از کره
04-03-2012, 11:24 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
777
تاریخ عضویت:
Oct 2011
مدال ها

اعتبار: 1,544


محل سکونت : در همین نزدیکی
ارسال: #10
RE: باسلوق
ممنون از دوستانی که جواب دادن و ندادنhih
اینم از باسلقای من که تک رنگ شدنcrying
ولی طعمش مثه بیرونیا نشدDash2البته که خوشمزه تر شدVeiledsmile2[عکس: 20120306210818_DSC01130.JPG][عکس: 20120306210908_DSC01131.JPG]

Yum2
[عکس: 20120306210942_DSC01132.JPG]
06-03-2012, 11:40 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  باسلوق میوه ای سمیرا مامان شهاب 70 28,675 03-01-2017, 07:58 PM
آخرین ارسال: marnoo
  باسلوق لقمه ای sima 39 34,466 25-04-2016, 08:29 AM
آخرین ارسال: قلب
  باسلوق هندوانه ای *sogoli* 11 10,432 25-12-2015, 01:46 AM
آخرین ارسال: سمیرا مامان شهاب


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد