خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 35 رأی - میانگین امتیازات: 3.66
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

باسلوق لقمه ای

ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #1
باسلوق لقمه ای
باسلوق لقمه ای
این یاسلوق خیلی خوشمزه میشه برای شب یلدا هم مناسبه .
من دست تنها بودم نتونستم از مراحل کار عکس بگیرم شما میتونین به 2 تا ادرسی که دادم این پایین برین و عکساشونو ببینین .

[تصویر:  20111214195813_5.jpg]

[تصویر:  20111214200544_3.jpg]

مواد لازم :

پودر نشاسته ۲/۱پیمانه

آب ۲پیمانه

شکر ۱پیمانه

پودر ژلاتین ۲قاشق سوپخوری

جوهر لیمو ۴/۱قاشق چایخوری

پودر هل ۴/۱قاشق چایخوری

مغزگردو به مقدار لازم

پودر نارگیل به مقدار لازم

طرز تهیه:

۱.قبل از اینکه مواد باسلوق رو آماده کنیم ظرفی رو انتخاب میکنیم (من از دیس پیرکس استفاده کردم)* رو با ارتفاع ۳تا۵سانتی متر پر از نارگیل میکنیم بعد یک گودی یا حفره در وسط نارگیل ایجاد می کنیم و بعد هم نصف یک عدد از گردو رو در این حفره قرار میدیم.

[تصویر:  20111214195945_16.jpg]


۲.پودر نشاسته رو به ۱پیمانه آب اضافه و مخلوط میکنیم.

۳.آب و ۱پیمانه از شکر رو میذاریم روی حرارت تا به جوش بیاد.

۴.پودر هل رو به نشاسته اضافه میکنیم.

۵.بعد از اینکه آب+شکر جوش اومد نشاسته رو اضافه میکنیم.

۶.حالا مرتب هم میزنیم با حرارت خیلی کم تا بیرنگ و شفاف ومقداری سفت بشه.

۷.بعد پودر ژلاتین رو که از قبل به روش بن ماری آماده کردیم همراه با جوهر لیمو اضافه و مخلوط میکنیم.

۸.از روی حرارت برمیداریم و صبر میکنیم تا یک مقدار مواد خنک بشه.

۹.حالا داخل حفره ها رو با این مواد پر میکنیم.

۱۰.و در آخر روشونو پودر نارگیل میریزیم و بعد از اینکه خوب خنک شدن از سینی جداشون میکنیم و در ظرف مورد نظر میچینیم......



من یه کار دیگه کردم اینکه تو پیاله های کوچک پودر نارگیل ریختم و بعد حفره ایجاد کردم و گردو گذاشتم و بعد از مواد با قاشق تو پیاله ها گذاشتم و روش پودر نارگیل ریختم . اینجوری به نظرم اسونتر بود .
[تصویر:  20111214200422_19.jpg]

بعدش اینکه مواد رو تو سه رنگ درست کردم یکی سفید که تو عکس ردیف وسط هستش و یکی زعفرانی و اون یکی کاکایو ( این حمزه رو پیدا نکردم ) .

[تصویر:  20111214200457_4.jpg]

خیلی خوشرنگ شدن .


نکته ها:

۱.میتونید به جای پودر هل از وانیل به مقدار ۸/۱قاشق چایخوری هم استفاده کنید.*

۲.از گلاب یا انواع اسانس ها هم میتونید استفاده کنید در اینصورت باید مقدار آب کمتر شود.*

۳.گلاب رو در آخر کار اضافه کنید تا عطر گلاب بمونه.*

۴.مقدار شکر رو میتونید کمتر یا بیشتر کنید.*
سیما : من هل نریختم .



ممنون از سوگلی جون و ارزو جون برای این دستور خوشمزه .
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۳-۹-۱۳۹۰ ۱۰:۳۹ عصر، توسط sima.)
۲۳-۹-۱۳۹۰, ۱۰:۳۶ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
22 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
maryam727, پارانزیم, sarvenaz32, رويا صادقي, Darya, زهره جون, گلسا90, nasim88, shamiiim, ماهگل, anita, افسانه 52, zahra.mj, elipari, yaldae, sepid joon, neda.sh, ati.raz, Atefe joon, ونوسی, مامان شروین جون, Galaxy
مدیر بازنشسته

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
478
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 307


محل سکونت : iran
ارسال: #2
RE: باسلوق لقمه ای
این هم باسلوق لقمه ای من با دستور سیما گلم درستیدم


[تصویر:  20111221082135_122011202223.jpg]

[تصویر:  20111221082321_122011202159.jpg]
امضای jojo kocholo
[تصویر:  khanoom.gif]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۳۰-۹-۱۳۹۰ ۱۰:۵۴ صبح، توسط jojo kocholo.)
۳۰-۹-۱۳۹۰, ۱۰:۵۱ صبح
یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از jojo kocholo به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پارانزیم, رويا صادقي, گلسا90, nasim88, ماهگل, 1368Sheri, elipari, yaldae, ati.raz
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #3
RE: باسلوق لقمه ای
(۳۰-۹-۱۳۹۰ ۱۲:۰۸ عصر)Galaxy نوشته شده توسط:  سیما جون بدون جوهر لیمو هم میشه؟

نمیدونم چرا نشه فک کنم برای این میزنیم که شکرک نزنه . ولی خیلی کم بریز چون ترش میشه .

خیلی خوشمزه میشه انیسا هم درست کرد خوشگل و خوشمزه شدن .

اولش چون تازه س ممکنه حس کنین خیلی نرمه . من چند روز پیش درست کردم امروز یه دونه خوردم مثل حاضری ها شدن . hih
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
۳۰-۹-۱۳۹۰, ۱۲:۱۳ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
elipari
مدیر بازنشسته

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
478
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 307


محل سکونت : iran
ارسال: #4
RE: باسلوق لقمه ای
(۳۰-۹-۱۳۹۰ ۱۲:۱۳ عصر)ژيلا نوشته شده توسط:  سيما جان باسلوقي که من درست کردم مثل باسلوقهاي بيرون کش نمي‌اد ميتونه دليلش اين باشه که ژلاتين نريختم؟


من جواب بدم؟
اگه میخوای باسلوقت کش بیاد وسفت بشه حتما باید ژلاتین بهش بزنی
چون ما وقتی باسلوق ساده درست میکنیم اصلا کش نمیاد
ولی وقتی دیروز به این باسلوق ژلاتین زدم کش اومد
همونطور که سیما گفت اولش نرم میشه
ولی بعد یه چند ساعت سفت میشه
امضای jojo kocholo
[تصویر:  khanoom.gif]
۳۰-۹-۱۳۹۰, ۱۲:۲۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
113
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 221


محل سکونت :
ارسال: #5
RE: باسلوق لقمه ای
اینم باسلوق من.شوشوی من خیلی دوست داشت.سیماجون لطف میکنی آدرس طرز تهیه باسلوقتو بدی؟؟؟آخه باسلوق های من برا 3 روز خوب بودن بعد3روز خشک شدنcryingالبته من زلاتین نریختمcrying


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
   
امضای rezamahb
زندگی خالی نیست
مهربانی هست سیب هست ایمان هست
آری تا شقایق هست زندگی باید کرد
Flowerysmile
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۰-۱۱-۱۳۹۰ ۱۲:۰۶ صبح، توسط rezamahb.)
۱۳-۱۰-۱۳۹۰, ۰۴:۱۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از rezamahb به دلیل این ارسال سپاس کرده.
گلسا90, nasim88, ماهگل, elipari

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 3


محل سکونت :
ارسال: #6
RE: باسلوق لقمه ای
دوستان من خيلي باسلوق درست كردم با مقدارهاي متفاوت ولي اين بهترين بود
و همه تعريف مي‌كردند (البته تعريف از خود نباشه) لازم به ذكر است تهيه اين باسلوق نياز به هم زدن طولاني مدت مثلا يك ساعت ميخواهد چون اصل باسلوق سه ساعت بايد هم بخوره اما انها دستگاه دارند براشون سخت نيست پس از همسرتون يا خواهرتون يا كسي اگه مثل من دستون درد ميكنه كمك بگيريد
مواد لازم
نشاسته گل يك پيمانه
شكر يك و نيم پيمانه
گلوگز مايع به هر پيمانه 4 ق غ (از وسايل شيريني فروشي ميشه خريد مثل عسل سفيد باعث شفاف شدن و كشدار شدن باسلوق ميشه)
زعفران
كره به هر پيمانه 4 ق غ
هل مقداري كه معطر بشه (من خودم زياد ميريزم)
ابتدا نشاسته گل را در آب سرد حل كرده و ميگذاريم ا ستراحت كنه تا ترشي ان از بين بره و بعد نشاسته را اگه يك پيمانه است با 4 پيمانه آب سر مخلوط كرده و در تابه ريخته و با حرارت كم هم زده تا مايع كم كم سفت و شفاف بشه و بعد وقتي كه خودش گرفت شكر را اضافه كرده و بعد هم زده تا كمي سفتر شود و بعد كره را اضافه كرده و وقتي كره را اضافه كنيم از تابه جدا شده و راحتر هم خورده ميشود و هل را اضافه كرده و بعد زعفران و گلاب (مقداري يك سوم پيمانه) و آنقدر هم زده كه خودش بگيره و با كفگير اين ور و آن ور برود و در نهايت در سيني كه قبلا نارگيل و گردو خورد شده ريخته ايد ميريزيد و ميگذاريد خنك شود و بعد برش زده نوش جان نمائيد.
شاد باشيد
۱۳-۱۰-۱۳۹۰, ۰۴:۲۹ عصر
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از مامان آبتين به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پارانزیم, فرناز23, razeghi, گلسا90, ati.raz, کیجا


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  باسلوق رها... 101 60,018 ۲۴-۶-۱۳۹۵ ۱۰:۵۴ صبح
آخرین ارسال: nasimbahari
  باسلوق میوه ای سمیرا مامان شهاب 69 24,933 ۹-۴-۱۳۹۵ ۰۶:۲۹ عصر
آخرین ارسال: نسیم32
  باسلوق هندوانه ای *sogoli* 11 9,259 ۴-۱۰-۱۳۹۴ ۰۱:۴۶ صبح
آخرین ارسال: سمیرا مامان شهاب


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد