تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 35 رای - 3.66 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
باسلوق لقمه ای
#1

باسلوق لقمه ای
این یاسلوق خیلی خوشمزه میشه برای شب یلدا هم مناسبه .
من دست تنها بودم نتونستم از مراحل کار عکس بگیرم شما میتونین به 2 تا ادرسی که دادم این پایین برین و عکساشونو ببینین .

[عکس: 20111214195813_5.jpg]

[عکس: 20111214200544_3.jpg]

مواد لازم :

پودر نشاسته ۲/۱پیمانه

آب ۲پیمانه

شکر ۱پیمانه

پودر ژلاتین ۲قاشق سوپخوری

جوهر لیمو ۴/۱قاشق چایخوری

پودر هل ۴/۱قاشق چایخوری

مغزگردو به مقدار لازم

پودر نارگیل به مقدار لازم

طرز تهیه:

۱.قبل از اینکه مواد باسلوق رو آماده کنیم ظرفی رو انتخاب میکنیم (من از دیس پیرکس استفاده کردم)* رو با ارتفاع ۳تا۵سانتی متر پر از نارگیل میکنیم بعد یک گودی یا حفره در وسط نارگیل ایجاد می کنیم و بعد هم نصف یک عدد از گردو رو در این حفره قرار میدیم.

[عکس: 20111214195945_16.jpg]


۲.پودر نشاسته رو به ۱پیمانه آب اضافه و مخلوط میکنیم.

۳.آب و ۱پیمانه از شکر رو میذاریم روی حرارت تا به جوش بیاد.

۴.پودر هل رو به نشاسته اضافه میکنیم.

۵.بعد از اینکه آب+شکر جوش اومد نشاسته رو اضافه میکنیم.

۶.حالا مرتب هم میزنیم با حرارت خیلی کم تا بیرنگ و شفاف ومقداری سفت بشه.

۷.بعد پودر ژلاتین رو که از قبل به روش بن ماری آماده کردیم همراه با جوهر لیمو اضافه و مخلوط میکنیم.

۸.از روی حرارت برمیداریم و صبر میکنیم تا یک مقدار مواد خنک بشه.

۹.حالا داخل حفره ها رو با این مواد پر میکنیم.

۱۰.و در آخر روشونو پودر نارگیل میریزیم و بعد از اینکه خوب خنک شدن از سینی جداشون میکنیم و در ظرف مورد نظر میچینیم......



من یه کار دیگه کردم اینکه تو پیاله های کوچک پودر نارگیل ریختم و بعد حفره ایجاد کردم و گردو گذاشتم و بعد از مواد با قاشق تو پیاله ها گذاشتم و روش پودر نارگیل ریختم . اینجوری به نظرم اسونتر بود .
[عکس: 20111214200422_19.jpg]

بعدش اینکه مواد رو تو سه رنگ درست کردم یکی سفید که تو عکس ردیف وسط هستش و یکی زعفرانی و اون یکی کاکایو ( این حمزه رو پیدا نکردم ) .

[عکس: 20111214200457_4.jpg]

خیلی خوشرنگ شدن .


نکته ها:

۱.میتونید به جای پودر هل از وانیل به مقدار ۸/۱قاشق چایخوری هم استفاده کنید.*

۲.از گلاب یا انواع اسانس ها هم میتونید استفاده کنید در اینصورت باید مقدار آب کمتر شود.*

۳.گلاب رو در آخر کار اضافه کنید تا عطر گلاب بمونه.*

۴.مقدار شکر رو میتونید کمتر یا بیشتر کنید.*
سیما : من هل نریختم .



ممنون از سوگلی جون و ارزو جون برای این دستور خوشمزه .




پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#2
این هم باسلوق لقمه ای من با دستور سیما گلم درستیدم


[عکس: 20111221082135_122011202223.jpg]

[عکس: 20111221082321_122011202159.jpg]
[عکس: khanoom.gif]
پاسخ }
#3
(۳۰-۰۹-۱۳۹۰, ۱۲:۰۸ ب.ظ)Galaxy نوشته:  سیما جون بدون جوهر لیمو هم میشه؟

نمیدونم چرا نشه فک کنم برای این میزنیم که شکرک نزنه . ولی خیلی کم بریز چون ترش میشه .

خیلی خوشمزه میشه انیسا هم درست کرد خوشگل و خوشمزه شدن .

اولش چون تازه س ممکنه حس کنین خیلی نرمه . من چند روز پیش درست کردم امروز یه دونه خوردم مثل حاضری ها شدن . hih
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#4
(۳۰-۰۹-۱۳۹۰, ۱۲:۱۳ ب.ظ)ژيلا نوشته:  سيما جان باسلوقي که من درست کردم مثل باسلوقهاي بيرون کش نمي‌اد ميتونه دليلش اين باشه که ژلاتين نريختم؟


من جواب بدم؟
اگه میخوای باسلوقت کش بیاد وسفت بشه حتما باید ژلاتین بهش بزنی
چون ما وقتی باسلوق ساده درست میکنیم اصلا کش نمیاد
ولی وقتی دیروز به این باسلوق ژلاتین زدم کش اومد
همونطور که سیما گفت اولش نرم میشه
ولی بعد یه چند ساعت سفت میشه
[عکس: khanoom.gif]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
اینم باسلوق من.شوشوی من خیلی دوست داشت.سیماجون لطف میکنی آدرس طرز تهیه باسلوقتو بدی؟؟؟آخه باسلوق های من برا 3 روز خوب بودن بعد3روز خشک شدنcryingالبته من زلاتین نریختمcrying


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
زندگی خالی نیست
مهربانی هست سیب هست ایمان هست
آری تا شقایق هست زندگی باید کرد
Flowerysmile
پاسخ }
#6
دوستان من خيلي باسلوق درست كردم با مقدارهاي متفاوت ولي اين بهترين بود
و همه تعريف مي‌كردند (البته تعريف از خود نباشه) لازم به ذكر است تهيه اين باسلوق نياز به هم زدن طولاني مدت مثلا يك ساعت ميخواهد چون اصل باسلوق سه ساعت بايد هم بخوره اما انها دستگاه دارند براشون سخت نيست پس از همسرتون يا خواهرتون يا كسي اگه مثل من دستون درد ميكنه كمك بگيريد
مواد لازم
نشاسته گل يك پيمانه
شكر يك و نيم پيمانه
گلوگز مايع به هر پيمانه 4 ق غ (از وسايل شيريني فروشي ميشه خريد مثل عسل سفيد باعث شفاف شدن و كشدار شدن باسلوق ميشه)
زعفران
كره به هر پيمانه 4 ق غ
هل مقداري كه معطر بشه (من خودم زياد ميريزم)
ابتدا نشاسته گل را در آب سرد حل كرده و ميگذاريم ا ستراحت كنه تا ترشي ان از بين بره و بعد نشاسته را اگه يك پيمانه است با 4 پيمانه آب سر مخلوط كرده و در تابه ريخته و با حرارت كم هم زده تا مايع كم كم سفت و شفاف بشه و بعد وقتي كه خودش گرفت شكر را اضافه كرده و بعد هم زده تا كمي سفتر شود و بعد كره را اضافه كرده و وقتي كره را اضافه كنيم از تابه جدا شده و راحتر هم خورده ميشود و هل را اضافه كرده و بعد زعفران و گلاب (مقداري يك سوم پيمانه) و آنقدر هم زده كه خودش بگيره و با كفگير اين ور و آن ور برود و در نهايت در سيني كه قبلا نارگيل و گردو خورد شده ريخته ايد ميريزيد و ميگذاريد خنك شود و بعد برش زده نوش جان نمائيد.
شاد باشيد
پاسخ }
#7
منم ژلاتین ریختم
جیگرم له شد تا رولتش کردمcrying
مثلا رولتهhih
به چی میخندیJust_Cuz_15
بار اولم بود دستورشم از زهرا جونه(1782)
[عکس: 20120208205735_IMG856.jpg]
[عکس: 20120208210626_IMG859.jpg]
خدایا شکرت ......
پاسخ }
#8
[عکس: 20120209160004_01401.jpg]اینم باسلوق رولیمه که چون اولین بارم بود خیلی اشکال دارهhih
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#9


[عکس: 20120209223041_20120209160445_00005.jpg]

این کار اولمه که نتونستم رولش کنم و لوزش کردم شکلش خوب نشد ولی خوشمزه بودDunnof
پاسخ }
#10
این اولین باسلوق منه 1 (49)
[عکس: 20120226075002_DSC00162.JPG]
در ذهن الهی از دست دادن وجود ندارد!
پس محال است چیزی را که حق الهی من است از دست بدهم!
چون تنها یک قدرت وجود دارد وآن هم قدرت خداست.
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  باسلوق میوه ای سمیرا مامان شهاب 70 29,997 ۱۴-۱۰-۱۳۹۵, ۰۷:۵۸ ب.ظ
آخرین ارسال: marnoo
  باسلوق رها... 102 64,959 ۰۱-۱۰-۱۳۹۵, ۰۱:۲۳ ب.ظ
آخرین ارسال: mayok
  باسلوق هندوانه ای *sogoli* 11 10,647 ۰۴-۱۰-۱۳۹۴, ۰۱:۴۶ ق.ظ
آخرین ارسال: سمیرا مامان شهاب