۱۲-۱۲-۱۳۹۰, ۰۵:۲۶ ب.ظ (آخرین تغییر در ارسال: ۱۶-۰۸-۱۳۹۱, ۰۷:۲۱ ب.ظ توسط mamane kiana.)
بالاخره بافتمش. بزرگه و اندازه سال دیگه دخترکوچولوم هست.
![[عکس: 20121105143402_DSC01449.JPG]](http://www.khanoomgol.com/uploadcenter/results/20121105143402_DSC01449.JPG)
ممنون از شیلای عزیز(کارن) به خاطر راهنماییهایش.

.gif)
بافتنی هایی که خودمون بافتیم(دو میل) |
۱۲-۱۲-۱۳۹۰, ۰۵:۲۶ ب.ظ (آخرین تغییر در ارسال: ۱۶-۰۸-۱۳۹۱, ۰۷:۲۱ ب.ظ توسط mamane kiana.) بالاخره بافتمش. بزرگه و اندازه سال دیگه دخترکوچولوم هست. ![]() ![]() ۱۳-۰۲-۱۳۹۱, ۰۵:۰۳ ب.ظ (آخرین تغییر در ارسال: ۲۸-۱۰-۱۳۹۲, ۱۰:۲۰ ق.ظ توسط Atefe joon.) اينم لباسهايي كه من براي نينيهام بافتم البته زيادند ولي جمعشون كردم اگه خوشتون اومد اونهاي ديگه رو هم ميزارم ![]() ![]() ![]() ![]() کانال فروشگاهی ملزومات گلهای کریستالی/تل/تاج/رومیزیآموزش رایگان و ارسال پکهای آموزشی به سراسر ایران فروشگاه ملزومات گلهای کریستالی یه پوتین داشتم که چیزی نداشتم باهاش ست کنم پارسال زمستون تصمیم گرفتم کاموا همون رنگی بخرم یه کیف ببافم که خیلی دوسش دارم ![]() ![]() از بقیه کاموا که اضافه اومد یه شال گردن هم با قلاب بافی درستیدم ![]() ![]() ![]() ![]() ۱۵-۰۴-۱۳۹۱, ۰۴:۲۰ ب.ظ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() بگذار تا شیطنت عشق چشمان تو را به عریانی خویش بگشاید شاید هر چند آنجا جز رنج و پریشانی نباشد اما کوری را به خاطر آرامش تحمل نکن ۳۰-۰۵-۱۳۹۱, ۱۰:۲۵ ق.ظ (آخرین تغییر در ارسال: ۲۷-۱۰-۱۳۹۲, ۰۹:۵۹ ق.ظ توسط Atefe joon.) اين بافتنيا رو پارسال براي پسرم بافتم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() روزگارت بر مراد روزهایت شاد شاد آسمانت بی غبار سهم چشمانت بهار قلبت از هر غصه دور بزم عشقت پر سرور بخت و تقدیرت قشنگ عمر شیرینت بلند سرنوشتت تابناک جسم و روحت پاک پاک دیدگانت از همیشه شادتر شهر قلبت زنده و آبادتر غصه هایت دم به دم ای مهربان در گذرگاه زمان بربادتر اینم بافتهای پارسال من برای امیر علی و آیلینم شال کلاه امیر علی ![]() پلیور امیرعلی ![]() ![]() شویشرت امیرعلی ![]() ![]() شال کلاه آیلین ![]() بلوز آیلین ![]() پیراهن برای آیلین ![]() وقتی سکوت خدا را در برابر عبادتت دیدی،نگو خدا با من قهر است. او به تمام کائنات فرمان سکوت داده،تا حرف دل تو را بشنود.پس حرف دلت را بگو.... ۰۴-۰۶-۱۳۹۱, ۰۱:۴۵ ب.ظ (آخرین تغییر در ارسال: ۲۷-۱۰-۱۳۹۲, ۰۹:۵۹ ق.ظ توسط Atefe joon.) اینارو مامانم بافته ![]() ![]() خدایا بابت داده هایت و نداده هایت شکر هر آنچه که میدهی رحمت و آنچه که نمی دهی حکمت راضی ام به رضای خودت خدا جونم ![]() دوستای گلم میشه برای مشکل منم دعا کنین ممنون ۱۵-۰۶-۱۳۹۱, ۰۵:۳۵ ب.ظ اینو از برنامه تلویزیونی یاد گرفتم خیلی ساده است ![]() پیامبر اکرم(ص): هر کس آخرین کلام او لااله الا الله باشد وارد بهشت می شود. ۱۸-۰۶-۱۳۹۱, ۱۲:۵۷ ق.ظ من مثل شما خانومای هنرمند مدلهای خاص ندارم بذارم. ![]() ![]() ۲۷-۰۶-۱۳۹۱, ۱۱:۲۴ ق.ظ (آخرین تغییر در ارسال: ۲۷-۱۰-۱۳۹۲, ۱۰:۰۰ ق.ظ توسط Atefe joon.) این کلاه و شالگردن تمساحی رو واسه پسرم بافیدم البته صد در صد به پای هنر خانوم گلی ها نمیرسه ![]() منم که شهره ی شهرم به عشق ورزیدن......... |
|