تبلیغات
Bia2Aroosi

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 15 رای - 2.93 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
باقالی قاتق (گیلان )
#1
باقالی قاتق


مواد لازم: (برای 4 نفر)
باقالی خشک کشاورزی(پاچ باقلا رشتی)=100 گرم
شوید(شبت) خشک= 2 قاشق غذاخوری
سیر= 3 الی 4 حبه
تخم مرغ =2 عدد
روغن= 2 قاشق غذاخوری
آب= 2 لیوان
زردچوبه-نمک- فلفل= به میزان دلخواه

طرز تهیه:

ابتدا باقالی خشک را 5 الی 6 ساعت قبل (معمولا یک شب تا صبح) را در آب خیس کرده تا پوست آن به راحتی جدا شود. سپس پوست آن را جدا کرده و می شوریم. روغن را در یک قابلمه داغ نموده ، سپس باقالی و سیر خشک خرد شده یا رنده شده را در آن تفت می دهیم. بعد از کمی تفت دادن شوید خشک و نمک- فلفل- زردچوبه را اضافه کرده و کاملا هم می زنیم و در روغن تفت می دهیم. وقتی کاملا بخار جمع شد، 2 لیوان آب ولرم را به قابلمه اضافه کرده و می گذاریم تا باقالی ها پخته شوند.(دقت شود که باقالی له نشود.) در آخر تخم مرغها را در خورش می شکنیم و در ظرف را می گذاریم تا خورش یک جوش بخورد و تخم مرغها ببندد .
نکات مهم :
1. تخم مرغها را بعد از شکستن در خورش نباید هم زد. کافیست کمی زرده آن را شل کنید تا به همان شکل کامل ببندد.
2. می توان از تخم مرغ به تعداد نفرات در این خورش استفاده کرد.
3. می توان به جای شوید خشک، از شوید تاز ه خرد شده در این خورش استفاده کرد. عطر و طعم بهتری خواهد داشت.
4. بجای سیر خشک هم می توان از برگ سیر تازه خرد شده استفاده نمود.
5. در خطه شمال کشور این غذا را به همراه چلو یا کته، سیر ترشی، ماهی شور و زیتون پرورده سرو می کنند.
[عکس: tNnap4.png]

خداوندا ؛
آرامشي عطا كن تا بپذيرم آنچه را كه نميتوانم تغيير دهم.
شهامتي ده كه تغيير دهم آنچه را كه ميتوانم.
و دانشي كه تفاوت اين دو را بدانم...
پاسخ }
#2

(۲۲-۰۱-۱۳۹۰, ۱۱:۱۰ ق.ظ)joudi نوشته:  راستی باقالی که ما توو باقالی پلو میریزیم یا خود باقالی درست رو میپزیم با این پاچه باقالا فرق میکنه...
یه بار دوستم داشت درست میکرد اصالتا رودسری هستن ، پاچ باقالا یه چیزی شبیه لوبیاس که بهش میگن لوبیا رشتی....

اما ما که نداریم اصلا نمیدونم میشه با همون باقالی پلویی درست کرد یا نه ؟



ما با هردوش درست میکنیم
اما پاچ باقالا چون تازه س هم خوشمزه تره هم زود میپزه باید مراقب بود له نشه

تازه پاچ باقالا رو مثل باقالا بهاش پلوی شوید باقالی درست میکنیم که طعمش محشره
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#3
مواد لازم:
باقلا کشاورزی 250 گرم بدون پوست.از روز قبل خیس کنین و پوستش رو بگیرید
سیر 3حبه بسته به دلخواه میتونین کم یا زیادش کنین رنده یا له شده
شوید خشک یا تر 100گرم که ترش باشه بهتره ریز شده
کره یا روغن به میزان لازم
تخم مرغ 1 الی 2 عدد
طرز تهیه:
کره یا روغن را درقابلمه به همراه باقالی خوب تفت میدهیم سپس شوید را اضافه نموده و باز تفت میدهیم بعد سیر له یا رنده شده را به همراه زردچوبه نمک فلفل اضافه مجدد تفت میدیم وحدود 1 بند انگشت تو قابلمه آب میریزیم زیرش رو کم میکنیم تا جا بیفته..و در آخر تخم مرغ رو درسته اضافه میکنیم و درش رو میذاریم تا بپزه.تخم مرغ بعد پخت هم باید درسته باشه هم نزنین له بشه!
عکس از نت با شرمندگی در اسرع وقت ک درستیدم عسک مال خودمو میزالم

[عکس: 20140203163335_34665_135941416438497_120...6207_n.jpg]

علت ویرایش آپلود عکس پیوستی
زندگی خالی نیست
مهربانی هست سیب هست ایمان هست
آری تا شقایق هست زندگی باید کرد
Flowerysmile
پاسخ }
#4
مواد لازم: (برای 4 نفر)
باقالی خشک کشاورزی(پاچ باقلا رشتی)=100 گرم
شوید(شبت) خشک= 2 قاشق غذاخوری
سیر= 3 الی 4 حبه
تخم مرغ =2 عدد
روغن= 2 قاشق غذاخوری
آب= 2 لیوان
زردچوبه-نمک- فلفل= به میزان دلخواه
[عکس: 20120424131411_201204241758.jpg]
طرز تهیه:

ابتدا باقالی خشک را 5 الی 6 ساعت قبل (معمولا یک شب تا صبح) را در آب خیس کرده تا پوست آن به راحتی جدا شود. سپس پوست آن را جدا کرده و می شوریم. روغن را در یک قابلمه داغ نموده ، سپس باقالی و سیر خشک خرد شده یا رنده شده را در آن تفت می دهیم. بعد از کمی تفت دادن شوید خشک و نمک- فلفل- زردچوبه را اضافه کرده و کاملا هم می زنیم و در روغن تفت می دهیم.
[عکس: 20120424131712_201204241743.jpg]
وقتی کاملا بخار جمع شد، 2 لیوان آب ولرم را به قابلمه اضافه کرده و می گذاریم تا باقالی ها پخته شوند.(دقت شود که باقالی له نشود.)
[عکس: 20120424131619_201204241744.jpg]
در آخر تخم مرغها را در خورش می شکنیم و در ظرف را می گذاریم تا خورش یک جوش بخورد و تخم مرغها ببندد .
[عکس: 20120424131535_201204241748.jpg]
نکات مهم :
1. تخم مرغها را بعد از شکستن در خورش نباید هم زد.
2. می توان از تخم مرغ به تعداد نفرات در این خورش استفاده کرد.
3. می توان به جای شوید خشک، از شوید تاز ه خرد شده در این خورش استفاده کرد. عطر و طعم بهتری خواهد داشت.
4. در خطه شمال کشور این غذا را به همراه چلو یا کته، سیر ترشی، ماهی شور و زیتون پرورده سرو می کنند
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
#5
دیروز تو مدرسه ای که مشغول به کار هستم بعد از شورای دبیران بعد از ساعت مدرسه به مناسبت روز معلم البته با تاخیر جشنواره غذا هم داشتیم و هرکدوم از اعضای کادر و دبیران یک غذا یا دسر محلی شهرشون رو آورده بودند
اینم باقالی قاتق یکی از همکاران
جاتون خالی
به روش نگین عزیز طبخ شده بود
[عکس: 20120515135724_DSC01031.JPG]
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=59...married in]

پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#6
مواد لازم برای 2-3 نفر:

*-پاچه باقلا(باقلای مخصوص این خورش که باید از شمال تهیه کرد) در صورت عدم دسترسی لوبیای کشاورزی و در صورت نبودن این یکی از لپه باقلا که زرد رنگ هستش و همه سوپر مارکتها دارن استفاده بشه.
بهر حال باقلا نصف لیوان تمیز کرده و شسته شده

*- نمک -فلفل سیاه - به اندازه

* زردچوبه نصف قاشق چایخوری

*-کره یا روغن مایع برای تفت دادن

*-سیر له یا رنده شده 3-4 حبه

*-شوید خشک یا تازه 3-4 قاشق غذاخوری خورد شده-من خشک استفاده کردم

*تخم مرغ 1 یا 2 تا

*آب به میزان لازم

ابتدا سیر رو با روغن حدود 1 دقیقه تفت بدید.نباید سرخ و طلایی بشه فقط تفت...+زردچوبه
بعد باقلا ها رو اضافه کنید و یک تفت کوچک بدید -شوید-نمک-فلفل رو هم اضافه کنید .حالا به اندازه ای آب بریزید که 2 بند انگشت روی مواد رو بگیره.نباید اصلا آبش زیاد باشه چون هم بدمزه میشه هم تا بیاد آبش کشیده بشه و جا بیفته باقلا ها له خواهد شد.

نکته مهم اینه که حدود 15 دقیقه ای پخته میشه و اگر بیشتر روی حرارت باشه له میشه و شکل غذا خیلی بد میشه.
تست کنید به محض اینکه باقلا ها پخت وسط خورشت رو گود کرده و تخم مرغ رو توش بشکونید و درب ظرف رو بذارید تا تخم مرغ بپزه.
بهتره که تویه یک تابه گود درست کنید.
و با حرارت کم بذارید خورشت بپزه تا له نشه
با برنج میل کنید.
[عکس: 20121009092413_83593623948818697645.jpg]
پاسخ }
#7
واسه اولین بار...Hangheadبا لپه باقالاangelic
[عکس: 20121009145902_2012-10-0916.05.03.jpg]
پاسخ }
#8
باقالاقاتق خوشمزه من
[عکس: 20121011122542_1......jpg]
هرکی پاک تره.................تنها تره
پاسخ }
#9
وای من عاشق باقلا قاتق و ترشی لیته هستم Yum2

[عکس: 20121027161114_010820134707.jpg]
[عکس: 20140713163852_url.jpgss.jpg]
پاسخ }
#10
Yum2

[عکس: 20130605190933_201306045690.jpg]

[عکس: 20130605191005_201306045700.jpg]
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  قاتق گوشت(سنتی کرمانی ) مرضی سادات 1 2,901 ۱۸-۰۱-۱۳۹۵, ۰۴:۴۰ ب.ظ
آخرین ارسال: مرضی سادات
  قاتق بنه(کرمانی) گشنمه 2 1,965 ۳۰-۱۰-۱۳۹۳, ۰۲:۰۱ ب.ظ
آخرین ارسال: مرضی سادات