خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 20 رأی - میانگین امتیازات: 2.95
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

باقالی قاتق (گیلان )

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
481
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 455


محل سکونت : مازندران وطن سبز...
ارسال: #1
باقالی قاتق (گیلان )
باقالی قاتق


مواد لازم: (برای 4 نفر)
باقالی خشک کشاورزی(پاچ باقلا رشتی)=100 گرم
شوید(شبت) خشک= 2 قاشق غذاخوری
سیر= 3 الی 4 حبه
تخم مرغ =2 عدد
روغن= 2 قاشق غذاخوری
آب= 2 لیوان
زردچوبه-نمک- فلفل= به میزان دلخواه

طرز تهیه:

ابتدا باقالی خشک را 5 الی 6 ساعت قبل (معمولا یک شب تا صبح) را در آب خیس کرده تا پوست آن به راحتی جدا شود. سپس پوست آن را جدا کرده و می شوریم. روغن را در یک قابلمه داغ نموده ، سپس باقالی و سیر خشک خرد شده یا رنده شده را در آن تفت می دهیم. بعد از کمی تفت دادن شوید خشک و نمک- فلفل- زردچوبه را اضافه کرده و کاملا هم می زنیم و در روغن تفت می دهیم. وقتی کاملا بخار جمع شد، 2 لیوان آب ولرم را به قابلمه اضافه کرده و می گذاریم تا باقالی ها پخته شوند.(دقت شود که باقالی له نشود.) در آخر تخم مرغها را در خورش می شکنیم و در ظرف را می گذاریم تا خورش یک جوش بخورد و تخم مرغها ببندد .
نکات مهم :
1. تخم مرغها را بعد از شکستن در خورش نباید هم زد. کافیست کمی زرده آن را شل کنید تا به همان شکل کامل ببندد.
2. می توان از تخم مرغ به تعداد نفرات در این خورش استفاده کرد.
3. می توان به جای شوید خشک، از شوید تاز ه خرد شده در این خورش استفاده کرد. عطر و طعم بهتری خواهد داشت.
4. بجای سیر خشک هم می توان از برگ سیر تازه خرد شده استفاده نمود.
5. در خطه شمال کشور این غذا را به همراه چلو یا کته، سیر ترشی، ماهی شور و زیتون پرورده سرو می کنند.
امضای joudi
[تصویر:  tNnap4.png]

خداوندا ؛
آرامشي عطا كن تا بپذيرم آنچه را كه نميتوانم تغيير دهم.
شهامتي ده كه تغيير دهم آنچه را كه ميتوانم.
و دانشي كه تفاوت اين دو را بدانم...
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۳-۱۲-۱۳۹۱ ۰۱:۱۶ صبح، توسط Galaxy.)
۲۲-۱-۱۳۹۰, ۱۰:۵۷ صبح
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از joudi به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Atefe joon, elipari, nena87, رها بانو
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,304
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23857


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
RE: غذاهای استان مازندران
(۲۲-۱-۱۳۹۰ ۱۱:۱۰ صبح)joudi نوشته شده توسط:  راستی باقالی که ما توو باقالی پلو میریزیم یا خود باقالی درست رو میپزیم با این پاچه باقالا فرق میکنه...
یه بار دوستم داشت درست میکرد اصالتا رودسری هستن ، پاچ باقالا یه چیزی شبیه لوبیاس که بهش میگن لوبیا رشتی....

اما ما که نداریم اصلا نمیدونم میشه با همون باقالی پلویی درست کرد یا نه ؟



ما با هردوش درست میکنیم
اما پاچ باقالا چون تازه س هم خوشمزه تره هم زود میپزه باید مراقب بود له نشه

تازه پاچ باقالا رو مثل باقالا بهاش پلوی شوید باقالی درست میکنیم که طعمش محشره
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۲-۱-۱۳۹۰, ۱۱:۲۰ صبح
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Atefe joon
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
113
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 221


محل سکونت :
ارسال: #3
خورشت باقالا قاتق یا باقالا خورشت
مواد لازم:
باقلا کشاورزی 250 گرم بدون پوست.از روز قبل خیس کنین و پوستش رو بگیرید
سیر 3حبه بسته به دلخواه میتونین کم یا زیادش کنین رنده یا له شده
شوید خشک یا تر 100گرم که ترش باشه بهتره ریز شده
کره یا روغن به میزان لازم
تخم مرغ 1 الی 2 عدد
طرز تهیه:
کره یا روغن را درقابلمه به همراه باقالی خوب تفت میدهیم سپس شوید را اضافه نموده و باز تفت میدهیم بعد سیر له یا رنده شده را به همراه زردچوبه نمک فلفل اضافه مجدد تفت میدیم وحدود 1 بند انگشت تو قابلمه آب میریزیم زیرش رو کم میکنیم تا جا بیفته..و در آخر تخم مرغ رو درسته اضافه میکنیم و درش رو میذاریم تا بپزه.تخم مرغ بعد پخت هم باید درسته باشه هم نزنین له بشه!
عکس از نت با شرمندگی در اسرع وقت ک درستیدم عسک مال خودمو میزالم

[تصویر:  20140203163335_34665_135941416438497_120...6207_n.jpg]

علت ویرایش آپلود عکس پیوستی
امضای rezamahb
زندگی خالی نیست
مهربانی هست سیب هست ایمان هست
آری تا شقایق هست زندگی باید کرد
Flowerysmile
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۴-۱۱-۱۳۹۲ ۰۴:۳۵ عصر، توسط niloofar00.)
۴-۱۲-۱۳۹۰, ۱۲:۱۸ صبح
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از rezamahb به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Atefe joon, elipari
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,166
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 9998


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #4
باقالی خورش(باقالی قاتق)
مواد لازم: (برای 4 نفر)
باقالی خشک کشاورزی(پاچ باقلا رشتی)=100 گرم
شوید(شبت) خشک= 2 قاشق غذاخوری
سیر= 3 الی 4 حبه
تخم مرغ =2 عدد
روغن= 2 قاشق غذاخوری
آب= 2 لیوان
زردچوبه-نمک- فلفل= به میزان دلخواه
[تصویر:  20120424131411_201204241758.jpg]
طرز تهیه:

ابتدا باقالی خشک را 5 الی 6 ساعت قبل (معمولا یک شب تا صبح) را در آب خیس کرده تا پوست آن به راحتی جدا شود. سپس پوست آن را جدا کرده و می شوریم. روغن را در یک قابلمه داغ نموده ، سپس باقالی و سیر خشک خرد شده یا رنده شده را در آن تفت می دهیم. بعد از کمی تفت دادن شوید خشک و نمک- فلفل- زردچوبه را اضافه کرده و کاملا هم می زنیم و در روغن تفت می دهیم.
[تصویر:  20120424131712_201204241743.jpg]
وقتی کاملا بخار جمع شد، 2 لیوان آب ولرم را به قابلمه اضافه کرده و می گذاریم تا باقالی ها پخته شوند.(دقت شود که باقالی له نشود.)
[تصویر:  20120424131619_201204241744.jpg]
در آخر تخم مرغها را در خورش می شکنیم و در ظرف را می گذاریم تا خورش یک جوش بخورد و تخم مرغها ببندد .
[تصویر:  20120424131535_201204241748.jpg]
نکات مهم :
1. تخم مرغها را بعد از شکستن در خورش نباید هم زد.
2. می توان از تخم مرغ به تعداد نفرات در این خورش استفاده کرد.
3. می توان به جای شوید خشک، از شوید تاز ه خرد شده در این خورش استفاده کرد. عطر و طعم بهتری خواهد داشت.
4. در خطه شمال کشور این غذا را به همراه چلو یا کته، سیر ترشی، ماهی شور و زیتون پرورده سرو می کنند
امضای negin.s
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
۵-۲-۱۳۹۱, ۰۲:۴۸ عصر
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از negin.s به دلیل این ارسال سپاس کرده.
sara jon joni, niloofar00, z.arghavani, Atefe joon, shamim_13
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
747
تاریخ عضویت:
شهريور ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 1750


محل سکونت : تهران
ارسال: #5
RE: باقالا قاتق یا باقالا خورشت (گیلان )
دیروز تو مدرسه ای که مشغول به کار هستم بعد از شورای دبیران بعد از ساعت مدرسه به مناسبت روز معلم البته با تاخیر جشنواره غذا هم داشتیم و هرکدوم از اعضای کادر و دبیران یک غذا یا دسر محلی شهرشون رو آورده بودند
اینم باقالی قاتق یکی از همکاران
جاتون خالی
به روش نگین عزیز طبخ شده بود
[تصویر:  20120515135724_DSC01031.JPG]
امضای فائزه بانو
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...married in]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۶-۲-۱۳۹۱ ۰۳:۳۲ عصر، توسط فائزه بانو.)
۲۶-۲-۱۳۹۱, ۰۳:۱۲ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از فائزه بانو به دلیل این ارسال سپاس کرده.
niloofar00, Atefe joon, elipari

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,479
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 12936


محل سکونت : ♥ مشــــــــهـد ♥
ارسال: #6
RE: باقالا قاتق یا باقالا خورشت (گیلان )
مواد لازم برای 2-3 نفر:

*-پاچه باقلا(باقلای مخصوص این خورش که باید از شمال تهیه کرد) در صورت عدم دسترسی لوبیای کشاورزی و در صورت نبودن این یکی از لپه باقلا که زرد رنگ هستش و همه سوپر مارکتها دارن استفاده بشه.
بهر حال باقلا نصف لیوان تمیز کرده و شسته شده

*- نمک -فلفل سیاه - به اندازه

* زردچوبه نصف قاشق چایخوری

*-کره یا روغن مایع برای تفت دادن

*-سیر له یا رنده شده 3-4 حبه

*-شوید خشک یا تازه 3-4 قاشق غذاخوری خورد شده-من خشک استفاده کردم

*تخم مرغ 1 یا 2 تا

*آب به میزان لازم

ابتدا سیر رو با روغن حدود 1 دقیقه تفت بدید.نباید سرخ و طلایی بشه فقط تفت...+زردچوبه
بعد باقلا ها رو اضافه کنید و یک تفت کوچک بدید -شوید-نمک-فلفل رو هم اضافه کنید .حالا به اندازه ای آب بریزید که 2 بند انگشت روی مواد رو بگیره.نباید اصلا آبش زیاد باشه چون هم بدمزه میشه هم تا بیاد آبش کشیده بشه و جا بیفته باقلا ها له خواهد شد.

نکته مهم اینه که حدود 15 دقیقه ای پخته میشه و اگر بیشتر روی حرارت باشه له میشه و شکل غذا خیلی بد میشه.
تست کنید به محض اینکه باقلا ها پخت وسط خورشت رو گود کرده و تخم مرغ رو توش بشکونید و درب ظرف رو بذارید تا تخم مرغ بپزه.
بهتره که تویه یک تابه گود درست کنید.
و با حرارت کم بذارید خورشت بپزه تا له نشه
با برنج میل کنید.
[تصویر:  20121009092413_83593623948818697645.jpg]
امضای 1368Sheri
۱۸-۷-۱۳۹۱, ۱۰:۵۶ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از 1368Sheri به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, niloofar00, قاضی, N-M, Atefe joon, elipari, آیلین2


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  قاتق گوشت(سنتی کرمانی ) مرضی سادات 1 2,100 ۱۸-۱-۱۳۹۵ ۰۴:۴۰ عصر
آخرین ارسال: مرضی سادات
  قاتق بنه(کرمانی) گشنمه 2 1,664 ۳۰-۱۰-۱۳۹۳ ۰۲:۰۱ عصر
آخرین ارسال: مرضی سادات


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد