تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 58 رای - 3.36 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
باقالی پخته
#1

از دو روز قبل باقالی خشک رو توی آب ولرم خیس کند و هر چند ساعت آبش رو عوض کنید.
باقالی های خیس خورده روبذارید با نمک بپزه و آخرای پخت سرکه و گلپر بهش اضافه کنید تا مزه دار بشه.
هنگام سرو هم روش نمک و گلپر بپاشین.


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد


[عکس: 20140203152750_DSC020077.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
قربونت
اینو من دو روز پیش با باقالی خشک پختم
اگه دو روز تو آب خیسش بدی هم پف میکنه هم نفخش کم میشه
فقط زمان پختش از باقالی تازه خیلی بیشتره
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#3
اینم از اولین باقالی که من خودم پختم...Dreamyeyesf
دستم درد نگیره.Vahidrk.چقد هم سخت بودlaf
[عکس: 20130514174651_2013-05-1118.26.43.jpg]
پاسخ }
#4
[عکس: 20140209233545_-0058.jpg]
گاهی اشتباهمان در زندگی این است که

به برخی آدم ها جایگاهی می بخشیم که هرگز لیاقت آن را ندارند
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
باقالی داغ داغYum2

[عکس: 20140209234530_DSC02923.JPG]
[عکس: 20170426093538_421917649_63529-.jpg]
پاسخ }
#6
خیلی خوب شد

[عکس: 20140224005007_20140223_232656.jpg]
خونی که در رگ ماست هدیه به
رهبر
ماست.

لبیک یا خامنه ای
پاسخ }
#7
اینم از باقالی تازه ی منFlowerysmile
با پوستش جوش دادم بعد که آماده شد دون کردم و با آویشن سرو شد.

Yum2

[عکس: 20140408174112_.jpg]
پاسخ }
#8
[عکس: 20140408183552_DSC00503-0.jpg]
[عکس: 20170426093538_421917649_63529-.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#9
[عکس: 20140408194311_IMG_6046.JPG]
پاسخ }
#10
[عکس: 20140410231759_File0001929.JPG]

Yum2Yum2Yum2Yum2
پاسخ }